Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Kανεις Λογικος ;;..


 Ο οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος πεσει σε απατη αυτο που κανει αμεσα ειναι η προσωπικη του ερευνα , ακουει την καθε μερια , ερευνα την καθε αποψη , κοιταζει με προσοχη ολα τα στοιχεια , δεν ακουει μονο την μια μερια …αλλα ακουει ολες της εκδοχες και ολα τα στορυ ολων οσων συμμετεχουν στην απατη η βρισκονται κοντα του η κοντα στην απατη που του εγινε ! Γιατι το κανει;

Το κανει γιατι αν φροντισει να ακουσει μονο την μια πλευρα , μονο την μια εκδοχη εχει 50% πιθανοτητες να εχει πεσει στην μερια του απατεωνα και ετσι να μη μπορεσει ποτε να βρει τι εγινε και που εγινε !…

Τωρα γιατι οι συνανθρωποι μας που επεσαν στην απατη του εμβολιασμου επιλεγουν να μη κανουν το απολυτα λογικο το αποδιδω πλεον στο οτι εκαναν αυτο που εκαναν ! Δεν μπορω να το αποδωσω πουθενα αλλου παρα μονο στο οτι βρισκονται επι την επηρεια αυτης της τεχνολογιας και οι ιδιοι πια δεν εχουν κοινη λογικη , συνειδηση και ελευθερη επιλογη!

Δεν ειναι ουτε χαζοι , ουτε τρελοι ουτε κοιμισμενοι ..ουτε τιποτα απο τα ευκολα που δινουμε για να δικαιολογησουμε την συμπεριφορα τους , αδυνατουμε να κατανοησουμε πως καποιοι που κινδυνευει η ζωη τους δεν κανουν οτι μπορουν να το αλλαξουν ..γιατι απλα δεν εχουμε βαλει μεσα στον στοχασμο μας στο οτι η σκεψη τους πια μπορει να ειναι ελεγχομενη!

Μην πειτε οτι ειναι αδυνατο να συμβει αυτο , η τεχνολογια υπαρχει δεκαετιες τωρα και μαλιστα παρουσιαστηκε σε βιντεο πριν δεκα χρονια με το λεγομενο χαπι του θεου , με αυτο το χαπι οι επιστημονες καταφεραν να απομονωσουν την πιστη σε εναν ανθρωπο…να κανουν δηλαδη εναν πιστο φονταμενταλιστη να μην εχει ενωση ξανα με το κομματι του εγκεφαλου του που τον κανει ενα φανατικο πιστο !

Να αποδειχθει αυτο που λεω σημερα δεν ειναι εφικτο, τουλαχιστον οχι απο απλους ανθρωπους σαν και μας , ισως καποια στιγμη στο μελλον καποιοι επιστημονες να μιλησουν και τοτε θα κατανοησουμε οτι ο ελεγχος στον πλανητη φυλακη εχει ανεβει επιπεδο ..και βεβαια το πιο απλο που ολοι επρεπε ηδη να γνωριζουμε , οτι το φθηνοτερο κρεας πανω στην γη ειστε εσεις και εγω !

Τα σχεδια τους ειναι ξεκαθαρα , οι ατζεντες τους μιλανε για μειωση πλυθησμου , μιλανε για 50% μειωση ….και ολοι εμεις απλα καθομαστε σαν προβατα να περιμενουμε τι; Οτι θα ειμαστε στο 50% που θα τα καταφερει; Και δεχομαστε τοσο απλα να σκοτωσουν τον διπλανο μας;;…. Δεν ειναι τοσο απλο λοιπον να αποδωσουμε την απραξια μας σε ιδιοτητες που στην πραγματικοτητα δεν εχουμε , η απαθεια δεν ειναι χαρακτηριστικο ενος υγιους σε σκεψη ατομου …αλλα ποιος ειναι σημερα υγιεις απολυτα ;;..Ιδιως αν στο 70% εχεις εγχυση μια αγνωστη τεχνολογια για να τον σωσεις απο εναν αορατο εχθρο !!..

Πρεπει καποια στιγμη αυτα ολα να τα σκεφθουν οι συνανθρωποι μας , να καταλαβουν το σχεδιο τερεζα που πατησε στο τεζα …και να πραξουν τα αναλογα για να διορθωσουν και την υγεια τους αλλα και τις πραξεις τους οι οποιες ειχαν καταστροφικα παρελκομενα για την δημοκρατια και τα ανθρωπινα δικαιωματα …αυτα για τα οποια οι προγονοι μας δεν φοβηθηκαν να πεθανουν για να μας τα χαρισουν !


Stranger…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις