Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Πώς μέσω του Eμβολιασμού Xρησιμοποίησαν τα παιδιά για να συνεχίσουν να μολύνουν τον κόσμο με κορωνοϊό

 


Του Fabian Spieker

Αυτό θα είναι απλώς μια πολύ μικρή προεπισκόπηση, καθώς θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να το χωρέσω σε ένα ολοκληρωμένο άρθρο που θα εξετάζει περισσότερα από 1 κύματα μόλυνσης. Δεν έχω τελειώσει με τα δεδομένα των ΗΠΑ.

Η εκστρατεία “εμβολιαστικής ενίσχυσης” των παιδιών 12-17 ετών στις ΗΠΑ στα τέλη του 1ου τριμήνου του 2022 επέτρεψε στην BA.2 να κυριαρχήσει, προκαλώντας περισσότερες από 15 εκατομμύρια μολύνσεις.

Για κάθε “εμβολιασμένο με ενισχυτική δόση” κάτοικο ηλικίας 12-17 ετών ανά κάτοικο ηλικίας 12-17 ετών, το 6,9% (95% CI: 5,9%-7,8%) του πληθυσμού μιας περιοχής προσβλήθηκε από τη μόλυνση στις 8 εβδομάδες που ξεκινούν από την ημερολογιακή εβδομάδα 12 του 2022. Περιοχές με χαμηλά ποσοστά αναμνηστικών μεταξύ του παιδικού πληθυσμού τους, είδαν μόνο αμελητέα ποσοστά κρουσμάτων της BA.2 εκείνη την εποχή.

Προεπισκόπηση

Τα γεγονότα μαζικής αποτύπωσης μπορούν να περιγραφούν από τρία βασικά χαρακτηριστικά:

  • πληθυσμός στόχος (ανοσοποιητικό σύστημα)
  • σειρά δόσεων (προηγούμενη αποτύπωση)
  • χορηγούμενα προϊόντα

Εξέτασα τον αριθμό των κρουσμάτων και τα διάφορα ποσοστά εμβολιασμού σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ κατά την περίοδο από τις ημερολογιακές εβδομάδες 12 έως 19 του 2022, προκειμένου να καταλάβω τι ξεκίνησε το κύμα BA.2 του δεύτερου τριμήνου του 2022.

Έλεγξα τις σωρευτικές δόσεις ανά πληθυσμό για τις ακόλουθες σειρές δόσεων και ηλικιακές ομάδες και προσδιόρισα την ισχύ της γραμμικής συσχέτισης:

Μπορούμε να δούμε ότι η ισχύς της συσχέτισης αυξάνεται με τη χρονική εγγύτητα μεταξύ της εκστρατείας εμβολιασμού και του κύματος BA.2. Η μόνη σειρά δόσεων που παρατάσσει όλες τις δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένου του Πουέρτο Ρίκο, σε ένα πολύ σφιχτό κανάλι, ήταν η σειρά αναμνηστικών που χορηγήθηκε σε παιδιά ηλικίας 12-17 ετών το 4ο τρίμηνο του 2021.

Δεδομένου ότι τα κρούσματα BA.1 και BA.2 αλληλεπικαλύπτονται εδώ και βλέπουμε ένα βασικό ποσοστό κρουσμάτων 0,25% ανά 8 εβδομάδες, φαίνεται ότι η BA.2 δεν θα είχε πιθανώς ποτέ ακολουθήσει την αλληλουχία, αν δεν υπήρχε η “ενίσχυση” των παιδιών.

Μια γρήγορη ματιά στην εκστρατεία εμβολιασμού και στα δεδομένα παραλλαγών του ιού στο Our World in Data θα πρέπει να το επιβεβαιώσει. Είναι τόσο προφανές τι συμβαίνει εδώ μέχρι τώρα, που ένιωσα την ανάγκη να το διατυπώσω, ενώ έγραφα αυτό το άρθρο προεπισκόπησης.

Το πρώτο δείγμα SARS-CoV-2 με αλληλουχία από τις ΗΠΑ που ήταν θετικό για BA.2 αναφέρεται για τις δύο εβδομάδες πριν από τις 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το OWID.

Γίνεται όλο και πιο σκοτεινό, αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν τέτοιες “μελέτες”: Εμβόλιο COVID-19: να εμβολιάσουμε τους νέους για να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους;

Οι προσπάθειες να μας κοροϊδέψουν συνεχίζονται…

Σήμερα μου έστειλαν σύνδσμο με ένα ακόμη από αυτά τα απίστευτα άρθρα που χρησιμοποιούν οι εμβολιολάγνοι για να ισχυριστούν ότι η μόλυνση από την Covid-19 είναι χειρότερη για την υγεία της καρδιάς σας απ’ ότι τα εμβόλια.

Το άρθρο

Αυτή η ανοησία εμφανίστηκε ως “Επιστολή” στο Journal of the American College of Cardiology. Προφανώς υποβλήθηκε ως επιστολή για να παρακάμψει την αξιολόγηση από ομοτίμους – καθώς τέτοιες επιστολές συνήθως ελέγχονται μόνο από τους συντάκτες ενός περιοδικού.

Σημειώστε το σχόλιο παραπάνω…

“Οι επιστολές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή νέων υλικών”.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς κάνει αυτή η επιστολή από τον Joy Jiang και την κοινοπραξία N3C.

Αλλά περιμένετε… όπως θα έλεγε ο Bret Weinstein, είναι ακόμα χειρότερο από αυτό…

Ανατομή

Δεν πρόκειται καν να μπω στον κόπο να αναλύσω τα στατιστικά στοιχεία ή τα ευρήματα σε αυτήν την “επιστολή”, γιατί, ενώ είναι γεμάτα λάθη, υπάρχει κάτι ακόμη πιο κραυγαλέο που καθιστά αυτό το έγγραφο εντελώς σκουπίδια και όχι άξιο της προσοχής σας…

Η πηγή των δεδομένων

Η πηγή των δεδομένων για αυτήν την “επιστολή” ήταν η National Covid Cohort Collaborative ή N3C.

Τι είναι, ίσως ρωτήσετε, η N3C;

Η N3C διαφημίζεται ως μια συγκεντρωτική πηγή για δεδομένα Covid, που αναπτύχθηκαν και εκτελούνται από το NIH… εκτός από το ότι όλα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

Η N3C χρηματοδοτείται στην πραγματικότητα από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και ενώ διευθύνεται από το NIH, συνεργάζεται με τη Syntegra – έναν προμηθευτή αμιγώς συνθετικών δεδομένων αρχείων υγείας. Η ίδια η Syntegra χρηματοδοτείται επίσης από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates

Ακόμα καλύτερα, η κύρια συγγραφέας της “Επιστολής” – η Τζόι Τζιανγκ, έχει μόνο πτυχίο (ναι, αυτή τη στιγμή σπουδάζει για το MD και το διδακτορικό της) και, μου είπαν επίσης σήμερα το πρωί, ότι ήταν ένα από τα ταλέντα στον έρανο του Cathay’s Connected World, που συγκέντρωσε χρήματα για… το μαντέψατε, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Βλέπετε τι συμβαίνει εδώ;

Κάθε μέρα προσπαθούν να κάνουν πλύση εγκεφάλου και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από τραυματισμούς από τα εμβόλια τελικά βλάπτονται από την Covid-19. Είναι τόσο απελπισμένοι να βρουν πρωτοσέλιδα που να διακηρύσσουν ότι η ασθένεια και όχι η αποτυχημένη θεραπεία, είναι το πρόβλημα…

Συμπέρασμα

Η περίληψη και το συμπέρασμα αυτής της επιστολής από τους Jiang et al θα πρέπει πραγματικά να γράφει ως εξής:

“Χρησιμοποιήσαμε πλαστά δεδομένα που μας παρείχαν το NIH και μια εταιρεία που χρηματοδοτείται από τον χρηματοδότη μας, για να καταλήξουμε σε πλαστά συμπεράσματα που κάνουν την ασθένεια να φαίνεται χειρότερη από τα εμβόλια, που χρηματοδότησε επίσης ο χρηματοδότης μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις