Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Αυτή είναι η αβασταχτη αληθεια που ποναει...ολα καταρρεουν, εκκωφαντικα. EINAI αναποτρεπτο, πλεον, δεν υπαρχει γυρισμος. Οποιος δεν διαβλεπει οτι ερχεται μεγαλη καταστροφη ειτε δεν καταλαβαινει, ειτε παριστανει οτι δεν καταλαβαινει...


 Ειναι η αβασταχτη αληθεια που ποναει, αλλα προτιματε με αφελεια να εξαπατατε τον εαυτο σας, επειδη δεν αντεχετε την αληθεια και δεν αφουγκραζεστε τα δρωμενα.

Αυτοι που σχεδιασαν τις εξελιξεις και κινησαν γη και ουρανο, ωστε να γινουν ολα οπως τα σχεδιασαν, επιδιωκουν την απαξιωση και την καταρρευση των παντων.

Μια διαδικτυακή συζήτηση, πολλές φορές έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον… τα σχόλια που γράφονται, είναι λιαν σημαντικά.

Παραθέτω τη συζήτηση, γιατί πιστεύω πως μέσα από τα σχόλια βγαίνει η ωμή αλήθεια, όχι μόνο σε ότι αφορά στον Κασιδιάρη, αλλά για την υφιστάμενη τραγική κατάσταση της Ελλάδος… και τα πολιτικά αδιέξοδα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΗΡΟΔΙΚΟΣ λέει:

Παρατηρώ τα σχόλια σας σχετικά με την απαγόρευση καθόδου του κόμματος “Έλληνες για την Πατριδα” και μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι υπάρχει ενα αφηγημα δύο κατευθύνσεων.

1ο αφήγημα: των κοινοβουλευτικων κομμάτων ότι ο” ναζιστής ” κασιδιαρης απειλεί την δημοκρατία και δεν εχει θεση στη βουλη. Ξεχνουν ότι στην “δημοκρατια ” αποφασίζει ο λαός, οπότε ο λαός αν θέλει Κασιδιαρη ας εκλέξει Κασιδιαρη.

2ο αφήγημα,: το δικό σας ότι ο Κασιδιαρης αποκλείετε να είναι αυτό που δείχνει αλλά σιγουρα είναι βαλτός για νε ξεγελάσει τους ” πατριωτες” να αποσυντονισει το δεξιό χώρο για να εξυπηρετήσει το υπάρχον σύστημα.
το δικό σας αγηγημα βασισμένο σε τυχαρπαστες θεωρίες είναι χειρότερο από το σφηγημα των κομμάτων της βουλής.

 

Εσείς ντυμένοι με το κοστούμι του δήθεν αποκαλυπτικόυ site , που πολεμαει το σιωνισμο ,προσελκύετε τους πραγματικούς ελληνες που ψάχνουν για ανεξαρτητη πληροφόρηση και τους δημιουργείτε αμφιβολίες με ” φανταστικές σας θεωριες” ώστε να γυρίσουν την πλάτη σε κάποιον που μπορεί και να εννοεί τα όσα λέει.

 

Η εμμονή σας να αποδείξετε μέσω εμφανταστων άρθρων ότι ο κασιδιαρης είναι βαλτός αποδεικνύει ότι οι μόνοι βαλτόι από το σύστημα είστε εσείς και μόνο.

 

Υπακουετε σε σιωνιστική κέντρα και τρέμετε όπως τα αφεντικά σας μήπως και εκλεγεί κάποιος που δεν είναι με το σύστημα. Ότι και να κάνετε , όπως και να δράσετε τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τον εθνικιστικό χώρο.

 

Υ.Γ περιμένω από την Σουφλη να με στολίσει με διαφορά επίθετα οπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει όταν υπάρχει άλλη άποψη από την δική της.

Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Θα σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο του πρ.Καθηγητή Ποινικού Δικαίου κυρίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη…
https://attikanea.info/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%8E/

Όσο για τις δικές μου απόψεις, τις έχω διατυπώσει πολλάκις… όχι όλες… κρατώ και κάποιες για αργότερα…όταν θα κρίνω εγώ…
Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε τις απόψεις σας, κι εγώ τις δικές μου… εκτός αν δεν μου επιτρέπετε να έχω άποψη και μάλιστα προσωπική…

Η Ανώνυμος λέει:

“Εσείς ντυμένοι με το κοστούμι του δήθεν αποκαλυπτικου site”

Οχι και δηθεν! Οι αποκαλυψεις που εχουν βγει απο δω μεσα με ονοματεπωνυμο, δεν εχουν βγει απο πουθενα αλλου στην Ελλαδα.

 

” τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τον εθνικιστικό χώρο”

Μα αυτο θελουμε και εμεις. Εθνικιστες, Εθνιστες και Πατριωτες γραφουμε εδω μεσα. Εθνικη κυβερνηση θελουμε. Αλλα με πιο ακραιους τροπους για να πεσει ολο το οβριοσυστημα.

 

Ομως το ενδεχομενο να κανεις λαθος, δε σου περασε καθολου απο το μυαλο;

Τα ιδια μας λεγανε και για τον Ν.Γ.Μ.

 

Οταν εμεις διαφωνουσαμε, μας στολιζαν ολοι τους με διαφορα κοσμητικα επιθετα.

 

Ποιος δικαιωθηκε;

 

Παλι εμεις θα δικαιωθουμε.

 

Δεν μπορειτε ουτε να διανοηθειτε οτι κανετε λαθος.

 

Δεν εχετε καταλαβει την ουσια οσων λεμε εδω και χρονια.

 

Σας τυφλωνουν οι κομματικες παρωπιδες.

 

Φανταστειτε να προσπαθουμε να πεισουμε τους οπαδους του ΠΑΟΚ οτι ολο το πρωταθλημα ειναι στημενο και οτι ειναι καλυτερο να σταματησουν η αγωνιστικες του πρωταθληματος.

 

Ειμαστε πιο μπροστα απο εσας.

/Η Ηροδικος λέει:

‘Αλλα με πιο ακραιους τροπους για να πεσει ολο το οβριοσυστημα.

Ξερεις, μου θυμιζεις την λογικη των οπαδων του ΚΚΕ, και αυτοι οραματιζονται ( χωρις να μπορουν να τους προσδιορισουν) τροπους που θα γκρεμισουν το καπιταλιστικο συστημα, ενω ταυτοχρονα χωρις να το συνηδειτοποιουν αποτελουν τους καλυτερους υπηρετες του συστηματος που μαχονται.

 

Οποτε καλυτερα να μην προδικαζεις για κατι που δεν εισαι σιγουρος.

 

Το αν ο ΝΓΜ και ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια, δεν σημαινει οτι ολοι ειναι βαλτοι.

 

Ο/Η Ανώνυμος λέει:

Αν διαβαζες τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ θα ηξερες οτι εχουμε προτεινει πολλους τροπους τα τελευταια χρονια.

Ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και εχουμε συγκεκριμενες προτασεις, με τις οποιες οι περισσοτεροι διαφωνειτε, επιμενοντας στην φαλιρισμενη νοοτροπια του κυνοβουλιου.

Αναζητησε τα αρθρα απο το πλουσιο αρχειο και ενημερωσου, πριν ριξεις τον λιθο του αναθεματος.

Ειναι κριμα κι αδικο να μας κατηγορεις, για κατι που δεν ειμαστε.

Ο/Η Προμηθέας λέει:

@Ηρόδικος Τον γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις ότι δεν είναι του συστήματος;

Ο/Η Ηροδικος λέει:

Οχι δεν τον γνωρίζω, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι. Εσυ αλήθεια , γνωρίζεις με αποδείξεις ότι είναι του συστήματος η απλως εικάζεις βασιζόμενος σε θεωρίες ?
Σκέψου οτι σε περίπτωση που πρεσβευει αυτα που λεει τοτε υπαρχει μια μικρη δυνατότητα το εθνικιστικο κινημα να οργανωθει , μπας και μπει φραγμος στον ξεπεσμο της πατριδας μας.
Προτιμώ να μαχομαι πιστευοντας οτι υπαρχει το καλύτερο παρα να παραδοθω μεμψιμοιρώντας οτι ολοι ειναι βαλτοι και τιποτε δεν γινεται…… γιατι κατηγορωντας τους παντες οτι ειναι ‘απατεωνες’ το μονο που επιτυγχανεις ειναι να προσφερεις στο συστημα την καλυτερη υπηρεσια δηλ οτι τιποτε δεν γινεται και σωτηρια δεν υπαρχει.

Ο/Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:

Ηρόδικε, όλα αυτά τα χρόνια που έχω το ιστολόγιο, έχω φάει τέτοιο βρίσιμο από χρυσαυγήτες, όταν έγραφα για τον βρώμικο ρόλο του Μιχαλολιάκου, όσο ούτε καν φαντάζεσαι…Ακόμα κι από τον φίλο μου τον συγχωρεμένο τον Πανούση, έφαγα βρίσιμο… κι ύστερα ο Μιχαλολιάκος το 2015 πούλησε όσους τον πίστεψαν… θυμάσαι; Τρεις μέρες πριν τις εκλογές το 2015 ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα…

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΕΝΟΣΟ ΕΒΛΕΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΜΠΑΖΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ;;;

ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ο/Η Δημητρης λέει:

Ηροδικος,ειναι αδυνατον για εμας που ποναμε για την καταντια της Πατριδος μας,να θεωρησουμε οτι ενας φανατικος ναζιστης,θα ηταν ποτε δυνατον να κανει κατι χρησιμο για την Ελλαδα.Θα ανοιξουν τα μνηματα των χιλιαδων Ελληνων που μαρτυρησαν στις ναζιστικες θηριωδιες.Πως θα ηταν δυνατον αληθινος Ελληνας να εμπιστευτει την τυχη του σε καποιον που ελεγε οτι ειναι απογονος των ηττημενων του `45.Θα μου πεις αυτους που εχει ”εμπιστευθει”μεχρι τωρα ησαν καλυτεροι?

Οχι,διοτι ειναι της ιδιας συνομοταξιας.

Αλλωστε σιωνισμος,ναζισμος,κουμμουνισμος,καπιταλισμος κ.α πολλα σε -ισμος,εχουν την αυτην προελευσιν.

Ανώνυμος λέει:

Εγω παλι σκεφτομαι το εξης.

Η Χρυση Αυγη επαιξε το ρολακι που της εδωσαν-οταν αποφασισαν να της ανεβασουν τα ποσοστα και να την προβαλλουν, και να μην ξεχναμε οτι και Μπογδανος ηταν ενας απο αυτους με τη συνεντευξη στο Μιχαλολιακο.

Το ρολο της ΧΑ ολοι τον καταλαβαμε νομιζω.

Σκεφτομαι λοιπον ΜΗΠΩΣ και ο Κασιδιαρης ήδη εχει παιξει το επομενο ρολακι της ταχα πατριωτικης δεξιας?

Και αναλυω.

Ο Κασιδιαρης μετα απο τη λαιλαπα των προδοτων των Πρεσπων και των Κουληδων βγηκε μπροστα κ εγινε η σημαια των πατριωτων καθως και λογο ωραιο διεθετε κ ειχε και τον πρωτερο εντιμο αντικομουνιστικο βιο (το μπουγελωμα πχ στη Δουρου ηταν κορυφαια κινηση).

Τραβηξε σχεδον ολους τους πατριωτες δεξιους πανω του ο κασιδιαρης, εχοντας φτιαξει μια νεα κινηση με δημοκρατικα προσωπα στον συνδιασμο.

Ελα ομως που μπηκε φυλακη!

Μεσα απο τη φυλακη συνεχισε ακαθεκτος τον αγωνα ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ή ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΣΤΩ Κ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟς ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Η επιτυχια εστω και ετσι ηταν με το μερος του, αφου οι δημοσκοπησεις του εδιναν σιγουρη εισαγωγη στη βουλη κ ανοδικη ταση.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που το συστημα ειχε ετοιμο και το κερασακι στην τουρτα που θα μας κερναγε!

Και ξαφνικα το κομμα Κασιδιαρη εκτος εκλογων!

1 με 2 μηνες πριν την καλπη!

ΜΗΠΩΣ την εφαγε παλι την παπαρα ο κοσμος που ειχε την ελπιδα του στη ΧΑ Νο2;

 

Ετσι το συστημα ειναι παλι καβαλα, διοτι ο δεξιος χωρος εμεινε ορφανος κ παλι.

 

Αντι να δημιουργηθει ενας ενιαιος χωρος δεξιος για να παρει την Ελλαδα στα χερια του, το συστημα πεταξε τις πεπονοφλουδες του μακαριτη Τραγκα, του Μπογδανου, των Τζημερου κλπ αλλα κυριως του Κασιδιαρη διοτι μονο αυτος ειχε την προσωπικοτητα να εμπνευσει τον κοσμο, με συνεπεια να διασπασθει ο δεξιος χωρος, οι Ελληνες πατριωτες να μην εχουν που να ριξουν την ψηφο τους , και οι αρουραιοι τσιπροκουληδες να ειναι παλι ηγετες αυτου του τοπου.

 

Μπορει να πει κανεις λοιπον οτι ο Κασιδιαρης εγινε η γραμμη ανασχεσης της οποιασδηποτε προσπαθειας δημιουργιας ενιαιου πατρωτικου πολου αντιστασης κ απελευθερωσης της χωρας απο τους προδοτες ΕΓΚΑΙΡΑ.

Δεν ξερω εαν 100% αυτο ηταν το σχεδιο με τον Κασιδιαρη, εν γνωση ή εν αγνοια του, το αποτελεσμα ομως επιτευχθει.

Και τωρα παμε προς εκλογες με εναν τεραστιο ογκο ψηφοφορων πατριωτων (απο καθε κομμα , αλλα κυριως απο τη δεξια) να μην μπορει να επηρεασει τις πολιτικες εξελιξεις

 

 

Ανώνυμος λέει:

Το κομμα του Κασιδιαρη, εν συγκρισει με το κομμα του ΝΓΜ, ειναι σαν τον δευτερο γαμο, εν συγκρισει με τον πρωτο γαμο.

Οι πιθανοτητες να πετυχει ειναι λιγοτερες.

Ναι, ευφυολογω, αλλα δεν ιλαρολογω, και εχει μεγαλη δοση αληθειας αυτο που γραφω, επειδη παρατηρω την ιστορια να επαναλαμβανεται σαν παρωδια.

Διαβαστε τη συνεχεια και θα καταλαβετε, αν δεν με βαριεστε να μακρηγορω.

Και, υποψιν, επειδη γραφω ανωνυμα, δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι ασημος, ουτε οτι ειμαι ασημαντος.

Ειναι συνειδητη επιλογη μου, διοτι η εμφαση μου ειναι στις ιδεες, καθως και στοιχειωδης τροπος αυτοπροστασιας απο ενα συστημα που με διωκει για τις ιδεες μου.

Ο μεν ΝΓΜ (ΝΙΚΟΣ.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ) ειχε παρακρατικη νοοτροπια και ηταν χωμενος σε καθε παρακρατικη βρωμοδουλεια επι δεκαετιες.

Εγω τον ΝΓΜ και την Χρυση Αυγη τους ηξερα απο την δεκαετια του ’80.

Τοτε που γραφανε περιθωριακα συνθηματα στους τοιχους και ειχαν νταραβερια με την ΜΑΒΗ.

Τα μελη της οργανωσης του, τα εστελνε να αγοραζουν μπλουζακια απο το μαγαζακι του, δηλαδη τους “αρμεγε” κανονικα.

Το δε π*ρνοξενοδοχειο το ειχε για να καταγραφει εκεινους που εστελνε εκει, ωστε να τους εκβιαζει μετα.

Στο συγκλονιστικο βιβλιο “Γκρεμιζοντας το μυθο της Χρυσης Αυγης”, οπως και σε καθε βιβλιο γραμμενο απο πρωην μεγαλοστελεχη της οργανωσης του, αποκαλυπτονται μεγαλες αληθειες που πονανε.

Τα ειπε και ο Περιανδρος, αλλα δεν τα διαβαζει κανενας, εκτος απο εμας τους λιγους που αναζητουμε την αληθεια, επειδη ποναμε το Εθνος μας και θελουμε να δουμε καλυτερες μερες στην Ελλαδα.

Απο τα βιβλια αυτα, λοιπον, και τις συνεντευξεις της μαφιοζικης φαμιλιας του, προκυπτει οτι το κινητρο του ηταν να γινει αρχηγος.

 

Τοσο ευτελες κινητρο ειχε, ωστε ειχε επιβαλλει στην ντεκορατρις που παντρευτηκε να τον αποκαλει “αρχηγο” μεσα στο ιδιο του το σπιτι.

 

Επομενως, ο μονος φοβος του ΝΓΜ ηταν να μην υπονομευτει απο τον δευτερο τη ταξει στην οργανωση του.

 

Παντα αυτο φοβοταν.

 

Για αυτο και τους εστελνε στην φυλακη.

 

Για αυτο και δεν εδωσε το “χρισμα” στον Κασιδιαρη.

 

Τα δε χρηματα ερχονταν απο εφοπλιστες του εξωτερικου και η οργανωση συντονιζοταν απο διεθυντηριο στην Αγγλια, ενω δεν ελειπαν και οι εγχωριες εκδουλευσεις.

 

Μαλιστα, το τελος του ηταν αθλιο. Εκεινος που εκρινε τους παντες ως ανεπαρκεις, αποδειχθηκε ο ανεπαρκεστερος ολων.

 

Ολα αυτα εγω τα ελεγα σε ολους πριν απο την αποφαση του ΝΓΜ να μετατρεψει την οργανωση του σε αστικο κομμα και να τον ξεζουμισει το συστημα, και τον πεταξει κι αυτον σαν στημενη λεμονοκουπα.

 

Κι ομως ολοι με αγνοουσαν κανονικα, ελπιζοντας για το καλυτερο.

 

Δηλαδη το ιδιο που γινεται και τωρα, καθως η ιστορια επαναλαμβανεται σαν παρωδια.

 

Οι περισσοτεροι ανθρωποι το νιονιο το εχουν για ντεκορ, δεν το χρησιμοποιουνε για να σκεπτονται κρινοντας, δεν ερευνουν και, επομενως, ψηφιζουνε οπως συναισθανονται.

 

Εξου και τα απογοητευτικα αποτελεσματα.

Ο δε Κασιδιαρης, δηλαδη το νευροσπαστο πρωτοπαλικαρο του ΝΓΜ με τα θηλυπρεπη χαρακτηριστικα Μαροκινου, δεν κανει ουτε για πορτιερης.

 

Αυτη την ωμη αληθεια που ποναει δεν μπορει να την χωνεψει κανενας αγνος Εθνικιστης/Εθνιστης/Πατριωτης εκ των 500.000 που τον υποστηριζει, κατα το μαλλον η ηττον, γιατι μετα θα πρεπει να χτυπησει το ξερο κεφαλι του στον τοιχο.

 

Ενω υπαρχουν 1.000.000 αντρες πτυχιουχοι (το 1/3 εξ αυτων σε ωριμη ηλικια, ωστε δυνητικα να ηγηθει), η ηθικη σαπιλα ειναι τετοια που δεν θελει να αναλαβει κανενας αρχηγος, αγοντας το Εθνος σε καλυτερες μερες οργανωσης για το καλο ολων μας.

 

Η Ελλας δεν βγαζει αρχηγους, ειναι μυθος οτι ολοι θελουν να γινουν αρχηγαρες και προεδραρες.

 

Αποδεδειγμενα, ουτε 100 δεν ειναι οι οργανωμενες ομαδες που κατεβαινουνε στον αγωνα.

 

Το ξερω, επειδη διαβασα τα περισσοτερ απο τα καταστατικα τους.

 

Παροτι, στο περασμα του χρονου, παρουσιαζονται αγνοι και πρωτοβουλοι ιδεολογοι, οι περισσοτεροι Εθνικιστες/Εθνιστες/Πατριωτες τους αγνοουν και εκεινοι αποχωρουν απο τον αγωνα απογοητευμενοι απο την αδιαφορια.

 

Ειναι απελπιστικη η κατασταση, σε οποιον αναζητα την αληθεια.

 

Ποναει πολυ το θεμα, επειδη οι περισσοτεροι ψηφοφοροι ειστε ανωριμοι.

 

Το κομμα του Κασιδιαρη, λοιπον, δεν θα πετυχει. Διοτι δεν εχει τις προδιαγραφες να πετυχει. Ουτε χρηματα δεν εχει.

 

Και δημιουργηθηκε, ωστε να εξυπηρετει πολλαπλους σκοπους, ακομα και καιροσκοπικους.

 

Ποσοι απο εσας διαβασατε το προγραμμα του; Στοιχηματιζω οτι δεν το διαβασε, σχεδον, κανενας απο εσας.

 

Εγω το διαβασα.

 

Σε αρκετα ζητηματα, ιδιως, εξωτερικης πολιτικης, το προγραμμα ειναι, επιεικως, για τα μπαζα.

 

Με επιασε απελπισια, οταν το μελετουσα. Δεν υπηρχε ουτε καν αναφορα στην Κινα.

 

Ενιωσα τοση απελπισια, ωστε τα εκανα ολα λιμπα στο γραφειο που καθομουνα απο τα νευρα μου.

 

Οι ανθρωποι δεν εχουν σχεδιο, διοτι δεν καταλαβαινουν τι σημανει διεθνης πολιτικη και στρατηγικη.

 

Στην καλυτερη των περιπτωσεων εχουν καλες προθεσεις και ορεξη για αγωνα, το οποιο προφανως τους τιμα, αλλα δεν αρκει.

 

Δεν αμφιβαλλω περι του ηθους αρκετων εκ των Εθνικιστων/Εθνιστων/Πατριωτων, αλλα η ηγεσία ειναι, εντελως, κατωτερη των περιστασεων.

 

Ολη η προσπαθεια ειναι -στην καλυτερη των περιπτωσεων- συνταγη αποτυχιας.

 

Μας εχουν “δεσει χειροποδαρα”, την τελευταια 10ετια, και εχουν μυριαδες, πρακτικους τροπους στην φαρετρα τους, ωστε να καταστησουν την ολη προσπαθεια αλλη μια παταγωδη αποτυχια.

 

Τι ακριβως φανταζεστε οτι θα συμβει στο κυνοβουλιο, ενοσω απομενουν λιγα χρονια πριν το αθλιο reset;

 

Διαβασατε τι γραφει ο παρενδυτικος βρωμογερος στο αθλιο βιβλιο του; Αμφιβαλλω.

Τι φανταζεστε, ρεαλιστικα, οτι θα καταφερει ο Κασιδιαρης;

 

Και ενω δε σας λειπει η νοημοσυνη, σας τυφλωνει η αισιοδοξια σας, και φανταζεστε οτι ολα θα πανε καλα. Αμ, δε!

Αυτο που θα συμβει, λοιπον, ειναι πολυ απλο.

 

Προσεξε το, κριτικη αναλυση, οχι αστεια!

 

Το συστημα θα τον χρησιμοποιησει με καθε δολιο τροπο και θα τον ξεζουμισει και θα τον πεταξει σαν στημενη λεμονοκουπα, οπως εγινε και με τοσους αλλους πριν απο αυτον, απαξιωνοντας, αλλη μια φορα, και την Εθνικη ιδεα.

 

Ο σκοπος του συστηματος που εξυπηρετουν τα -επιλεγμενα απο την πρεσβεια και ουχι εκλεγμενα- ανδραποδα ειναι διεθνικος.

 

Επομενως, εξ ορισμου, οποιαδηποτε Εθνικη πρωτοβουλια αντιτιθεται στο σκοπο τους, δηλαδη τους προβληματιζει και πραττουν αναλογως, ωστε να την αναχαιτισουν.

 

Μια Εθνικη πρωτοβουλια αποτελειται απο υποκειμενα, δηλαδη ανθρωπους (ουτε το 10%, καθως τοσοι ειμαστε, αριθμητικως, και διαφωνουντες), αντικειμενα, δηλαδη χρηματα, και τροπο, δηλαδη σχεδιο.

 

Το προβλημα αυτο οι διεθνιστες το λυνουνε με τρεις τροπους.

 

Ειτε με δικους τους ανθρωπους σε ρολο “λαγων” (βλεπε τον φυρο στο μυαλο Μπογδανο), ειτε με χρηματα (δινοντας τα η/και στερωντας τα), ειτε με προπαγανδιστικο σχεδιο (ολα τα ΜΜΕ τα ελεγχουν).

 

Οποιος δεν ειναι ανδραποδο τους, τον απαξιωνουν στη σκεψη των ψηφοφορων.

 

Η τεραστια επιτυχια των διεθνιστων ηταν να ταυτισουν το Εθνικο φρονημα μας με εναν ποταμο, χοντρο, ασχημο, σκαιο, κομπλεξικο, παρακρατικο απανθρωπο φονια, τον ΝΓΜ.

 

Με αλλα λογια, πηραν εναν περιθωριακο παρακρατικο του 0,1% και τον ανεδειξαν σε διασημοτητα.

 

Η δυναμη τους ηταν η προσοχη των Εθνικιστων/Εθνιστων/Πατριωτων, οι οποιοι αντι να απορριψετε τον ΝΓΜ και να κατεβασουμε δικη μας ομαδα, τον ακολουθησατε.

 

Μαλιστα, καθοσασταν και παρακολουθουσατε μεχρι και τις σαχλες που εκστομιζε η κακομαθημενη κορακλα του, εκεινη που δημοσιευε βιντεο ημιγυμνη, επειδη αδυνατισε.

 

Καταντια!

 

Καθε φορα που συνομιλουσα με εσας, μου ερχοταν να τραβηξω τα μαλλια μου απο την απελπισια, καθως οι περισσοτεροι δεν με ακουγατε καν.

 

Τα εχουν γραψει κι αλλοι, καλυτερα απο μενα, τα επαναλαμβανω και εγω.

 

Το φαινομενο του Εθνικου ξεπεσμου εντοπιζεται ολουθε, και οχι μονο στο θεμα που εξεταζω.

 

Ειναι η ωμη αληθεια και τα παραπονα σου προς εμε, τα εκλαμβανω ως οπαδιλικι.

 

Μην αγανακτεις καθολου με εμενα, εσυ τους προσεχεις, εσυ πειθεσαι απο αυτους και εσυ τους υποστηριζεις, βαζοντας πλατες, επομενως δεν σου φταιω εγω.

 

Δεν απαισιοδοξω, καθολου, ρεαλιστης ειμαι.

 

Αμα θες να αισιοδοξεις, πρεπει πρωτα να καταλαβαινεις τι συμβαινει, πριν το αλλαξεις με σχεδιο.

 

Ομως, εσυ δεν καταλαβαινεις παρα μονο ενα μικρο μερος οσων συμβαινουν, επειδη δεν διαβαζεις ουτε περισκεπτεσαι, αρα πως ακριβως θα αλλαξεις οσα δε σου αρεσουν, με ευσεβεις ποθους;

 

Εν κατακλειδι, αν εφτασες μεχρι εδω διαβαζοντας την αναλυση μου γραμμενη μετα λογου γνωσεως μετα απο τοσες δεκαετιες, η αληθεια που ποναει, μιλωντας μεταφορικα, ειναι οτι ειμαστε στον “πατο” της Α’ Εθνικης του διεθνους πρωταθληματος, χρεοκοπημενοι σε ολα.

 

Αλλοι χρεοκοπησαν την ΠΑΕ, αλλα οι περισσοτεροι δεν αντισταθηκατε.

 

Και αυτο σημαινει, επι του πρακτεου, οτι στο στημενο απο τον ροτσιλντ πρωταθλημα, η “γαλαζια φανελα” χρησιμευει ως σφηνα για να γινονται οι διεθνεις βρωμοδουλειες της οβριοπαραγκας, της οποιας η ιστορια παει πολυ μακρια.

 

Ο 20ος αιωνας ανεδειξε 4 ρευματα ιδεων, δηλαδη τροπων οργανωσης της κοινωνιας των ανθρωπων.

 

Τον Εθνισμο, τον διεθνισμο, τον κρατισμο και τον αναρχισμο (και ουχι αναρχια, κατα τους ευσεβεις ποθους των αγνων ιδεολογων που την ενστερνιζονται.

 

 

Μετα τον Β’ΠΠ, επικρατησε ο διεθνιστικος κρατισμος του Ροτσιλντ.

 

Τουτεστιν, καθε Εθνικη πρωτοβουλια, θελοντας και μη, ταυτιστηκε με την σπορα των ηττημενων του Β’ΠΠ.

 

Αυτος ηταν ο περιβοητος 3ος δρομος.

 

Ολο το Εθνικο ρευμα εχει εγκλωβιστει μεσα στις συμπληγαδες του παρελθοντος.

 

Ιδου, λοιπον, γιατι οι Αζοφιστες αγωνιζονται υπο τις σημαιες που αγωνιζονται. Το οποιο φανταζει σουρεαλ, μονο αν εισαι ανιστορητος.

 

Τα ιδια εγιναν και στην δυσμοιρη Ελλαδα, παροτι θα μπορουσαν να γινουν αλλιωτικα, αν δεν ειχατε φαει τη φολα του ΝΓΜ, αλλα δεν ακουγατε τοτε, οπως δεν ακουτε και τωρα, και φανταζεστε οτι προλαβαινουμε να πραγματωσουμε ανεκπληρωτους ποθους δεκαετιων.

 

Οχι, οποιαδηποτε πολιτικη πρωτοβουλια ειναι, πλεον, καταδικασμενη.

 

Και απο οτι φαινεται ειστε πολυ κουρασμενοι και απελπισμενοι για οτιδηποτε αλλο δραστικοτερο.

 

Ειναι η αβασταχτη αληθεια που ποναει, αλλα προτιματε με αφελεια να εξαπατατε τον εαυτο σας, επειδη δεν αντεχετε την αληθεια και δεν αφουγκραζεστε τα δρωμενα.

 

Αυτοι που σχεδιασαν τις εξελιξεις και κινησαν γη και ουρανο, ωστε να γινουν ολα οπως τα σχεδιασαν, επιδιωκουν την απαξιωση και την καταρρευση των παντων.

 

Και ολα καταρρεουν, εκκωφαντικα.

 

Ειναι αναποτρεπτο, πλεον, δεν υπαρχει γυρισμος.

 

Οποιος δεν διαβλεπει οτι ερχεται μεγαλη καταστροφη ειτε δεν καταλαβαινει, ειτε παριστανει οτι δεν καταλαβαινει.

 

 

Πηγή σχολίων

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις