Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Πάνος Μουζουράκης: Έπαθε… αγάπη και δεν το Kρύβει

 Ο Πάνος Μουζουράκης ερωτεύτηκε ξανά και δεν το κρύβει. «Έπαθε αγάπη», όπως λέει και ένα από τα τελευταία τραγούδια του, ωστόσο επιλέγει να κρατά χαμηλά τους τόνους.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Αν και οι φήμες ήθελαν το ειδύλλιο να γεννήθηκε τον Νοέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews ο έρωτας του Π. Μουζουράκη

και της 28χρονης Μαριλένας Κοζάρη ξεκίνησε από το τέλος του καλοκαιριού. Εκείνη διατηρεί φαρμακείο στη Νέα Σμύρνη, γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και από την πρώτη στιγμή εκείνος τη διεκδίκησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Συγκατοικούν ήδη στην Κηφισιά, απολαμβάνοντας υπέροχες στιγμές μόνο για δύο. Διακριτικά αλλά σταθερά στο πλευρό του, η Μαριλένα -ή Μαριλού, όπως τη φωνάζουν οι στενοί φίλοι της, ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου– τον επισκέπτεται συχνά στο στούντιο, όπου πραγματοποιούνται τα πολύωρα γυρίσματα του «The voice».


Η προηγούμενη σχέση του Πάνου Μουζουράκη με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά έληξε πριν από έξι μήνες. Επειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και, παρόλο που ο χωρισμός ήταν δύσκολος για εκείνον, ο Πάνος γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή. Η γυναίκα που μονοπωλεί το ερωτικό ενδιαφέρον του είναι νεότερη, ωστόσο η διαφορά ηλικίας δεν τους απασχολεί, καθώς, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, η επικοινωνία μεταξύ τους είναι άψογη.

Αν και ανατρεπτικός σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα του, στην προσωπική του ζωή ο Πάνος έχει μεγάλα αποθέματα τρυφερότητας και ευαισθησίας. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που προτιμά να διαφυλάσσει αυτό το κομμάτι, κρατώντας το μακριά από τους έντονους δημόσιους προβολείς.

Αυτό το διάστημα, εκτός από τη συμμετοχή του στο «The voice», ως μέλος της κριτικής επιτροπής, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μπαινοβγαίνει στο στούντιο ηχογράφησης προετοιμάζοντας με ενθουσιασμό την επόμενη δισκογραφική δουλειά του. Βρίσκεται σε φάση δημιουργίας και έμπνευσης και σίγουρα ο έρωτας λειτουργεί ενισχυτικά σε αυτό. Το τραγούδι του «Επαθα αγάπη» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και, όπως αποδεικνύεται, είναι βιωματικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις