Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Δίκη Πισπιρίγκου: Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες μέσα από τηv αίθουσα – Ο μυστηριώδης λογαριασμός στo Twitter


 Μυστήριο επικρατεί με έναν λογαριασμό στο Twitter ο οποίος μεταδίδει πληροφορίες μέσα από τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

H πολύκροτη δίκη της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της είναι σε εξέλιξη με τον πρώην σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη να καταθέτει ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου. Σε αυτές ο πατέρας των τριών παιδιών φαίνεται να κάθεται στο πίσω μέρος της αίθουσας έχοντας τα μάτια του στραμμένα χαμηλά.

Rula_not-guilty: Ο μυστηριώδης λογαριασμός στο Twitter

Δημοσιογράφος της εκπομπής T-live ανέφερε χθες πως «μυστηριώδης» χρήστης του Twitter βρίσκεται μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου εξελίσσεται η ακροαματική διαδικασία και μεταδίδει με αναρτήσεις του τα όσα συμβαίνουν. Είναι ενδεικτικό ότι εν λόγω λογαριασμός μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο τα όσα συμβαίνουν μέσα στη δικαστική αίθουσα, πριν καν προλάβουν οι δημοσιογράφοι να συντάξουν το σχετικό κείμενο.

«Εικάζω, χωρίς να μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ότι είναι μια κυρία που δηλώνει φίλη της κατηγορούμενης και την οποία έχουμε συναντήσει από την αρχή της διαδικασίας μέσα στη δικαστική αίθουσα να έχει σύντομες συνομιλίες με την κατηγορούμενη. Η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι φίλη της, όταν τη ρωτήσαμε, δεν θέλησε, ωστόσο, να δώσει οποιοδήποτε άλλο στοιχείο σχετικά με την ταυτότητά της. Σήμερα, μάλιστα, αποχώρησε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων»  ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Twitter δημιουργήθηκε μόλις τον Ιανουάριο του 2023, δηλαδή όταν ξεκίνησε και η ακροαματική διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό της Αθήνας. Έχει 49 ακόλουθους, που είναι στην πλειοψηφία τους λογαριασμοί χωρίς πραγματικό όνομα χρήστη. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι λογαριασμοί που στο Twitter τάσσονται υπέρ της κατηγορούμενης» εξήγησε ο ίδιος.

Εισαγγελική παρέμβαση για φωτογραφίες από το δικαστήριο

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη μέσα από τη δικαστική αίθουσα που διεξάγεται η δίκη. Ήδη δόθηκε παραγγελία στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών και εφόσον εντοπιστούν να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις