Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Νέα Ιωνία: Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο με τον ENAN NEKPO - Εξέπνευσε μερικές ώρες αργότερα στο KAT όπου μεταφέρθηκε


 Νεκρός έπεσε ένας άνδρας από πυροβολισμούς που δέχτηκε σε καφετέρια με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία Αττικής από αγνώστους λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.

Η επίθεση έγινε στις 23.53 και ο άνδρας, που έφερε τραύμα στον ώμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου στις 1.55 περίπου εξέπνευσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα συνέβησαν όταν μία παρέα επτά ατόμων από την Αλβανία που βρίσκονταν σε έναν πιο «πριβέ» χώρο της καφετέριας άρχισε να τσακώνεται για άγνωστους λόγους. Τα αίματα άναψαν και ο καβγάς μεταφέρθηκε στο κέντρο του μαγαζιού όπου βρίσκονταν και άλλοι πελάτες.

Τότε ένας από την παρέα που τσακώνονταν έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, η σφαίρα όμως βρήκε τον άτυχο άνδρα ο οποίος ήταν θαμώνας και δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει. 

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν έξι κάλυκες. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ διεξάγει έρευνες για τα αίτια του περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις