Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Survivor All Star spoiler 9/2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αύριο! Επιτέλους!


 Μπορεί απόψε οι δυο ομάδες στο Survivor all Star να ριχτούν στη μάχη για ένα από τα σημαντικότερα έπαθλα του παιχνιδιού, το έπαθλο επικοινωνίας αλλά αύριο, Πέμπτη 9/2, θα είναι η πιο δύσκολη μέρα ever για τους Survivors, αφού έχουμε το συμβούλιο του νησιού και συνεπώς μια αποχώρηση.

Ημέρα αποχώρησης από το Survivor All Star

Αυτή την εβδομάδα, την 5η εβδομάδα που το ριάλιτι προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, η πίτα κάπως μοιράστηκε αφού εκτός από μπλε έχουμε και κόκκινο στον τάκο. Η ήττα της τρίτης ασυλίας κόστισε πολύ στους κόκκινους που δεν έκαναν καμία διαφορά στις ψήφους τους και για ακόμα μια φορά προτεινόμενος από την ομάδα τους είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Τώρα αυτό, είτε το κάνουν επειδή τους ενοχλεί πολύ ο Κώστας, είτε το κάνουν επειδή είναι ένας παίκτης που έχει δοκιμαστεί πολύ στον τάκο και ξέρουν ότι έχει κοινό που τον στηρίζει και δεν πρόκειται να φύγει... Who knows και δεν είναι αυτό το θέμα μας άλλωστε...

Από την πλευρά των μπλε τώρα, έχουμε Κρις (κλασικά), Σώζων, που παρακαλάνε οι μπλε να φύγει και Μαριαλένα.

Δεν θα σας κρατήσουμε πολύ σε αγωνία γιατί έτσι κι αλλιώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε το οριστικό. Ο παίκτης που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr ενδέχεται να αποχωρήσει είναι ο Σώζων αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται γιατί φέτος έχουν σημειωθεί πολλές ανατροπές στην ψηφοφορία! Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε. Όταν έχουμε το οριστικό, θα το μάθετε...

UPDATE: ο Σώζω αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Άγιο Δομίνικο!

Η ιστορία που κρύβει το όνομά του

Σίγουρα το όνομά του, προκαλεί εντύπωση και μάλιστα ο ίδιος έχει μιλήσει το 2018 για το από πού βγαίνει και ποια είναι η ιστορία που κρύβει.

«Αυτό το όνομα έχει να κάνει με παρατσούκλι που δόθηκε κάποια στιγμή σε ένα σόι. Ένα δεύτερο παρατσούκλι δόθηκε για να ξεχωρίσουμε από ένα άλλο σόι», ανέφερε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος σε συνομιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη, που παρουσίαζε το Survivor τότε.

Μάλιστα φρόντισε να συμπληρώσει πως έχει ένα πολύ «ισορροπημένο» όνομα. «Από τη μία Σώζων από την άλλη Χάρος, στη μέση η Παλαίστρα. Είναι μάχη ανάμεσα σε ζωή και θάνατο», εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις