Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Έγγραφα-βόμβα: To FBI συνέλεξε δακτυλικά αποτυπώματα μη εμβολιασμένων δασκάλων σε μια «τεράστια λίστα» με «αρνητές εμβολίων» που συντάχθηκε από το CDC!!!


 Οι δάσκαλοι της Νέας Υόρκης που αρνήθηκαν τους εμβολιασμούς κατά του Covid έλαβαν τα ευαίσθητα βιομετρικά τους δεδομένα με τη μορφή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο FBI και στις υπηρεσίες ποινικής δικαιοσύνης, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα-βόμβα.

Ο δικηγόρος John Bursch δήλωσε σε ανοιχτό δικαστήριο ότι οι εκπαιδευτικοί της Νέας Υόρκης επισημάνθηκαν με κωδικούς στους προσωπικούς τους φακέλους με «τα δακτυλικά τους αποτυπώματά να αποστέλλονται στο FBI και στις Υπηρεσίες Ποινικής Δικαιοσύνης της Νέας Υόρκης».

Μπορείτε να ακούσετε τον δικηγόρο John Bursch να κάνει αυτή τη δήλωση στις 8 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:30  “ηχογράφησης της δικαστικής διαδικασίας” .

Η πηγή αυτών των πληροφοριών είναι η Betsy Combier, η οποία έγραψε μια ένορκη κατάθεση όπου δήλωσε ότι στους μη εμβολιασμένους δασκάλους δόθηκε μια ετικέτα «προβλήματος» που «στη συνέχεια στάλθηκε στις εθνικές βάσεις δεδομένων τόσο στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών». (FBI) και το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ).

Στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στις 8 Φεβρουαρίου, η δικηγόρος Susan Paulson, η οποία υπερασπιζόταν τη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι οι εκπαιδευτικοί που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν τον εμβολιασμό κατά του Covid δεν απομακρύνθηκαν για ανάρμοστη συμπεριφορά, αλλά επειδή δεν πληρούσαν την απαίτηση για απασχόληση.

Εάν δεν υπήρξε παράπτωμα, γιατί αποστέλλονται δακτυλικά αποτυπώματα από μη εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς στο FBI;

Η είδηση ​​ακολουθεί τη δημοσιοποίηση εγγράφων βόμβας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που αποκαλύπτουν ότι άτομα που αρνούνται τους εμβολιασμούς κατά του Covid-19 μπαίνουν σε λίστα και παρακολουθούνται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Οι γιατροί αναφέρουν όσους αρνούνται τον εμβολιασμό κατά του COVID ως παραβάτες σε μια τεράστια βάση δεδομένων και το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας κωδικούς ICD-10.

Οι κωδικοί “ICD-10-CM” (οι οποίοι φέρεται να χρησιμοποιούνται από το CDC για σκοπούς παρακολούθησης) και αυτή η κατηγορία “CM” περιλαμβάνει τη νέα κατηγορία “Μη εμβολιασμένοι για τον COVID-19” την κατηγορία «Μερικώς εμβολιασμένοι για τον COVID-19» και την κατηγορία « άλλη κατάσταση υποανοσοποίησης».

Έκθεση Εθνικού Αρχείου δείχνει αποδεικτικό στοιχείο-βόμβα αποκαλύφθηκε στη συνάντηση εικονικού ζουμ στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2021 της Επιτροπής Συντονισμού και Συντήρησης ICD-10 της ομοσπονδιακής κυβέρνησης (η οποία περιλαμβάνει εκπροσώπους από τα Κέντρα για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid, γνωστά ως CMS, και του Εθνικού Κέντρου Στατιστικών Υγείας του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Το CDC εφάρμοσε τους νέους κώδικες για την παρακολούθηση μη εμβολιασμένων ατόμων τον Απρίλιο του 2022, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε σε ιστότοπο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης CMS . 

Σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε η National File, οι μη εμβολιασμένοι παρακολουθούνται αθόρυβα όταν πηγαίνουν στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο λόγω ενός νέου προγράμματος που εφαρμόζει το CDC. Το νέο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να «παρακολουθεί μόνο τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν εμβολιαστεί μόνο μερικώς».

Εδώ είναι πλάνα από τη συνάντηση στην οποία ο David Berglund συζητά τους νέους κώδικες. Το National File έλαβε αυτό το βίντεο από έναν κυβερνητικό ιστότοπο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.

Ένας κυβερνητικός ιστότοπος του NIH αναφέρει : « Οι κωδικοί διάγνωσης ICD-10-CM έχουν σκοπό την ιστορία κάθε συνάντησης με τον ασθενή , θα περιγράφουν αιτιολογίες της διαδικασίας της νόσου, θα εξηγούν τις επιπλοκές της φροντίδας, θα παρέχουν μια βάση για ιατρική ανάγκη, θα προσδιορίζουν επίπτωση της νόσου και υποστήριξη στατιστικής παρακολούθησης για πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης , καθώς και παροχή πληροφοριών για την κατάσταση της νόσου σχετικά με τις ιατρικές πρακτικές σε όλη τη συνέχεια της περίθαλψης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις