Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Το CDC φακελώνει τους αρνητές των εμβολίων


 Το CDC φακελώνει τους αρνητές των εμβολίων.. Κυβερνητικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι το CDC φτιάχνει μια τεράστια «λίστα» ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια.. Τα άτομα που αρνούνται τους εμβολιασμούς κατά του Covid-19 μπαίνουν σε λίστα και παρακολουθούνται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), σύμφωνα με τα αρχεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε η National File, οι μη εμβολιασμένοι παρακολουθούνται αθόρυβα όταν πηγαίνουν στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο λόγω ενός ήσυχου νέου προγράμματος που προτείνει και εφαρμόζει το CDC. Το νέο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να «παρακολουθεί άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν εμβολιαστεί μόνο μερικώς».

Οι γιατροί θα αναφέρουν τώρα όσους αρνούνται τον εμβολιασμό κατά του COVID ως παραβάτες σε μια τεράστια βάση δεδομένων. Θα το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας κωδικούς ICD-10.

Έκθεση Εθνικού Αρχείου : Το αποδεικτικό στοιχείο-βόμβα αποκαλύφθηκε στη συνάντηση εικονικού ζουμ στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2021 της Επιτροπής Συντονισμού και Συντήρησης ICD-10 της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ( η οποία περιλαμβάνει εκπροσώπους από τα Cents for Medicare and Medicaid Services, γνωστά ως CMS, και του Εθνικού Κέντρου Στατιστικών Υγείας του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Στη συνεδρίαση, η Επιτροπή συζήτησε νέες κατηγορίες κωδικών «ICD-10» που ήθελε να δημιουργήσει το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας (NCHS) του CDC για την επισήμανση των ατόμων ως «Μη εμβολιασμένοι για τον COVID-19», «Μερικώς εμβολιασμένοι για τον COVID-19». και «Άλλη κατάσταση υποανοσοποίησης».

Το σύστημα κωδικοποίησης ICD-10 δημιουργήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και οι γιατροί καλούνται να το χρησιμοποιήσουν για να κατηγοριοποιήσουν διαφορετικά είδη ασθενών. Οι κωδικοί ICD-10 διατηρούνται στον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας ενός ασθενούς και χρησιμοποιούνται από ασφαλιστικές εταιρείες για λόγους τιμολόγησης. 

Το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας του CDC διατηρεί τους κωδικούς ICD-10. Στους κωδικούς ICD-10, υπάρχει μια κατηγορία γνωστή ως κωδικοί “ICD-10-CM” ( οι οποίοι φέρεται να χρησιμοποιούνται από το CDC για σκοπούς παρακολούθησης ) και αυτή η κατηγορία “CM” περιλαμβάνει τη νέα κατηγορία ” Μη εμβολιασμένοι για τον COVID-19″ και επίσης την κατηγορία «Μερικώς εμβολιασμένοι για τον COVID-19» και την κατηγορία « άλλη κατάσταση υποανοσοποίησης» .

Η Επιτροπή κατέστησε σαφές ότι οι νέοι κωδικοί θα χρησιμοποιηθούν για την «παρακολούθηση» μη εμβολιασμένων ατόμων. Τη στιγμή της συνάντησης, τα άτομα που είχαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε προηγούμενο εμβόλιο θα εξακολουθούσαν να κατηγοριοποιούνται ως μη εμβολιασμένα ή μερικώς εμβολιασμένα, ακόμη και αν δεν είναι σωματικά σε θέση να κάνουν περισσότερα εμβόλια ή ενισχυτικά.

Το CDC εφάρμοσε τους νέους κώδικες για την παρακολούθηση μη εμβολιασμένων ατόμων τον Απρίλιο του 2022, σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε σε ιστότοπο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης CMS . 

Ο υπάλληλος της Επιτροπής Συντονισμού και Συντήρησης ICD-10 David Berglund, MD διάβασε από τη σελίδα 194 ενός πακέτου θεμάτων CDC που ετοιμάστηκε για τη συνάντηση ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΜΑΤΩΝ CDC ΕΔΩ ).

Το Πακέτο Θεμάτων αναφέρει (η έμφαση δίνεται): «Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου της πανδημίας COVID-19, οι ανοσοποιήσεις έχουν παράσχει προστασία σε πολλούς ανθρώπους, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον για τη δυνατότητα παρακολούθησης ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν εμβολιαστεί μόνο μερικώς. Επί του παρόντος, αυτός είναι ένας σημαντικός τροποποιήσιμος παράγοντας κινδύνου για τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα και παρουσιάζει ενδιαφέρον για κλινικούς λόγους, καθώς και αξία για τη δημόσια υγεία. Το NCHS προτείνει τη δημιουργία κωδικών για μη εμβολιασμένους για τον COVID-19 και για μερικώς εμβολιασμένους για τον COVID-19».

Το “NCHS” σημαίνει το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας, το οποίο είναι ένα τμήμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Εδώ είναι πλάνα από τη συνάντηση στην οποία ο David Berglund συζητά τους νέους κώδικες. Το National File έλαβε αυτό το βίντεο από έναν κυβερνητικό ιστότοπο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.

Ο Berglund δήλωσε, «Αυτές είναι οι προτεινόμενες αλλαγές τους», αναφερόμενος στο τμήμα NCHS του CDC.

Ακολουθεί η σελίδα 194 του πακέτου θεμάτων για τη συνάντηση, η οποία αναφέρεται στο «ενδιαφέρον για τη δυνατότητα παρακολούθησης ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν εμβολιαστεί μόνο μερικώς».

Ένας σχολιαστής από την Premier ρώτησε για ασθενείς που «μπορεί να έκαναν την πρώτη τους λήψη, να είχαν μια πολύ κακή ανεπιθύμητη αντίδραση και να μην μπορούν να κάνουν τη δεύτερη. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κωδικός που να υποδεικνύει ελλιπή εμβολιασμό ή μη εμβολιασμένο λόγω αντένδειξης;»

Ο David Berglund απάντησε, «Χμ. Αυτό θα ήταν ουσιαστικά, θα μπορούσε να είναι «μερικώς εμβολιασμένο» ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι μπορεί να είναι εντελώς ανεμβολίαστοι εάν είχαν κάποιο ιστορικό αντίδρασης σε ορισμένους τύπους εμβολίων. Αλλά ουσιαστικά η σκέψη θα ήταν ότι θα υπήρχε ιστορικό κώδικα άλλου τύπου αντίδρασης που θα το εξηγούσε. Θα πρέπει να κοιτάξω πώς μπορεί να γίνει αυτό. Δεν έχουμε προτείνει, σε αυτό το σημείο, να έχουμε έναν ξεχωριστό τρόπο κωδικοποίησης αυτού του είδους της κατάστασης εδώ. Αλλά σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει ενδιαφέρον για αυτό. Μπορούμε σίγουρα να το δούμε περαιτέρω».

Κάθε φωτογραφία και μια γροθιά στην παραπληροφόρηση.. Ακολούθησε μας στο instagram για να έχεις την πιο άμεση επαφή με την αλήθεια..

Ένας κυβερνητικός ιστότοπος του NIH αναφέρει : « Οι κωδικοί διάγνωσης ICD-10-CM θα πουν την ιστορία κάθε συνάντησης με τον ασθενή , θα περιγράφουν αιτιολογίες της διαδικασίας της νόσου, θα εξηγούν τις επιπλοκές της φροντίδας, θα παρέχουν μια βάση για ιατρική ανάγκη, θα υποστηρίζουν κάλυψη για σκοπούς πληρωμής, θα προσδιορίζουν επίπτωση της νόσου και υποστήριξη στατιστικής παρακολούθησης για πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης , καθώς και παροχή πληροφοριών για την κατάσταση της νόσου σχετικά με τις ιατρικές πρακτικές σε όλη τη συνέχεια της περίθαλψης.»

lumi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις