Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Mε ποιον τρόπο η κυβέρνηση παρακολουθεί τους μη εμβολιασμένους! - Η παρακολούθηση αποτελεί μέρος της «ατζέντας βιοασφάλειας» - Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπέγραψε τους κωδικούς παρακολούθησης


 Όπως ανακαλύφθηκε πρόσφατα και αναφέρθηκε και από τον Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί κρυφά όσους δεν έλαβαν το εμβόλιο για τον COVID, ή είναι μόνο εν μέρει τρυπημένοι, μέσω ενός άγνωστου προγράμματος επιτήρησης που σχεδιάστηκε από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ (NCHS) και ένα τμήμα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε την 1η Απριλίου 2022, αλλά δεν υιοθετήθηκε παγκοσμίως από τις περισσότερες ιατρικές κλινικές και νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι γιατροί σε κλινικές και νοσοκομεία έχουν λάβει οδηγίες να ρωτούν τους ασθενείς για την κατάσταση εμβολιασμού τους, ο οποίος στη συνέχεια προστίθεται στα ηλεκτρονικά ιατρικά τους αρχεία ως διαγνωστικός κωδικός, γνωστός ως κωδικός ICD-10, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους, ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται—όχι μόνο εντός του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης αλλά και εκτός αυτού.

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα παρακολούθησης

Οι νέοι κώδικες Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων (ICD) εισήχθησαν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Συντονισμού και Συντήρησης στις 14–15 Σεπτεμβρίου 2021, ICD-10. Η επιτροπή ICD περιλαμβάνει εκπροσώπους από τα Κέντρα Υπηρεσιών Medicare και Medicaid (CMS) και το NCHS.

Παρακάτω θα δείτε ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας 194 της ημερήσιας διάταξης που διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης. Σύμφωνα με το NCHS, «υπάρχει ενδιαφέρον για τη δυνατότητα παρακολούθησης ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί ή που έχουν εμβολιαστεί μερικώς», και βρήκαν έναν τρόπο να το κάνουν, προσθέτοντας νέους κωδικούς ICD-10.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο κωδικός ICD-10 Z28.310 προσδιορίζει όσους δεν έχουν λάβει εμβόλιο για τον COVID και το Z28.311 προσδιορίζει εκείνους που έχουν εμβολιαστεί μερικώς.

Epoch Times Photo

Η παρακολούθηση αποτελεί μέρος της ατζέντας βιοασφάλειας

Γιατί θέλουν να παρακολουθούν τους ανεμβολίαστους; Η σύντομη απάντηση: Για να διευκολυνθεί η εφαρμογή των διαβατηρίων του εμβολίου. Όπως σημειώνει ο Malone: 

«Ο κωδικός Αριθμός Z28.310 που παρατίθεται παραπάνω δεν είναι κωδικός για ασθένεια ή διάγνωση, αλλά της μη συμμόρφωσης της ιατρική διαδικασίας…» Μόλις κωδικοποιηθεί η κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου και μεταφορτωθεί σε [μια] μεγάλη βάση δεδομένων, μπορεί να έχει πρόσβαση η κυβέρνηση και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες υγείας.

«Οι διοικητικοί κρατικοί υπάλληλοι στο CDC δεν έχουν καταστήσει την παρακολούθηση για την ανοσοποίηση ως αναφορά (ακόμη), αλλά το καθεστώς ανοσοποίησης αναφέρεται ως ένας από τους λόγους για την υποχρεωτική αναφορά…»  Απέχουν μόλις ένα βήμα από το να μπορέσουν να συλλέξουν αυτές τις πληροφορίες χωρίς την άδειά σας. Ergo: Τα διαβατήρια εμβολίων θα γίνουν εύκολα. Σε αυτήν τη χώρα (ΗΠΑ), το να μην έχετε «ενημερωμένα» τα αρχεία εμβολίου σας μπορεί να σημαίνει:

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, θα το κάνουν οι αεροπορικές εταιρείες.

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, άλλα έθνη θα το περιορίσουν.

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, θα το κάνουν οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα περιορίσουν.

«•  Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει τα ταξίδια σας, θα το κάνουν οι ιδιωτικές εταιρείες».

Στην ουσία το “μπαλάκι” πέφτει στην κοινωνία κι όχι στην κυβέρνηση, αλλά με τους ανθρώπους που συμμορφώνονται με τις επιταγές της κυβέρνησης.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπέγραψε τους κωδικούς παρακολούθησης

Οι κωδικοί ICD δημιουργήθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και οι γιατροί -εκτός από αυτούς που εργάζονται στο ιδιωτικό ιατρείο και δεν δέχονται ασφάλιση- υποχρεούνται να χρησιμοποιούν αυτούς τους κωδικούς για να περιγράψουν την κατάσταση ενός ασθενούς και τη φροντίδα που έλαβαν κατά την επίσκεψή τους.

Όπως σημειώθηκε από τον Malone, το γεγονός ότι το σύστημα ICD λειτουργεί από τον ΠΟΥ είναι μια σημαντική λεπτομέρεια, καθώς αυτό σημαίνει ότι ο ΠΟΥ έπρεπε να εξουσιοδοτήσει το CDC να προσθέσει αυτούς τους νέους κωδικούς. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτοί οι κωδικοί μπορεί να χρησιμοποιούνται διεθνώς και απλώς δεν το γνωρίζουμε ακόμα.

Οι κωδικοί εισάγονται στον ηλεκτρονικό μας φάκελο υγείας και χρησιμοποιούνται από ασφαλιστικές εταιρείες για λόγους χρέωσης. Χρησιμοποιούνται επίσης από στατιστικολόγους που παρακολουθούν και αναλύουν εθνικές και παγκόσμιες τάσεις ασθενειών, όπως τα ποσοστά καρκίνου και καρδιακών παθήσεων με την πάροδο του χρόνου.

Την τελευταία δεκαετία, αυτές οι στατιστικές αναλύσεις έγιναν ευκολότερες, χάρη στη μετάβαση στην τήρηση ηλεκτρονικών αρχείων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το σύστημα κωδικοποίησης ICD έχει ενσωματωθεί πλήρως στο σύστημα ηλεκτρονικού μητρώου υγείας από το 2012.

Κατάφωρη παραβίαση του Ιατρικού Απορρήτου

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει χρέωση ή πληρωμή με το να είσαι ανεμβολίαστος και δεδομένου ότι το να είσαι ανεμβολίαστος είναι εξαιρετικά απίθανο να αποτελεί μέρος του προφίλ της νόσου σου, δεν υπάρχει έγκυρος λόγος να καταγραφεί η άρνηση εμβολιασμού από οποιονδήποτε. Αποτελεί επίσης παραβίαση του ιατρικού απορρήτου, καθώς τα αρχεία μπορούν να έχουν πρόσβαση από διάφορα άτομα και όχι μόνο από τους προσωπικούς σας γιατρούς.

Όπως σημειώνει ο Malone, η απόφαση ενός ατόμου να κάνει εμβόλιο ή όχι είναι ιδιωτική υπόθεση και τα δικαιώματά απορρήτου κατοχυρώνονται στον νόμο περί απορρήτου του 1974. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID, τα δικαιώματα ιατρικού απορρήτου έχουν επανειλημμένα παραβιαστεί όπως και πολλά ακόμα δικαιώματα.

Τα καθεστώτα εμβολιασμού των παιδιών κοινοποιήθηκαν στα σχολεία και οι εργοδότες είχαν το «δικαίωμα» να γνωρίζουν το καθεστώς του εμβολιασμού των υπαλλήλων τους. Επιτρεπόταν ακόμη και σε ιδιωτικούς χώρους να απαιτούν αποδείξεις για το καθεστώς εμβολιασμού – όλα αυτά χωρίς ούτε μια λέξη του νόμου για να ανακληθεί ή να τροποποιηθεί η εντολή.

Επίσης, παρακολουθούν τους λόγους για την άρνηση του εμβολίου

Εάν χρειάζεστε αποδείξεις ότι αυτοί οι κωδικοί θα χρησιμοποιηθούν για λόγους που δεν σχετίζονται με την υγεία σας, σκεφτείτε το εξής: Αυτά τα ιδρύματα χρησιμοποιούν επίσης κωδικούς για να περιγράψουν ΓΙΑΤΙ δεν πήρατε το εμβόλιο ή σταματήσατε να λαμβάνετε τους ενισχυτές. Αυτοί οι κωδικοί παρατίθενται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω, στην ενότητα Κατάσταση υποανοσοποίησης Z28.3.

Epoch Times Photo

Η χρήση της «κατάστασης παραβατικής ανοσοποίησης» με τον κωδικό Z28.39 μας λέει επίσης κάτι για το πού κατευθύνεται όλο αυτό. «Παράβατος» σημαίνει «παραμέληση καθήκοντος» ή «ένοχος αδικήματος». Είναι ποινικό αδίκημα η άρνηση των εμβολίων; Ίσως όχι ακόμα, αλλά απο τι φαίνεται, κάτι τέτοιο ετοιμάζουν.

Όλοι οι «χαμένοι εμβολιασμοί» θα παρακολουθούνται

Μια άλλη πληροφορία είναι ότι αυτοί οι κωδικοί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του πλέγματος ελέγχου βιοασφάλειας. Το γεγονός ότι ο κωδικός Z28.39 — «Άλλη κατάσταση υποανοσοποίησης»  — πρόκειται να χρησιμοποιηθεί «όταν ένας ασθενής δεν έχει κάνει άλλα εμβόλια μη COVID.» Όπως περιγράφεται αναλυτικά στον ιστότοπο της Αμερικανικής Ακαδημίας Οικογενειακών Ιατρών:

«Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και τα Κέντρα Υπηρεσιών Medicare & Medicaid ανακοίνωσαν τρεις νέους κωδικούς διάγνωσης, συμπεριλαμβανομένων δύο για την κατάσταση ανοσοποίησης COVID-19…

Epoch Times Photo

Με άλλα λόγια, έχουν ήδη αρχίσει να παρακολουθούν ΟΛΟΥΣ τους εμβολιασμούς σας, όχι μόνο το εμβόλιο COVID, και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υποκωδικούς Z28.3 για να προσδιορίσουν το λόγο που αρνηθήκατε ένα συγκεκριμένο εμβόλιο.

Τα διαβατήρια εμβολίων είναι ένα τετελεσμένο γεγονός, εκτός αν ενεργήσουμε τώρα

Όπως σημειώνει ο Malone: 

«Το διοικητικό κράτος είναι απασχολημένο με την κατασκευή ενός συστήματος διαβατηρίων εμβολίων που θα είναι ενεργό προτού οι περισσότεροι γνωρίζουν τι τους γίνεται. Κανείς δεν πρόκειται να σας χτυπήσει την πόρτα ζητώντας την κατάσταση του εμβολίου σας γιατί ήδη γνωρίζει…

«Δεν χρειάζονται έγκριση από το Κογκρέσο ή τα δικαστήρια γιατί τους έχουμε δώσει τις πληροφορίες μέσω των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης. Το CDC είναι ο κυβερνητικός οργανισμός που έχει εφαρμόσει την παρακολούθηση της κατάστασης των εμβολίων.

«Έχουν ήδη τα αρχεία, καθώς και ενημερωμένες πληροφορίες ενίσχυσης. Απλώς πρέπει να τροποποιήσουν έναν ορισμό ή να ζητήσουν από τον Πρόεδρο Μπάιντεν να διατηρήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία COVID-19 επ’ αόριστον και τα διαβατήρια εμβολίων θα είναι ένα τετελεσμένο γεγονός».

Μπορείτε τώρα να χρεωθείτε για Συμβουλευτική Ασφάλειας Εμβολιασμού

Σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά τυραννικά, έχουν προσθέσει επίσης έναν χρεώσιμο κωδικό ICD-10 για την «συμβουλευτική ασφάλεια του εμβολιασμού». Σωστά. Εάν έχετε αποφασίσει ότι δεν είστε διατεθειμένοι να συμμετάσχετε στο πείραμα του mRNA ή απλώς δεν πιστεύετε ότι χρειάζεστε κάποιο άλλο εμβόλιο που συνιστάται απο το κράτος, ο γιατρός σας μπορεί να χρεώσει την ασφάλισή σας για την αναζωπύρωση της προπαγάνδας εμβολίων του ΠΟΥ.

Έχουν κωδικούς που προσδιορίζουν ότι, εάν απορρίψατε το εμβόλιο για τον COVID ή/και οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο, και για κάθε νεα άρνηση εμβολίου, θα υπάρχει ένας κωδικός που αναφέρει λεπτομερώς γιατί το αρνηθήκατε. Η «ομαδική πίεση» είναι ένα από αυτά και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ο κωδικός θα σας πληροί αυτόματα τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια του εμβολιασμού, είτε το θέλετε είτε όχι.

Σκοπεύουν επίσης να κατηχήσουν τα παιδιά σας και να σας κάνουν να πληρώσετε για αυτό. Ο κωδικός συμβουλευτικής ασφάλειας στον εμβολιασμό, Z71.85, περιεγράφηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2021 του ενημερωτικού δελτίου Παιδιατρικής Κωδικοποίησης της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής (AAP). Πρέπει να είστε μέλος για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.

Επισημαίνονται καθηγητές ανεμβολίαστοι

Σε σχετικές ειδήσεις, στις αρχές Φεβρουαρίου 2023, αποκαλύφθηκε ότι οι δάσκαλοι της Νέας Υόρκης που δεν πήραν το τρύπημα «επισημάνθηκαν» με έναν «κωδικό προβλήματος» στα αρχεία προσωπικού τους, με αποτέλεσμα να σταλούν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στο FBI και στις Υπηρεσίες Ποινικής Δικαιοσύνης της Υόρκης.

Ο σκοπός αυτού δεν είναι σαφής, αλλά ο πρώην δάσκαλος του δημόσιου σχολείου Μάικλ Κέιν, ιδρυτής του Teachers for Choice, πιστεύει ότι «οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί της Νέας Υόρκης θεωρούνται «δεξιοί εξτρεμιστές» ή ακόμα και «τρομοκράτες».

Ο Κέιν ήταν μεταξύ εκείνων που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν το τρύπημα για τον COVID. Η αποκάλυψη ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα των δασκάλων εισήχθησαν παράνομα σε όχι μόνο μία, αλλά δύο, εγκληματικές βάσεις δεδομένων «είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει έναν νέο γύρο αγωγών», είπε ο Κέιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις