Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

O γερμανικός Τύπος συζητά την απάτη με το εμβόλιο της Pfizer – Θα ακολουθήσει ο «Απολογισμός του κορωνοϊού»;


 Οι εθνικοί νόμοι ίσως χρειαστεί να επανεξεταστούν, για να επιτραπεί η νομική τιμωρία των παραβατών που συμμετείχαν σε ένα νέο παγκόσμιο έγκλημα που έβλαψε δισεκατομμύρια ανθρώπους

Είμαι ευχάριστα έκπληκτος που βλέπω την κυρίαρχη γερμανική έκδοση “Die Welt” να ισχυρίζεται ανοιχτά ότι οι κλινικές δοκιμές του “εμβόλιου της Pfizer για την COVID” ήταν γεμάτες απάτη (σύνδεσμος γερμανικής γλώσσας). Τι αλλαγή!

Το άρθρο εξηγεί ότι η Pfizer αποτύφλωσε και αφαίρεσε πολλούς ασθενείς που υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη δοκιμή του εμβολίου για την Covid. Δίνει επίσης παραδείγματα ατόμων που έλαβαν μέρος στις δοκιμές της Pfizer, των οποίων οι θάνατοι συγκαλύφθηκαν. Ένα από τα θύματα που περιγράφονται από την Die Welt είναι το υποκείμενο C4591001 1162 11621327, την ιστορία του οποίου ανακάλυψα τον Ιούλιο του 2022.

«Η WELT διαθέτει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο ασθενής υπ’αρ. 11621327 βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του τρεις μέρες μετά τη 2η δόση, προφανώς από εγκεφαλικό. Ο ασθενής #11521497 πέθανε 20 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, με διάγνωση καρδιακής ανακοπής. “Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, αυτά τα δύο περιστατικά θα ανατεθούν στον εμβολιασμό”, λέει η φαρμακοτεχνικός του Βερολίνου Susanne Wagner, “ειδικά επειδή η αμερικανική υγειονομική αρχή CDC διερευνά επί του παρόντος εγκεφαλικά σε εμβολιασμένα άτομα και είναι γνωστό».

Όπως θυμάστε, οι ερευνητές της Pfizer έκριναν ψευδώς αυτούς τους θανάτους ως άσχετους.

Η Die Welt περιγράφει επίσης τον Αργεντινό δικηγόρο Augusto Roux, ο οποίος παρέμεινε ζωντανός, αλλά του οποίου τα βάσανα διαγράφηκαν ως “άγχος”.

«Τρεις εβδομάδες αργότερα, ο υποψήφιος για δοκιμή Roux έλαβε τη δεύτερη δόση. Παρέμεινε υπό παρακολούθηση για 40 λεπτά και στη συνέχεια έφυγε από το νοσοκομείο, νιώθοντας καλά. Στο ταξί για το σπίτι του ένιωσε άβολα, ενώ αργότερα είχε δύσπνοια, καυστικό πόνο στο στήθος, ναυτία και πυρετό. Τα ούρα του έγιναν μαύρα σαν κόλα και λιποθύμησε. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Roux βρισκόταν στο νοσοκομείο Alemán, τα διαδοχικά τεστ PCR για Covid ήταν αρνητικά. Η ανώτερη ιατρός Gisela di Stilio σημείωσε στην έκθεση εξιτηρίου, η οποία είναι διαθέσιμη στη WELT: “Ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο του κορωνοϊού (μεγάλη πιθανότητα)“. Ο τομογράφος είχε δώσει εικόνες υγρού στην καρδιά του Roux. Μια περικαρδιακή διάχυση».

«Τους επόμενους λίγους μήνες, ο Roux έχασε 14 κιλά, είχε προβλήματα με το συκώτι και η καρδιά του χτυπούσε μερικές φορές ακανόνιστα. … Η διάγνωση για τα συμπτώματα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό είναι πολύ πιθανό να είναι “περικαρδίτιδα”, φλεγμονή της καρδιάς. Όλα αυτά ταιριάζουν ακριβώς με μια κλινική εικόνα που έχει και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich στη λίστα με τις “σπάνιες παρενέργειες” για τα εμβόλια mRNA».

Σημειώστε πώς η Die Welt τοποθετεί σαρκαστικά τις “σπάνιες παρενέργειες” σε εισαγωγικά…

«… Βρήκε καταπληκτικά πράγματα εκεί. Η ιστορία του, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, θα έπρεπε να εμφανίζεται στα κομβικά κείμενα της μελέτης της Pfizer, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Τα έγγραφα της φαρμακευτικής εταιρείας αναφέρουν ότι ο Roux ενημέρωσε την ερευνητική ομάδα ότι νοσηλεύτηκε με πνευμονία και στις δύο πλευρές, μετά την αρχική αναφορά, η οποία είχε ταξινομηθεί ως “ανεπιθύμητη ενέργεια τοξικότητας επιπέδου 1”. Αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με το εμβόλιο, λέει ο φάκελος, μάλλον πρόκειται για λοίμωξη Covid. Ούτε λέξη ότι ο Roux είχε βγει αρνητικός για Covid σε αρκετές δοκιμές PCR».

Η εφημερίδα εντοπίζει περισσότερες περιπτώσεις απάτης της Pfizer:

«Σχεδόν ταυτόχρονα με την υπόθεση Roux, πρέπει να συνέβη ένα περιστατικό στο κέντρο δοκιμών του Μπουένος Άιρες. Με μια κίνηση, η διεύθυνση της δοκιμής αποχαιρέτησε 53 υποκείμενα στις 31 Αυγούστου 2020. Οι υποψήφιοι της δοκιμής “ξετυφλώθηκαν”, πράγμα που σημαίνει ότι ενημερώθηκαν για την κατάσταση εμβολιασμού τους, μια διαδικασία που το πρωτόκολλο μελέτης της Pfizer προβλέπει ρητά μόνο “σε έκτακτης ανάγκη”. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα σχετικό στη μελέτη έγκρισης. Στα έγγραφα πρωτοκόλλου που είναι διαθέσιμα στη WELT και τα οποία στην πραγματικότητα δεν προορίζονται για το κοινό, οι υπεύθυνοι παγιδεύονται σε αντιφάσεις».

Η απάτη της Pfizer συζητήθηκε στον κυρίαρχο Τύπο

Ενώ η Die Welt κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αποκαλύψει την απάτη της δοκιμής της Pfizer, την οποία ο FDA ήθελε να κρύψει για 75 χρόνια, τα περισσότερα από αυτά που συζητήθηκαν δεν είναι καινούργια για εμάς. Το νέο είναι ότι οι κυρίαρχες εφημερίδες το συζητούν τώρα.

Η Die Welt αναφέρει ότι τα συμβόλαια της Pfizer περιελάμβαναν απαλλαγή ευθύνης ακόμη και για αμέλεια της Pfizer και για “απάτη ή κακή πίστη εκ μέρους της ίδιας της Pfizer.

Αναμένω ότι αυτή η “παραίτηση ευθύνης από απάτη” θα εκδικαστεί με μανία σε πολλές χώρες του κόσμου. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ευθύνη για ορισμένα παραπτώματα, όπως η απάτη, δεν μπορεί να γίνει παραίτηση εκ των προτέρων, επειδή θα “παραβίαζε τη δημόσια τάξη” και θα ενθάρρυνε την απάτη. Επομένως, αναμένω ότι το δόγμα του Ed Dowd “η απάτη ακυρώνει όλα τα συμβόλαια” θα επικρατήσει νομικά σε πολλές τοποθεσίες.

Θα ακολουθήσει “Γενικός απολογισμός COVID”!

Ένα ερώτημα που θέτουμε πολλοί από εμάς είναι αν “θα υπάρξουν δίκες”. Ένας φίλος αυτού του blog, ο eugyppius, καταλήγει με λύπη ότι δεν θα υπάρξει κανένας απολογισμός της Covid στη Γερμανία”.

Δεν είμαι ειδικός στη γερμανική πολιτική, αλλά θα ήθελα να κάνω μια δήλωση: σε περισσότερες από μία χώρες, αν και πιθανώς όχι στη Γερμανία, ΘΑ υπάρξει απολογισμός του κορωνοϊού. Ένας μικρός απολογισμός συμβαίνει ήδη στη Φλόριντα, ο οποίος μας δίνει μια υπόδειξη για μελλοντικά πράγματα.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ron DeSantis, είναι ένας οξυδερκής πολιτικός που αναμένει να επωφεληθεί από την υπεράσπιση του κοινού από τα εμβόλια Covid.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν κάποιοι απολογισμοί και κάποιες τιμωρίες. Σκεφτείτε αυτά:

  • Σχεδόν όλοι επηρεάστηκαν από τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού. Οι άνθρωποι είτε εμβολιάστηκαν, είτε υπέστησαν διακρίσεις, με την έκταση των διακρίσεων να ποικίλλει από χώρα σε χώρα.
  • Ο εμβολιασμός κατά της Covid έβλαψε σημαντικό μέρος των ληπτών των εμβολίων. Οι βλάβες είναι πολλές. Μια μελέτη στην Ταϊλάνδη διαπίστωσε ότι το 29% των νεαρών ανδρών έχουν υποκλινική καρδιακή βλάβη, για παράδειγμα. Συζήτησα, πολλές φορές, τη βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος, που επηρεάζει τα εμβολιασμένα άτομα που υποφέρουν από επαναμολύνσεις Covid και ατελείωτες άλλες ασθένειες.
  • Ενώ πολλά εμβολιασμένα άτομα δεν συνειδητοποιούν ότι τα εμβόλια Covid τα επηρέασαν, μπορούν εύκολα να πειστούν ότι είναι θύματα εμβολίων όταν τους παρουσιαστούν στοιχεία.
  • Πολλά εμβολιασμένα άτομα είχαν πολλαπλές λοιμώξεις από COVID. Αν ωθηθούν, θα δουν τη φαινομενική αποσύνδεση μεταξύ των υποσχέσεων και της άσχημης πραγματικότητας.
  • Οι αγωγές κατά της Big Pharma, και πιθανώς κατά της Google και του Facebook, θα κάνουν, φυσικά, πολλούς ανθρώπους να σκεφτούν εάν είναι επίσης θύματα, όταν καταστεί δυνατή η οικονομική αποζημίωση.
  • Οι άνθρωποι είναι κατανοητό ότι φοβούνται τον θάνατο και η υπερβάλλουσα θνησιμότητα που βιώνουμε παγκοσμίως θα πρέπει να αναστατώσει κάθε άτομο, του οποίου ο κίνδυνος θανάτου αυξάνεται με έναν μυστηριώδη, άγνωστο τρόπο.
  • Πολλοί πολιτικοί φορείς θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να οικοδομήσουν μια καριέρα με το να είναι κατά του εμβολίου για την Covid και να απαιτούν αντίποινα. Αν και αυτό έχει τη δυνατότητα να γίνει άσχημο, είναι ένας σημαντικός παράγοντας.
  • Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί μαζική υστερία γύρω από το “θα με σκοτώσει το εμβόλιο της Covid”, την οποία οι προαναφερθέντες πολιτικοί φορείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

Ο πιο σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για το πόσο “απολογισμό της Covid” θα δούμε, είναι η μελλοντική μοίρα της ανθρωπότητας και οι ανησυχητικές τάσεις υπερβάλλουσας θνησιμότητας και στειρότητας.

Θέλω αυτές οι τάσεις να αντιστραφούν και η θνησιμότητα και η γονιμότητα να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Αυτή η ευνοϊκή εξέλιξη των γεγονότων θα απαιτούσε μόνο έναν μέτρια σοβαρό απολογισμό.

Στην εξαιρετικά ανεπιθύμητη περίπτωση που οι τάσεις για την υγεία του ευρύτερου κοινού χειροτερέψουν, τα πιο ακραία μέτρα κατά των ανθρώπων που μας είπαν ψέματα για να αναγκάσουν το κοινό να κάνει τα θανατηφόρα πειραματικά εμβόλια θα ήταν απολύτως αποδεκτά.

Οι εθνικοί νόμοι ίσως χρειαστεί να επανεξεταστούν, για να επιτραπεί η νομική τιμωρία των παραβατών που συμμετείχαν σε ένα νέο παγκόσμιο έγκλημα που έβλαψε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Σε πολλά προηγούμενα, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν υπό το χρώμα των εθνικών νόμων διώχθηκαν επιτυχώς.

Λοιπόν… πιστεύετε ότι τουλάχιστον μία χώρα θα δει κάποιον “απολογισμό της Covid”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις