Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Survivor All Star: Spoiler μεγατόνων - Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που περνάει τελικό;


 Το Survivor All Star βρίσκεται ήδη στην 6η εβδομάδα προβολής του κι όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγα 24ωρα αναμένεται να μπουν 7 ακόμη παίκτες - τουλάχιστον - άρα... όπως καταλαβαίνετε έχουμε ακόμα μέχρι τον τελικό!

Ωστόσο, κάθε μέρα που περνάει όλο και κάτι περισσότερο έρχεται στο φως της δημοσιότητας τόσο για τους παίκτες, όσο και για την ίδια την παραγωγή. Αυτή τη φορά, όμως, έγινε γνωστή μια λεπτομέρεια που κανείς δεν γνώριζε, για τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Ηλίας Μπόγδανος στον τελικό του Survivor All Star;

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος εξαπέλυσε νέες βολές προς την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έριξε «βόμβα» περί προσωπικών σχέσεων του Ηλία με τον Τούρκο παραγωγό, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα ευνοηθεί λόγω αυτών.

«Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει. Έτσι πιστεύω… Πολλή Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε. Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει τελικό και μπορεί να το πάρει κιόλας. Αν γίνει αυτό, γράψ’ το, 11 Φεβρουαρίου», είπε ο Τριαντάφυλλος αφήνοντας σαφείς αιχμές περί στημένου παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος, μαζί με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου βρέθηκαν στην Τουρκία σαν καλεσμένοι του Ατζούν Ιλιτζαλί ενώ πέρασαν ευχάριστες στιγμές με πρώην παίκτες του τουρκικού Survivor, με τους οποίους γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι επιβίωσης και των κοινών παιχνιδιών που έγιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις