Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Πάει και ο Hθοποιός Jansen Panettiere 28 ετών! ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η Kαρδιά του


 Πάει και ο ηθοποιός Jansen Panettiere 28 ετών! ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά του

Υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο του ηθοποιού Jansen Panettiere, αδερφού της ηθοποιού Hayden Panettiere. Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε ρόλους μεταξύ άλλων στα Ice Age: The Meltdown και The Walking Dead, πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 28 ετών, αλλά η αιτία του θανάτου του παρέμεινε άγνωστη.

Μια αναφορά της αστυνομίας που δημοσιεύτηκε στο Fox News Digital την Πέμπτη αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο του Jansen Panettier. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του Panettiere στο Nyack της Νέας Υόρκης, λίγο μετά τις 5 μ.μ. αφού έλαβαν αναφορά για «έναν άνδρα που δεν ανταποκρίνεται σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση».

Κατά την άφιξή του στο σπίτι, ο Benjamin Brown, φίλος του Panettiere, έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον ηθοποιό, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα στο πάτωμα του σαλονιού. Ο Πανετιέ δεν ανέπνεε και ήταν ήδη χλωμός όταν η αστυνομία ανέλαβε τη διάσωση του Μπράουν. Δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια τραύματος και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο.

Ο Μπράουν είπε στους πρώτους που απάντησαν ότι αυτός και ο Πανετιέ έπρεπε να συναντηθούν για επαγγελματικούς λόγους, αλλά όταν ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε, άρχισε να ανησυχεί και πήγε στο διαμέρισμά του για να το μάθει. Εκεί είδε τον Πανετιέ να κάθεται όρθιος σε μια καρέκλα. Ο πατέρας του Panettiere, Alan, ήταν επίσης παρών και είπε ότι μίλησε με τον γιο του στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και ακουγόταν “εντάξει”.

Το 2005 και το 2006, ο Jansen Panettiere ήταν ένα τακτικό μέλος του καστ της τηλεοπτικής εκπομπής κινουμένων σχεδίων Nickelodeon The X’s, για μια οικογένεια μπάτσων που πολεμούν το κακό. Εμφανίστηκε σε πολλούς άλλους τίτλους τη δεκαετία του 2010, όπως The Walking Dead, Major Crimes και How High 2. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του που εμφανίζεται στο IMDb του ηθοποιού είναι ένας ρόλος του 2022 ως Robin στη ρομαντική ταινία Love and Love Not. Εκτός από την υποκριτική του καριέρα, ο Panettiere ήταν επίσης επίδοξος καλλιτέχνης και έλαβε το πτυχίο του στα οικονομικά το 2016. Σύμφωνα με μια βιογραφία στην ιστοσελίδα του, στράφηκε στην τέχνη ως τρόπο να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το άγχος και την κατάθλιψη. «Ζωγραφίζω τα προβλήματά μου», έγραψε στο Medium το 2019. «Μου δίνει την αίσθηση του απώτερου σκοπού».


korakas-news.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις