Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

28 Κορίτσια Ανοιξαν Την Πόρτα Στον Διάβολο Παίζοντας Ouija Εκτενές Δημοσιεύματα Του Παγκόσμιου Τύπου!


 Αίσθηση και εκτενές δημοσιεύματα του παγκόσμιου τύπου, με το παραφυσικό σκηνικό, που εκτυλίσσεται σε σχολείο της Κολομβίας!

28 κορίτσια νοσηλεύτηκαν, αφού έπαιξαν με το επιτραπέζιο παιχνίδι ouija, γνωστό και ως επιτραπέζιο των πνευμάτων, σε ένα σχολείο, στο Κολομβιανό εκπαιδευτικό ίδρυμα Galeras. Ανήσυχοι οι δάσκαλοι, μετέφεραν τα 28 κορίτσια, στο νοσοκομείο, αφού παραπονέθηκαν για λιποθυμίες, άγχος και άλλα συμπτώματα.

Ο Hugo Torres, ο διευθυντής του σχολείου, είπε, “Τα παιδιά, άρχισαν όλα να εκδηλώνουν συμπτώματα, μετά τη χρήση, του επιτραπέζιου παιχνιδιού Ouija, στο νοσοκομείο, η γενικές εξετάσεις στις μαθήτριες, δεν έδειξαν τροφική δηλητηρίαση, ακάθαρτο νερό, ή άλλη λογική εξήγηση;

Ο Chris DeFlorio, Θρησκευτικός Δαιμονολόγος, ο οποίος ήταν αξιωματικός του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης, για 19 χρόνια , είπε ότι «κάτι κακό» μπορεί να στοχεύει τα κορίτσια του σχολείου, αφού το Ouija, παρουσιάζεται ως ένα τυπικό επιτραπέζιο παιχνίδι για διασκέδαση, αλλά στην πραγματικότητα, είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, που χρησιμοποιείτε για να καλούν δαίμονες.

Δείτε εδώ Exorcist police officer claims 28 girls ‘opened doorway to evil’ with Ouija board

Δείτε εδώ Girls may have ‘opened a doorway to evil’ after playing with Ouija board at school

Δείτε εδώ Dozens of Colombian girls hospitalized with ‘anxiety’ after playing with Ouija board

Δείτε εδώ 28 girls hospitalized with ‘anxiety’ after playing with Ouija board

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews.blogspot.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις