Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Survivor All Star Spoiler: Δεν ξανάγινε – «Γρίφος» η αποχώρηση της εβδομάδας – Αυτοί κερδίζουν την επικοινωνία [βίντεο]

 


Survivor All Star: Η χθεσινοβραδινή νίκη της Μπλε ομάδας του Survivor All Star έκανε τους παίκτες να αναθαρρήσουν και να πάρουν τα πάνω τους αφού μετά από πολύ καιρό, πήγαν στο συμβούλιο του νησιού χωρίς να χρειαστεί να ψηφίσουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Θα μπορέσουν όμως απόψε να διατηρήσουν τη δυναμική τους; Μία πιθανή νίκη θα οδηγήσει τους Μαχητές στο χώρο επικοινωνίας για να δουν tweets και θα τους δώσει παραπάνω δύναμη με το έπαθλο φαγητού.

Από την άλλη πλευρά αν οι Κόκκινοι επιστρέψουν στις νίκες, τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη στο έπαθλο επικοινωνίας. Ο Γιώργος Λιανός, ανακοινώνοντας ότι οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις οικογένειές τους, έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα της επικοινωνίας

Όπως φαίνεται και στο trailer του αποψινού επεισοδίου του SurvivoAll Star, το αγώνισμα απαιτεί καλή συνεργασία των μελών της κάθε ομάδας. Η ένταση και οι καυγάδες δεν θα αργήσουν να ξεσπάσουν στον στίβο μάχης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως θα χάσει τον έλεγχο και θα βάλει τις φωνές στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Από την άλλη, ένταση ξεσπάσει και στον πάγκο της Κόκκινης ομάδας με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινη.

Διχασμός για την αποχώρηση της εβδομάδας

Μελίνα Μεταξά, Chris Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Σπύρος Μαρτίκας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Ένας όμως θα δει την πόρτα της εξόδου.

Και μπορεί την αποχώρηση, οι τηλεθεατές να την δουν στο αυριανό επεισόδιο, ήδη όμως από σήμερα, φαίνεται πως τα spoilers διχάζονται αφού «κυριαρχούν» σε αυτά δυο ονόματα. Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι στιγμής spoilers ο παίκτης που θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor θα είναι ή η Μελίνα Μεταξά ή ο Chris Σταμούλης.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις