Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Η άνοια προχώρησε… Ο Tζο Μπάιντεν ρωτά τους παρευρισκόμενους “Πού στο διάολο Eίναι ο πρόεδρος;


 Σε μια ακόμα επίδειξη των μειωμένων γνωστικών του ικανοτήτων, ο Τζο Μπάιντεν την Παρασκευή αναρωτήθηκε πού είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών…

Ο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της Χειμερινής Συνάντησης της Εθνικής Ένωσης Κυβερνητών, δήλωσε ξαφνικά «Κάθε φορά που ακούω «τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», κοιτάζω γύρω μου και λέω «Πού στο διάολο είναι;».

H κατάσταση σε ό,τι αφορά τις νοητικές ικανότητες του Αμερικανού προέδρου Τ.Μπάιντεν έχει γίνει δραματική, καθώς σχεδόν σε κάθε δημόσια του εμφάνισή δείχνει να μην έχει πια καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Κάποιες φορές μπερδεύει αυτό που ήταν πριν από 14 χρόνια, δηλαδή αντιπρόεδρος των ΗΠΑ… παλιότερα είχε δηλώσει «Περάσαμε ένα τρισεκατομμύριο, 800 δισεκατομμύρια δολάρια που ονομάζεται νόμος ανάκαμψης [ως απάντηση στην πανδημία]». Μόνο που ο νόμος για την ανάκαμψη ψηφίστηκε από τους Obama/Biden το 2009 ως απάντηση στην ύφεση.

Σε άλλη περίπτωση είχε αναφέρει πως «Ο πληθωρισμός είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα εξαιτίας ενός πολέμου στο Ιράκ… με συγχωρείτε, ο πόλεμος στην Ουκρανία, σκέφτομαι το Ιράκ γιατί εκεί πέθανε ο γιος μου»… Μόνο που ο γιος του, Μπο Μπάιντεν, πέθανε στο Μέριλαντ των ΗΠΑ το 2015 από καρκίνο του εγκεφάλου.

Απογοητευμένοι οι ψηφοφόροι

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Δημοκρατικών δεν θέλουν να δουν μια δεύτερη θητεία του Τζο Μπάιντεν, η δημοφηλία του βρίσκεται σε τεράστια πτώση 15 τοις εκατό σε μόλις τρεις μήνες, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση.

Η έρευνα του Associated Press και του Κέντρου Έρευνας Δημοσίων Υποθέσεων του NORC διαπίστωσε ότι μόλις το 37 τοις εκατό των Δημοκρατικών επιθυμεί ο Μπάιντεν να είναι ξανά υποψήφιος, ποσοστό που είναι χαμηλότερο από το 52 τοις εκατό στις ενδιάμεσες εκλογές.

Μεταξύ των Δημοκρατικών κάτω των 45 ετών, μόλις το 23% επιθυμεί νέα θητεία του Μπάιντεν.

Συνολικά, το 78 τοις εκατό των ψηφοφόρων δεν επιθυμούν τον Μπάιντεν στην εξουσία μετά το 2024, με πολλούς να αναφέρουν ως αιτία την επιδείνωση της νοητικής του κατάστασης.

Να θυμίσουμε επίσης πως είναι αυτός που κρατάει την τύχη της ανθρωπότητας στα χέρια του, καθώς ένας 3ος παγκόσμιος πόλεμος είναι πιο πιθανός απο ποτέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις