Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Πείνα: Kλέβουν τα φαγητά από τους Nτελιβεράδες γιατί δεν έχουν να φάνε! Επιδημία κλοπών σε όλη την Ελλάδα καθώς τα τρόφιμα στα σουπερμάρκετ έχουν γίνει πανάκριβα

 


Mετά τις κλοπές λαδιού από τα νεκροταφεία αύξηση παρουσιάζουν οι κλοπές φαγητού από ντελιβεράδες κάτι που δείχνει πως η ανέχεια στην οποία οδήγησε την ελληνική κοινωνία η κυβέρνηση Μητστοάκη έχει οδηγήσει τους Έλληνες σε απελπισμένες ενέργειες.

Για να γίνει κατανοητό σε όλες τις περιπτώσεις δεν κυνηγούν τα χρήματα, αλλά φαγητά που είχαν παραγγείλει πελάτες.

Έχει ξεκινήσει μία επιδημία κλοπών σε όλη την Ελλάδα καθώς τα τρόφιμα στα σουπερμάρκετ έχουν γίνει πανάκριβα.

Όταν κάθε μήνα οι τιμές των τροφίμων στα σουπερμάρκετ ανεβαίνουν τουλάχιστον 10% αλλά οι μισθοί μένουν οι ίδιοι, δημιουργείται ένα αριθμητικό πρόβλημα: Τα χρήματα δεν φτάνουν και το στομάχι είναι κάτι το οποίο κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει.

Οι καταγγελίες στο Σύλλογο Διανομέων στις Σέρρες πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, με ντελιβεράδες και επιχειρηματίες να συζητούν το πρόβλημα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ψαρών στις Σέρρες, όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανάρτηση:

«Νέο κρούσμα κλοπής παραγγελίας από κουτί delivery Boy, αναφέρθηκε στον σύλλογο πακεταδων Νομού Σερρων, ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην πόλη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδός Ψαρρών και είναι το τέταρτο περιστατικό που καταγγέλθηκε τον τελευταίο καιρό,στον σύλλογο μας. Προτροπή σε όλους τους διανομείς να κουβαλάνε μαζί τους λουκέτο, για να αποτρέψουν τυχόν νέα περιστατικά!

Υ.Γ προς όλους τους διανομείς που παρακολουθούν τυχόν ύποπτες κινήσεις σε κουτιά συναδέλφων, παρακαλώ να τους ειδοποιήσουν για αποφυγή τέτοιων περιστατικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις