Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

H πιο αποτυχημένη υπουργός Παιδείας N.Κεραμέως παριστάνει και τον μετεωρολόγο και αποτυγχάνει και σε αυτό Είδε ακραία «καιρικά φαινόμενα»


 Το «τσίρκο» των μετεωρολόγων συνεχίζει ακάθεκτα το έργο του για τέταρτη ημέρα και συνεχίζει να προβλέπει… έντονες χιονοπτώσεις και… δύσκολες καταστάσεις κάτι που αποδείχτηκε πως είχε συγκεκριμένο σκοπό.


Πριν από λίγο η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στο πλέον φιλοκυβερνητικό κανάλι της χώρας, τον ΣΚΑΪ, είπε ότι όλη η χώρα επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα και ότι «επιτέλους έχουμε ένα κράτος το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί»!

Συγκεκριμένα είπε: «Τις ημέρες αυτές εξελίσσεται ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, συμφωνούμε; ακραίο καιρικό φαινόμενο σε όλη τη χώρα, σε κάποιες περιοχές ακόμα πιο έντονο.

Επιτέλους έχουμε κράτος, έχουμε σύγχρονο κράτος, το οποίο δεν διακόπτεται με αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Την Δευτέρα είχαμε 37.000 διαδικτυακές τάξεις οι οποίες λειτουργεί σαν παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες. Έχουμε πλέον ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο μέσα σε 1 ώρα μπορεί να μεταπηδήσει από την δια ζώσης εκπαίδευση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση».


Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» αποδείχτηκε ότι επηρέασε ένα μικρό μέρος της χώρας και αυτό για λίγο.

Το κρύο που επικρατεί αυτές τις ημέρες είναι το μόνο φυσιολογικό μέχρι τώρα που έχει συμβεί αυτό τον χειμώνα που χαλαρά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «χειμερινό καλοκαίρι».

Προβλέπεται να έχει κρύο τον χειμώνα, προβλέπεται να βρέχει, να ρίχνει χαλάζι και εξ’όσων ιστορικά γνωρίζουμε προβλέπεται και να χιονίζει.

Ότι συνέβη αυτές τις ημέρες δεν «ξέφυγε» από τα συνηθισμένα πλαίσια ενός κλασικού χειμώνας στον ελληνικό χώρο.

Κάποια παραπάνω χιόνια σε Φλώρινα, Κοζάνη και εντέλει στην βόρεια Αττική και στους πρόποδες της Πεντέλης θα ήταν «καιρική ανωμαλία» εάν δεν είχαν συμβεί.

Τι συμβαίνει λοιπόν πραγματικά;

Γι΄αυτούς που τον προκαλούν τον θόρυβο υπάρχουν λόγοι.

Όντως αυτό ήθελαν να κάνουν. Οι δηλώσεις της Ν.Κεραμέως αποδεικνύουν αυτό το πράγμα.
Δεν είναι αστείο, όντως βγήκαν στους δρόμους καθαριστές του Δήμου οι οποίοι καθαρίζουν με σκούπες δέντρα και θάμνους λες και τα χιόνια δεν θα λιώσουν από μόνα τους!

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα ρίχνουν τα χιόνια από τις σκεπές των αυτοκινήτων.

Επαναλαμβάνουμε: Το χιόνι ως γνωστόν είναι παγωμένο νερό το οποίο και θα λιώσει με το που θα βγει ο ήλιος ειδικά όταν έχει πέσει σε τόσο ισχνή ποσότητα όπως έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Θα ήταν εντελώς για γέλια αλλά τελικά δεν είναι γιατί για τέτοιου είδους «εργασίες» οι δημότες Αθηναίων πληρώνουν αδρά μέσω των δημοτικών τελών.

Πάντως για να επανέλθουμε στο «τσίρκο» των μετεωρολόγων, οι μετεωρολόγοι προσποιούνται ότι έπεσαν μεγάλες ποσότητες χιονιού στην Αθήνα και ο Κ.Μπακογιάννης ότι το… καθαρίζει γιατί είναι τόσο πυκνό που δυσκολεύονται οι πολίτες να… περπατήσουν.

Το ίδιο έκανε σήμερα και η Νίκη Κεραμέως. Προσποιήθηκε ότι έχουμε… ακραία καιρικά φαινόμενα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις