Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΗΠΑ: Εκατοντάδες κιλά βελανίδια βρέθηκαν σε τοίχο σπιτιού – Πώς κατέληξαν εκεί (Photos/Video)


 Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκε τεχνίτης ο οποίος κλήθηκε από τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια, το οποίο – όπως είπε – έβλεπε για πρώτη φορά στα 20 χρόνια της επαγγελματικής του ζωής.

Χιλιάδες βελανίδια ήταν συσσωρευμένα σε έναν τοίχο και από την τρύπα που άνοιξε, κάθε φορά που έβαζε το χέρι του, έβγαζε τεράστιες ποσότητες καρπών, δίχως αυτή η διαδικασία να φαίνεται να έχει τέλος!

Σύντομα ανακάλυψε ότι πουλιά και συγκεκριμένα δρυοκολάπτες είχαν αποθηκεύσει δεκάδες χιλιάδες βελανίδια, τα οποία, όπως είπε, ζύγιζαν περίπου 400 κιλά, σε μια κοιλότητα τοίχου.

«Ήμουν λίγο σοκαρισμένος και αναρωτιόμουν πότε θα τελείωνε», είπε ο Κάστρο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Nick’s Extreme Pest Control στη Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια. «Πραγματικά περιμέναμε ίσως μερικές χούφτες, το πολύ, αλλά τίποτα τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το υπολογίσεις».

Ο Κάστρο άνοιξε άλλες τρεις τρύπες για να απελευθερώσει τα βελανίδια, που είπε ότι γέμισαν οκτώ μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Καθώς ο Κάστρο και οι συνεργάτες του μετέφεραν τις σακούλες στο φορτηγό τους, παρατήρησαν δρυοκολάπτες και βελανίδια διάσπαρτα έξω από το σπίτι.

Τα πουλιά είχαν κάνει εκατοντάδες τρύπες στην καμινάδα, όπου ο Κάστρο είπε ότι πίστευε ότι κρύβονταν και μάζευαν βελανίδια για δύο έως πέντε χρόνια.

Ο Κάστρο εικάζει ότι τα βελανίδια μετά γλίστρησαν μέσα από μια κοιλότητα τοίχου, όπου τα ανακάλυψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις