Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Πάτρα: Πήγε στα ΕΛ.ΤΑ για να παραλάβει δέμα και τον ενημέρωσαν ότι επιστρατεύεται το… IX του

 


Πάτρα: Αντί για τα προϊόντα που είχε παραγγείλει και περίμενε να παραλάβει, παρέλαβε ειδική στρατιωτική εντολή επιστράτευσης του οχήματός του, ενός Ι.Χ. μάρκας Toyota Yaris!

Ο Πατρινός που πήγε στο Ταχυδρομείο της Πάτρας, κατόπιν σχετικής ειδοποίησης που παρέλαβε, βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη όταν άνοιξε τον φάκελο με το απόρρητο έγγραφο που του έδωσαν.

Αντί για τα προϊόντα που είχε παραγγείλει και περίμενε να παραλάβει, παρέλαβε ειδική στρατιωτική εντολή επιστράτευσης του οχήματός του, ενός Ι.Χ. μάρκας Toyota Yaris!

Σύμφωνα με το έγγραφο, λοιπόν, που παρέλαβε, ενημερώθηκε πως με ειδική εντολή του Στρατού επιστρατεύεται το όχημά του, το οποίο «μόλις ειδοποιηθεί από την Αστυνομική Αρχή ή με οποιαδήποτε άλλο τρόπο πρέπει να το προσκομίσει ο ίδιος ή ο οδηγός του, με όλα τα εξαρτήματα, εργαλεία, ανταλλακτικά, τυχόν ρυμουλκούμενα και την αποθήκη καυσίμων γεμάτη καύσιμα στο Κέντρο Επίταξης Αυτοκινήτων που εδρεύει στην (…) Δήμου Πατρέων του Νομού Αχαΐας».

Αρχικά αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ, σχολιάζοντας: «Με το yaris θα πάμε στον πόλεμο; Και μάλιστα, μας ζητούν να το γεμίσουμε και βενζίνη, όταν μονίμως το λαμπάκι είναι αναμμένο;».

Στη συνέχεια, ξεκίνησε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων προκειμένου να εντοπίσει την αρμόδια υπηρεσία για να λάβει απάντηση καταρχάς αν πρόκειται για κάποιο λάθος, αλλά και τι ακριβώς σημαίνει η «επιστράτευση» του οχήματος.

Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη / alphapatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις