Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Τι είναι αυτό στο vερό του OXAIO;;; Πολύχρωμο δηλητήριο;;;


 Δημοσιογράφοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό…

Δημοσιογράφοι που έσπευσαν στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο εκθέτουν τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον του πρόσφατου εκτροχιασμού τρένου στην περιοχή, ενώ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης υποβαθμίζουν την σοβαρότητα της καταστροφής .

Ο ρεπόρτερ Nick Sortor και ο γερουσιαστής JD Vance (R-Ohio) γύρισαν ξεχωριστά βίντεο όπου πέταξαν μπαστούνια σε κολπίσκους κοντά στον εκτροχιασμό και είδαν ένα πολύχρωμο πλάσμα να βρίσκεται σε όλο το νερό.

Ο Βανς συνέκρινε την κατάσταση στην Ανατολική Παλαιστίνη με την ταινία «Erin Brockovich», όπου το νερό μιας κοινότητας ήταν μολυσμένο και ο κύριος χαρακτήρας ζήτησε από τους αξιωματούχους να πιουν ένα ποτήρι νερό από την πόλη, θέλοντας να δείξει ότι γνώριζαν ότι το H20 ήταν μολυσμένο.

Σχετικά με την πραγματική μόλυνση του νερού στην πόλη του Οχάιο, ο Βανς είπε: «Νομίζω ότι αν ο διαχειριστής της EPA πρέπει να σταθεί εδώ και να πει στους ανθρώπους ότι το νερό της βρύσης είναι ασφαλές, θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι πρόθυμοι να το πιούν».

Η κατάσταση στο Οχάιο ξεφεύγει από τον έλεγχο, καθώς τα χημικά συνεχίζουν δυνητικά να εξαπλώνονται σε άλλες πολιτείες και τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση συνεργάζονται για να καλύψουν την πραγματική έκταση της ζημιάς, σχολιάζουν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ.

el.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις