Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Στο χρονοντούλαπο Xiaomi, Redmi, και Poco smartphones του 2021 που δεν πήραν ούτε νέο MIUI

 


Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, το ίδιο ισχύει και για τη ζωή ενός smartphone, τουλάχιστον για τις εταιρείες. Μπορεί οι κατασκευαστές να αυξάνουν διαρκώς τον χρόνο υποστήριξης των τηλεφώνων που κυκλοφορούν, αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς, κάποια στιγμή σταματούν να κυκλοφορούν ενημερώσεις για αυτά. Μόλις δημοσιεύθηκε μία λίστα Xiaomi, Redmi, και Poco συσκευών που έφτασαν στο τέλος της ζωής τους.

Όλες οι συσκευές που περιέχει η λίστα θα σταματήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις από την κινέζικη εταιρεία. Τα στοιχεία αυτά έχουν δημοσιευθεί από το κανάλι του Telegram “MIUIes” και σύμφωνα με όσα λέει η αναφορά η υποστήριξη αυτών των συσκευών θα σταματήσει στις 21 Απριλίου 2023. Όπως και να έχει, για αρκετά από τα τηλέφωνα κυκλοφορούν custom ROMs που επιτρέπουν την αναβάθμιση σε νεότερες εκδόσεις Android, άσε που είναι πιο σταθερές και πλούσιες από το MIUI.

Όσον αφορά το ποια είναι αυτά τα μοντέλα, πρόκειται για τα Redmi K40 Prο/+ ή Xiaomi 11X Pro / Xiaomi 11i [haydn], Redmi K40 ή Xiaomi 11X / Poco F3 [alioth], Redmi K40 Gaming ή Poco F3 GT [ares], Redmi Note 10 Pro ή Poco X3 GT [chopin], Xiaomi 10S [thyme], και Xiaomi 11 Lite 5G [renoir]. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μοντέλα του 2021 με τα περισσότερα να μην έχουν λάβει καν αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση Android ή νεότερο MIUI από αυτό που έτρεχαν out of the box.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις