Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ιωάννα Tούνη: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί μετά τα σχόλια για το μωρό της - «Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στη μούρη του;» [video]


 Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για μια ακόμη φορά με αφορμή την αρνητική κριτική που δέχτηκε.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα κάνοντας ένα story απάντησε σε όλους όσοι σχολίασαν κάτω πως εκείνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου αφήνουν γυμνό το αγοράκι τους για να πάρουν κάποια χορηγία.

Οργισμένη απάντησε πως:

«Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει γιατί περιμένουμε ρούχα.

Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη και να πάει απευθείας στον κύριο που έγραψε αυτό το πράγμα. Θεούλη μου θα μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα; αυτό θα ήθελα για σήμερα, αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι θα ήταν να πέσει μια χλέπα στην μούρη αυτουνού.

Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι», είπε.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας βγήκε στο χιόνι με το μωρό και κάποιοι σχολίασαν την κίνηση αυτή των νέων γονιών αρνητικά και τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη απάντησαν μέσω του Instagram τους.

Και η Ιωάννα Τούνη είχε ξεσπάσει στο instragram της για τα αρνητικά σχόλια: «Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ πέρα στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε με το μωράκι χθες πραγματικά έξω από το σπίτι για δέκα λεπτά να κάνουμε μια βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό δηλαδή, στις Σκανδιναβικές χώρες που έχει παγωνιά τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά. Ευχαριστώ. Μη με πρήζετε. Έλεος! Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε».

Ιωάννα Τούνη: Τα αρνητικά σχόλια για το μωράκι της 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις