Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Εκατοντάδες πουλιά Eισβάλλουν σε σπίτια στο Mεξικό.

 Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ TIKTOK ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Μεξικό.- Οι πόλεμοι, η κλιματική αλλαγή και οι γεωπολιτικές εντάσεις κάνουν τον άνθρωπο να πιστεύει ότι το τέλος του κόσμου είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζουμε,

γιατί αν και δεν υπάρχει βεβαιότητα γι’ αυτό, οι εικόνες που διαδίδονται στα κοινωνικά δίκτυα λαμβάνονται από ορισμένους χρήστες του Διαδικτύου ως σημάδι του τέλους του χρόνου.
Αυτό ακριβώς συνέβη με ένα βίντεο που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα όπου φαίνονται χιλιάδες μαύρα πουλιά να ποζάρουν μπροστά από τις πόρτες των σπιτιών σε κάποια περιοχή του Μεξικού.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο TikTok από τον χρήστη (@josueresndiz), ο οποίος ρώτησε τους χρήστες του Διαδικτύου αν αυτό που είδε μπροστά στην πόρτα του είναι σημάδι του «τέλους του κόσμου».

Στην καταγραφή μπορείτε να δείτε τα πουλιά να καλύπτουν πλήρως τον δρόμο, καθώς και δέντρα, στέγες και μπαλκόνια των σπιτιών της υποδιαιρέσεως.

Αν και ο χρήστης στα κοινωνικά δίκτυα δεν διευκρινίζει πού καταγράφηκε το βίντεο, οι χρήστες του Διαδικτύου στα κοινωνικά δίκτυα υποθέτουν ότι ήταν σε υποδιαίρεση του Γκουαναχουάτο, λόγω της πινακίδας του οχήματος που φαίνεται στο βίντεο.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί χαρακτήρισαν το γεγονός ως φυσικό γεγονός, λόγω του γεγονότος ότι η υποδιαίρεση πιθανότατα χτίστηκε σε αρχαίο δάσος, άλλοι αντέδρασαν με φόβο και επιβεβαίωσαν ότι είναι αναμφίβολα σημάδι, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που ανέφεραν αποσπάσματα από η Βίβλος όπου περιγράφει το τέλος του χρόνου.

corfiatiko

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις