Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Πάει και η 31χρονη τενίστρια Λίλη! Ξαφνικά και Αιφνίδια έσκασε η καρδιά της, η αιτία ήταν τα νεφρά της


 Πέθανε ξαφνικά στα 31 της πρώην παίκτρια του τένις της Τζόρτζια Μπουλντόγκ

Η πρώην παίκτρια του τένις του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια Lilly Kimbell, απόφοιτη του 2014, πέθανε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου σε ηλικία 31 ετών.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Κίμπελ, η νεαρή κοπέλα είχε πρόβλημα στα νεφρά που οδήγησε σε καρδιακή προσβολή. Οι οικογενειακοί υπάλληλοι και οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης έκαναν CPR στην Κίμπελ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν χωρίς οξυγόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η έλλειψη οξυγόνου προκάλεσε μεγάλη ζημιά στον εγκέφαλό της και η οικογένεια έπρεπε στη συνέχεια να πάρει τη δύσκολη απόφαση να την αφαιρέσει από το σύστημα υποστήριξης ζωής.

Η αδερφή της Samantha Gillas δημοσίευσε ένα μακρύ και γλυκό μήνυμα στο διαδίκτυο προς τιμήν της Lilly. Στην ανάρτηση που μοιράστηκε η Σαμάνθα, «Σε κοιτάζω όλη μου τη ζωή. Ήσουν τόσο ταλαντούχα και αγαπήθηκες από τόσους πολλούς… Είχες την ικανότητα να κάνεις τους πάντες να χαμογελούν.” Η Samantha ολοκλήρωσε την ανάρτηση λέγοντας: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ Lilly. Ξέρω ότι μας κοιτάς από κάτω και μας προσέχεις».

Ο προπονητής της Τζόρτζια, Τζεφ Γουάλας, είπε επίσης κάποια καλά λόγια λέγοντας: «Ήμασταν έκπληκτοι και λυπημένοι όταν μάθαμε ότι η Λίλι πέθανε. Θα θυμάμαι πάντα πώς βοήθησε στη δημιουργία μιας κουλτούρας αριστείας με τη στάση και την εργασιακή της ηθική. Η Λίλη ήταν φανταστική συμπαίκτης και πάντα χαμογελούσε και γελούσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων. Κατατάσσεται ως μία από τις πιο επιτυχημένες παίκτριες διπλού στην ιστορία του τένις της Γεωργίας. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης του δεύτερου έτους της, έμεινε αήττητη στα διπλά με τον Maho (Kowase) και το σερί νικών τους 22 αγώνων εξακολουθεί να είναι σχολικό ρεκόρ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι προς την οικογένειά της».


korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις