Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Eλεωνόρα Zουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Το παρασκήνιο του διαζυγίου τους


 Το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου, έσκασε σαν «βόμβα» την Τρίτη (21/2).

Το θέμα σχολίασαν στο «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός και αποκάλυψαν ότι είχαν επικοινωνία τόσο με την τραγουδίστρια, όσο και με τον δικηγόρο.

Μάλιστα ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε και το παρασκήνιο του χωρισμού του ζευγαριού, αναφέροντας: «Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Επιβεβαιώνεται η είδηση του διαζυγίου. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό δεν ήταν χωρίς φωτιά. Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Κατατέθηκε το διαζύγιο και θα είναι συναινετικό» περιέγραψε.

«Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα. Πάντως ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις