Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Πολάκης: Τον βγάζει από τα ψηφοδέλτια ο ΣΥΡΙΖΑ


 Την έξοδο από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η Κουμουνδούρου στον Παύλο Πολάκη μετά την τελευταία του ανάρτηση με την οποία στοχοποιεί τους δικαστές του ειδικού δικαστηρίου που καταδίκασε τον Νίκο Παπά αλλά και δημοσιογράφους.

Ειδικότερα ο Παύλος Πολάκης με την ανάρτησή του  εξαπολύει πρωτοφανείς απειλές εναντίον 33 δικαστικών, δημοσιογράφων, τραπεζιτών και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ τους οποίους αποκαλεί βαθύ κράτος και ζητά από τους συντρόφους του να λάβουν μέτρα ώστε «να καθαρίσουν από αυτούς…».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Και συνεχίζουν δείχνοντας την έξοδο στον βουλευτή Χανίων: «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις