Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

H αλήθεια για τον Έλον Μασκ – Στις ΗΠΑ πρέπει να διαβάσουν Λιακόπουλο, vid

 


Αρχίζουν οι... υποψίες!!!

Οι άνθρωποι βρίσκονται εν μέσω μίας διαμάχης δύο παγκόσμιων αδελφοτήτων, για τις οποίες έχει μιλήσει

μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος!

Στην ειδησεογραφία μεταφράζονται ως οι διεθνιστές της «λευκής» νέας διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και οι εθνιστές της «μαύρης» παλαιάς παραδοσιακής τάξης πραγμάτων.

Και τώρα, τελευταία και καταϊδρωμένα, έρχονται τα εναλλακτικά μέσα της Βόρειας Αμερικής να αναρωτηθούν για τον ρόλο του Έλον Μασκ, ο οποίος ανήκει στην παλαιά τάξη.

Ο Καναδός ακτιβιστής Κρις Σκάι, μιλώντας στον Άλεξ Τζόουνς, προειδοποίησε για το ενδεχόμενο ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Έλον Μασκ, να είναι ένας λύκος με ρούχα προβάτου.

«Πάντα ελέγχουν και τις δύο πλευρές της αντιπολίτευσης», είπε ο Σκάι. «Πρέπει να μας δώσουν έναν καλό τύπο, έτσι μας έδωσαν τον Έλον Μασκ».

Είπε στην συνέχεια:

«Έπρεπε όμως να μας δώσουν έναν καλό τύπο (σ.σ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ! Ανήκει στο αντίπαλο παγκόσμιο δέος και ίσως, σε περίπτωση παγκόσμιας ειρήνης, συνεργαστεί μαζί τους στο πλαίσιο προώθησης της τέχνο-χούντας καταναγκασμού κι ελέγχου). Έτσι μας έδωσαν τον Έλον Μασκ, και πράγματι κάνει πολλά καλά. Μου έδωσε πίσω τον λογαριασμό του Twitter μου.

Ο Έλον δημιουργεί μονοπώλιο για τον εαυτό του. ‘Εχει το “Twitter” ως μέσο κοινωνικής  δικτύωσης, έχει το “Starlink” ως internet και δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Δημιουργεί το δικό του τηλέφωνο “Tesla” το οποίο πρόκειται να καταστρέψει όλα τα άλλα τηλέφωνα. Και στην συνέχεια έχει το δικό του κρυπτονόμισμα. Μετά κάνει το Twitter να έχει το δικό του κέντρο  πληρωμής, οπότε θα είναι σε θέση να κάνει συναλλαγές με πιστωτική κάρτα και τελικά συναλλαγές με κρυπτονόμισμα.

Και στην τελική πρόκειται να τα συνδέσει όλα αυτά μαζί, με τα εμφυτεύματα της Neuralink. Οπότε κυριολεκτικά θα είναι μέσα στον εγκέφαλό σου.

Θα έχει τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό θα τον κάνει είτε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο, ή μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στην ανθρωπότητα (σ.σ. Η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ!!! ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις