Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Απρόσμενη εξέλιξη: NEO νομοσχέδιο στο Αϊντάχο θα ποινικοποιήσει οποιονδήποτε χορηγεί εμβόλια mRNA για τον Covid-19!

 


Η πολιτειακή γερουσιαστής Tammy Nichols και η πολιτειακή εκπρόσωπος Judy Boyle, υποστήριξαν από κοινού το νομοσχέδιο της Βουλής (HB) 154 για το Αϊντάχο, γνωστό και ως «Bill 154». Το νέο νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε στη Βουλή θα καθιστούσε έγκλημα τη χορήγηση εμβολιασμών με mRNA, ακόμα κι αν δεν έγινε με καταναγκαστικά μέσα αλλα με την βούληση του ατόμου!

Εάν οι δύο νομοθέτες της πολιτείας του Αϊντάχου καταφέρουν να περάσουν το νομοσχέδιο με το όνομα Bill 154, τότε θα γίνει ποινικό αδίκημα η χορήγηση του εμβολίου mRNA του Covid-19 στην πολιτεία! Ναι, το άκουσες σωστά. 

Η Judy Boyle του Midvale και η γερουσιαστής Tammy Nichols του Middleton. Στις 15 Φεβρουαρίου, παρουσίασαν ενώπιον της Επιτροπής Υγείας & Πρόνοιας της Βουλής το κείμενο του νομοσχεδίου, «ένα άτομο δεν μπορεί να παρέχει ή να χορηγεί εμβόλιο που έχει αναπτυχθεί με χρήση τεχνολογίας αγγελιαφόρου ριβονουκλεϊκού οξέος για χρήση σε άτομο ή οποιοδήποτε άλλο θηλαστικό».

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος θα αντιμετωπίσει ποινική δίωξη. Κατά την ομιλία της στην επιτροπή, η Tammy Nichols δήλωσε: «Έχουμε προβλήματα ( με το εμβόλιο) που έγινε σε σύντομο χρόνο χωρίς να ελεγχθεί η ασφάλεια και πρέπει να δράσουμε αμέσως».

Σύμφωνα με την Nichols, τα εμβόλια mRNA δεν υπόκεινται σε ευθύνη, ενημερωμένη συγκατάθεση ή διαφανείς δεδομένα. Αργότερα εξήγησε ότι αναφερόταν στους εμβολιασμούς Pfizer και Moderna για τον COVID-19.

«Νομίζω ότι ήδη υπάρχουν πολλές πληροφορίες που προκύπτουν για θρόμβους αίματος και καρδιακά προβλήματα», είπε ο Nichols. 

Η εκπρόσωπος Ilana Rubel, Δημοκρατική από το Boise, αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της Nichols ότι τα εμβόλια έγιναν γρήγορα. Είπε ότι από όσο γνωρίζει, τα εμβόλια είχαν υποβληθεί σε δοκιμές και αργότερα έλαβαν έγκριση από τον FDA.

«Μπορεί να μην έγινε όπως πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είχε γίνει. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε εμβόλια που δεν έχουν mRNA”, είπε η Nichols.

Το MRNA είναι ένα μόριο που βοηθά στην παραγωγή πρωτεϊνών. Σύμφωνα με το John Hopkins Medicine, τα εμβόλια κατά του COVID-19, γνωστά και ως εμβόλια mRNA, βοηθούν το σώμα σας να παράγει πρωτεΐνες που μοιάζουν με τον ιό COVID για να βοηθήσουν στην άμυνα του οργανισμού έναντι της μόλυνσης.

Το MRNA ανακαλύφθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Μερικά χρησιμοποιήθηκαν δοκιμαστικά για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα. Η χρήση του mRNA για να σταματήσει άλλους αναπνευστικούς ιούς είναι επί του παρόντος ακόμα στον τομέα της έρευνας.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου αναφέρει ότι τα εμβόλια mRNA ακόμα ερευνώνται ως πιθανή θεραπεία για καρκίνους.

Πριν προχωρήσει στο βήμα της Βουλής η συζήτηση για το νομοσχέδιο πρέπει πρώτα να περάσει από ακρόαση και στη συνέχεια να ψηφίσει στην επιτροπή.

Είναι πολύ πιθανό το Αϊντάχο να γίνει η πρώτη πολιτεία που τα “εμβόλια” Covid θα θεωρούνται ποινικό αδίκημα απο όποιον γιατρό τα προτείνει ή τα χορηγεί σε πελάτες του.


Πηγή anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις