Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Σε δημoπρασία Tα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου


 Τα χρήματα θα δοθούν στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» - «Αν πιάνανε 10.000 ευρώ θα ήμουν χαρούμενος» λέει ο γιος του, Νίκος

Σε δημοπρασία θα βγουν τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, τα οποία είχε στην κατοχή του ο γιος του, Νίκος. Η πρωτοβουλία ανήκει στην φιλανθρωπική οργάνωση της Μαρίνας Βερνίκου, η οποία συγκεντρώνει αντικείμενα διάσημων ανθρώπων, προκειμένου να τα δημοπρατήσει. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπράτηση θα δοθούν στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Είναι φίλη η Μαρίνα Βερνίκου. Πιστεύω ότι θα άρεσε στον Αντρέα κάτι αντίστοιχο. Δεν νομίζω ότι έπαιρνε σοβαρά τα αντικείμενα εν ζωή, δεν είχε τέτοια τρέλα. Και για καλό σκοπό έχει αξία κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι δίνουμε κάποιο γραπτό κειμήλιο. Κάτι που ήταν μέσα στη ζωή του που σήμερα ο κόσμος για κάποιο λόγο το θέλει, υποθέτω. Ειδικά σήμερα που υπάρχει πάθος για το παρελθόν του Αντρέα. Δεν έχουμε τόσα αντικείμενα, έχουμε αρχείο με ομιλίες, φωτογραφίες. Αν πιάνανε 10.000 ευρώ θα ήμουν χαρούμενος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις