Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Γλυφάδα: DJ ξυλοκόπησε το μοντέλο ενώ δάγκωσε και το αυτί του συντρόφου της - Τι απαντά ο δικηγόρος του


Γλυφάδα: Άγριος καβγάς εκτυλίχθηκε στη Γλυφάδα, όταν 40χρονος πασίγνωστος DJ φέρεται να ξυλοκόπησε, σύμφωνα με καταγγελία, την 27χρονη πρώην φίλη του και τον νέο της σύντροφο στον οποίο και του αφαίρεσε κομμάτι από το αυτί καθώς δεν του άρεσε που χώρισαν και η ίδια προχώρησε τη ζωή της.

Συγκεκριμένα σε ηχητικό ντοκουμέντο στις αρχές του 2023 ακούγεται ο 40χρονος  DJ να απειλεί την πρώην σύντροφό του, 27 χρονών και μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό, καθώς και τον νυν σύντροφό της λέγοντας: «Θα σκοτώσω και σένα και το αρχ… όταν κατέβεις Αθήνα».

Το χρονικό του βίαιου επεισοδίου

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες για τα όσα έγιναν στη 01:00 τα ξημερώματα έξω από το κέντρο διασκέδασης, όπου και σημειώθηκε το περιστατικό την Κυριακή (5/2).  Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-Live, όλα ξεκίνησαν στη Γλυφάδα, όπου, όπως καταγγέλλει το 27χρονο μοντέλο, είχε πάει βόλτα με τον τωρινό σύντροφό της, όταν έφαγε εντελώς ξαφνικά μία μπουνιά στο πρόσωπό της. Τότε είναι που γύρισε και είδε τον 40χρονο DJ, ο οποίος εργάζεται σε κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα και τη Μύκονο, ο οποίος την ξυλοκόπησε μέσα τη μέση του δρόμου μπροστά στην παρέα της, η οποία υπολογιζόταν πως είναι 10 άτομα. Μάλιστα, ο 40χρονος δεν αρκέστηκε να βιαιοπραγεί μόνο απέναντί της αλλά άρχισε να ξυλοκοπεί και τον νυν σύντροφό της, με αποτέλεσμα να του δαγκώνει το αυτί αφαιρώντας του κομμάτι.


Γλυφάδα: Η 27χρονη έπεφτε συστηματικά θύμα ξυλοδαρμού

Οι δύο τους είχαν σχέση για 7 χρόνια, ενώ χώρισαν τον τελευταίο 1,5 μήνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η δικηγόρος του μοντέλου, η 27χρονη έπεφτε συστηματικά θύμα ξυλοδαρμού στη σχέση της με τον 40χρονο. «Έτσι όπως περπατούσα μου ήρθε ένα χέρι, μου έριξε μπουνιά, τα έχασα γιατί ήταν σαν να μου πέφτει τούβλο στο κεφάλι. Με το που κοίταξα, είδα να πιάνονται στα χέρια ο πρώην σύντροφός μου με το νυν, προσπάθησα να τους χωρίσω, με έσπρωξε, με ξαναχτύπησε και έπεσε κάτω. Ο νυν μου τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει και να του βγάλει μέρος από το αυτί του», είπε το 27χρονο μοντέλο στο T-Live.

«Εκείνη την ώρα περπατούσαμε, ήμασταν έξι με οχτώ. Ξαφνικά όπως μίλαγα με τα παιδιά, ένιωσαν την κοπέλα μου να φεύγει κάτω με μπουνιά στο πεζοδρόμιο του εν λόγω κυρίου. Τον έπιασα, τον ακινητοποίησα γιατί είδα και αστυνόμους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο σημείο και αποφάσισε να μου κόψει κομμάτι», είπε ο σύντροφος της 27χρονης.

«Σε όλες τη διάρκεια της σχέσης μας, όποτε υπήρξαν τσακωμοί σήκωνε χέρι και γινόταν βίαιος. Έχουμε και τις αποδείξεις εξάλλου, δεν με ενοχλούσε να φοβάμαι από τότε που χωρίσαμε, μέχρι που έμαθε ότι προχώρησα στη ζωή μου και άρχισε να μου στέλνει απειλητικά μηνύματα», ανέφερε το μοντέλο, συμπληρώνοντας: «Ήταν στο μέρος αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι είδαν το συμβάν και μπήκαν στη μέση και μας οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας». Η κατάσταση ξέφυγε τόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς όταν έφτασε η 27χρονη στο Τμήμα είχε αίματα στο πρόσωπο και το στόμα της.

Η δικηγόρος του 27χρονου μοντέλου, αναφερόμενη στην υπόθεση, είπε: «Εντελώς αναίτια, απρόκλητα, προχθές το βράδυ ενώ ήταν έξω από μαγαζί στη Γλυφάδα με τον νυν σύντροφό της, δέχθηκε ξαφνικά επίθεση με μεγάλη άσκηση βίας από την πλευρά του κατηγορούμενου, τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της. Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση σήμερα, υπάρχουν και άλλα αποδεικτκικά στοιχεία, συντριπτικά σε βάρος του κατηγορούμενου», είπε η Βασιλική Καμηλάρη.

Γλυφάδα: Τι λέει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου DJ

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης απαντώντας στη μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του εντολέα του, είπε ότι η θέση του εντολέα του είναι συγκεκριμένη. «Δεν αρνείται ότι ήταν παρών στο περιστατικό, το ζήτημα είναι ουδέποτε ο συγκεκριμένος προέβη σε σωματική βλάβη ούτε της ίδιας, ούτε του προσώπου που ήταν μαζί της. Και θα σας πω το γιατί. Δεν είναι τυχαίο που δεν προσκομίζονται κανένα ιατρικό έγγραφο, είτε έκθεση, είτε ιατροδικαστική, που να επιβεβαιώνει την όποια σωματική βλάβη εναντίον της. Κατά τη διάρκεια σήμερα του τριμελούς δικαστηρίου, προσκομίστηκαν φωτογραφίες, οι οποίες δεν είχαν να κάνει με το σημερινό συμβάν, αλλά είναι προγενέστερες», είπε ο δικηγόρος.

Σχετικά με το ηχητικό, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, είπε ότι δεν υπάρχει καμία συγκατάθεση από τον εντολέα του, αλλά και απειλεί και παράνομη πράξη σε βάρος της μάρτυρος. «Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία παράνομη πράξη σχετικά με το ηχητικό. Χρήση προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεση του εντολέα μου είναι η παράνομη πράξη της 27χρονης. Το στοιχείο αυτό δεν έχει να κάνει με την πράξη που εκδικαζόταν σήμερα και για την οποία αφέθηκε ελεύθερος ο εντολέας μου μέχρι τις 23 Φλεβάρη χωρίς οποιονδήποτε όρο», είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις