Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

MIA συγγνώμη δεν είναι αρκετή, για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αλλά αποδεικνύει πολλά


 Μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αλλά αποδεικνύει πολλά.. Dr Michael Huang: «Ζητώ συγγνώμη – Δεν πιστεύαμε όσους είχαν παρενέργειες λόγω του εμβολίου κατά της Covid-19».. Μια συγγνώμη κατόπιν εορτής, αλλά που παραμένει συγγνώμη και μας αποδεικνύει ότι είχαμε από πάντα δίκιο όσοι “φωνάζαμε” και λέγαμε πως επρόκειτο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.. Μια συγγνώμη που όλοι πρέπει να την λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους.. Παρακάτω θα δούμε τι είπε στο Fox News για τις παρενέργειες από τους εμβολιασμούς..

O Δρ Μάικλ Χουάνγκ, γιατρός από την Καλιφόρνια, μιλώντας στο «The Ingraham Angle» του Fox News είπε πως υπάρχει σημαντική αύξηση στις παρενέργειες από τα εμβόλια κατά της Covid-19 και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όλων των γιατρών γιατί δεν πιστεύουν όσους έχουν παρενέργειες από τα εμβολιασμούς.

Ο ίδιος αντιμετώπισε εκατοντάδες ασθενείς που είχαν προβλήματα λόγω των εμβολιασμών.

«Πριν από το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του COVID, είχα δει ίσως έναν ή δύο τραυματισμούς ενηλίκων που σχετίζονται με εμβόλια και ήταν ήπιοι.

Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του επαγγέλματός μου. Οι γιατροί έχουν πέσει με τα μούτρα και αρνήθηκαν να ακούσουν ασθενείς που έρχονται με συμπτώματα τραυματισμού από το εμβόλιο και βασικά υποθέτουν ότι δεν υπάρχει».

«Εξετάζοντας το ενδεχόμενο των ανεπιθύμητων ενεργειών υψηλού κινδύνου δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ένα περιστατικό (παρενεργειών/θανάτων) στα χίλια. Εάν έρθετε σε μένα με μία αρρώστια θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία a,b,c,d για να σας θεραπεύσω. Και το εμβόλιο, ναι, μπορεί να είναι ένα από αυτά τα εργαλεία, αλλά πολύ κάτω στη λίστα»..

Κατά τον ίδιο οι πιο σοβαρές παρενέργειες που εκδηλώνονται είναι οι πόνοι στο στήθος, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και απώλεια εγκυμοσύνης. Βέβαια με αυτά του τα λόγια αν θέλουμε να το δούμε σωστά, καταλαβαίνουμε ότι ρίχνει και βολές εναντίον των γιατρών που έτρεξαν αυτήν την θανατηφόρα ατζέντα.. Ένα πολύ μεγάλο θέμα που λίγοι τολμούν να ανοίξουν μη θέλοντας να ξεφύγουν από την επιρροή επάνω τους της ιατρικής επιστήμης που έχει περάσει στο υποσυνείδητο μας ως πανάκεια..

Είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα με τους γιατρούς που έχουν καταντήσει ντίλερ των φαρμακευτικών, συνταγογραφώντας φάρμακα, αντί να θεραπεύουν.. Φάρμακα χημικά, από τα οποία παίρνουν ποσοστά.. Και είναι νωπές ακόμα οι μνήμες μας στο τι γινόταν στα νοσοκομεία παγκόσμια, κατά την περίοδο της κορώνας, με τις διασωληνώσεις και τους θανάτους που εξαργυρώνονταν πολύ ακριβά από τα κράτη για να τρέξει αυτό το παραμύθι…

Κάθε φωτογραφία και μια γροθιά στην παραπληροφόρηση.. Ακολούθησε μας στο instagram για να έχεις την πιο άμεση επαφή με την αλήθεια..

Όχι ο κόβιντ δεν ήταν μια πανδημία που έτσι απλά εξαπλώθηκε στον πλανήτη, αλλά μια πολιτική ενέργεια και βούληση που πίσω της έκρυβε πολύ σκοτεινά και επικίνδυνα μυστικά.. Και όσα έγιναν αυτό το διάστημα είναι όλα καταδικαστέα, πάντα σύμφωνα με τις αποφάσεις της Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας..


lumi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις