Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Πάμελα Άντερσον: Ήθελε να γίνει καλόγρια και όχι «κουνελάκι» του Playboy


 Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι η δουλειά των παιδικών της ονείρων ήταν να γίνει καλόγρια αντί για διάσημο «κουνελάκι» του Playboy.

Η 55χρονη, πλέον. Πάμελα, η οποία πρόσφατα έκανε μια φωτογράφιση χωρίς μακιγιάζ για το «Women’s Wear Daily», μίλησε για όλα στην Drew Barrymore.

«Ήθελα να γίνω καλόγρια», δήλωσε η ξανθιά Barbie, «ή βιβλιοθηκάριος. Και πήρα κατά κάποιο τρόπο μια διαφορετική διαδρομή. Δεν ξέρω τι συνέβη», ανέφερε η ίδια.

Η Πάμελα Άντερσον ανέφερε πως όταν ήταν παιδί της άρεσε πολύ το διάβασμα και το πάθος της για τα βιβλία την οδήγησαν προς την ανάγνωση της Βίβλου. «Ήμουν κάθε μέρα στη βιβλιοθήκη και ήθελα πραγματικά να γίνω βιβλιοθηκάριος και μετά σκέφτηκα: “Όχι, πραγματικά θέλω να γίνω καλόγρια”».

Η Barrymore ρώτησε την Πάμελα Άντερσον για το «καλύτερο λάθος που έκανε ποτέ», το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν ο ροκ σταρ Tommy Lee, ο πρώτος από τους πέντε συζύγους της.

«Δεν θέλω να το αποκαλέσω λάθος», είπε η ίδια. «Το καλύτερο λάθος που έκανα ποτέ ήταν… υποθέτω ότι παντρεύτηκα τον Tommy».

Επίσης, η Πάμελα λατρεύει τις τρίχες στο πρόσωπο: «Λατρεύω το μουστάκι. Είναι τόσο χαριτωμένο. Ξέρετε, είναι σαν τον Σαλβαδόρ Νταλί. Δεν ξέρω, νομίζω ότι τα μουστάκια είναι αστεία».

Πάμελα Άντερσον: Σαρώνουν τα απομνημονεύματά της

Τα απομνημονεύματα της Πάμελα Άντερσον, με τίτλο «Love, Pamela», που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, είναι πλέον στη λίστα των bestseller των New York Times.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Πάμελα Αντερσον έγραψε: «Μόλις έμαθα την είδηση… Το βιβλίο μου «Love, Pamela» είναι bestseller των New York Times. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου… Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, όταν δεν το περιμένεις… Ποτέ μην τα παρατάς. Η επιμονή στις δυσκολίες είναι για το καλύτερο όλων».

«Η ξανθιά εικόνα της Πάμελα Άντερσον ήταν παντού τη δεκαετία του 1990. Ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός καναδικού αγώνα ποδοσφαίρου, έγινε γρήγορα σούπερ σταρ, το αγαπημένο εξώφυλλο του Playboy και σύμβολο της γοητείας του Χόλιγουντ» αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

«Τι συμβαίνει όμως όταν χάνετε τον έλεγχο της ίδιας σας της ζωής και η εικόνα που δημιουργεί για εσάς ο μηχανισμός της φήμης δεν είναι αυτό που πραγματικά είστε;» συνεχίζει.

Πάμελα Άντερσον: Φωτογραφίζεται γυμνή και λέει «έλα πίσω» στον Τόμι Λι

Κάνοντας έναν απολογισμό του πολυτάραχου βίου της για τα απομνημονεύματα που πρόκειται να κυκλοφορήσει, η Πάμελα Άντερσον το παραδέχτηκε: Ο Τόμι Λι ήταν ο μεγάλος της έρωτας και τον θέλει ξανά κοντά της.

Σε κάποια γραπτά μηνύματα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα οποία ο Λι δεν  έχει απαντήσει, η Άντερσον  φαίνεται να γράφει στον ντράμερ των Mötley Crüe πόσο χαριτωμένη ήταν η οικογένειά τους όταν ήταν ακόμα μαζί και μεγάλωναν τους γιους τους και κατηγορεί τους παπαράτσι για όσα συνέβησαν.

Το πιο σημαντικό σημείο όμως των μηνυμάτων είναι εκείνο που παραδέχεται πως ο Τόμι Λι εξακολουθεί να είναι η μοναδική αληθινή αγάπη της και ποτέ δεν ξεπέρασε τον χωρισμό τους, ζητώντας συγγνώμη που τον πλήγωσε. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως η Πάμελα Άντερσον δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι τα μηνύματα αυτά είναι πραγματικά, παρότι έχει μιλήσει αρκετές φορές στον Τύπο το τελευταίο διάστημα και μάλιστα φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό Interview, εντυπωσιάζοντας στα 55 της. Λέτε να το έκανε για να ξανακερδίσει τον Τόμι;

Πάμελα Άντερσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις