Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Να σ’ ερωτήσω κάτι: όταν θα ανατινάξουν δεκάδες τρένα και τους 3 δρόμους εξόδου από την Αθήνα και συνάμα αρχίσει πόλεμος, τι θα κάνεις; Τι μέτρα πήρες διά την εχθροχείριση της τεχνολογίας;…..


 Να σ’ ερωτήσω κάτι: όταν θα ανατινάξουν δεκάδες τρένα και τους 3 δρόμους εξόδου από την Αθήνα και συνάμα αρχίσει πόλεμος, τι θα κάνεις; Τι μέτρα πήρες διά την εχθροχείριση της τεχνολογίας;…..

[Αν τα φώτα είναι λέϊζερ δολοφόνοι πως θα τους ξεφύγεις; Το γνωρίζεις ότι έκαψαν τον Παρθενώνα οι Πέρσαι και αυτός είναι ο δεύτερος; Γνωρίζεις διατί; Επειδή κατάφεραν και επέζησαν, ένεκα σκέψης του Θεμιστοκλή! Νομίζεις ότι λυπούντε εσένα ή τον Παρθενώνα, τον κάθε Παρθενώνα ήτοι τον χώρον σύναξης των παρθένων κορασίων της πόλεως, τώρα υπάρχουν παρθένες ή μήπως κατ’ αίσχιντε ακόμη και οι γονείς τους διά την Παρθενία τους; Όπως συνέβαινε εις το Βυζάντιον πριν την πτώση του και προφύτης Άγιος τους είπε μεταξύ άλλων: μόλις αποθάνω θα σας κατακτήσουν οι Οθωμανοί επειδή παίρνετε τα κοράσια να τα εξεπαρθενέψουν πόρνοι, μήπως τα γενικά καθημερινά Καρναβαάλια δεν είναι το ίδιον και αυτόν;]

Όταν έγραφα ότι τρεις δρόμοι εξόδου εξ’ Αθήνας εάν ανατιναχθούν μένουν όλα τα αυτοκίνητα μέσα. Εάν ανατιναχθούν οι σιδηροδρομικοί και τα πλοία ακινητοποιηθούν ή φύγουν, τι χαπάρια;

Σας έλεγα από τώρα σχέδια εκκένωσης της πόλεως με τα πόδια, συνεργασία, γνώση που έχει βρώσιμα χόρτα, ζώα και ύδατα….

Τα υπόλοιπα εννοούνται, όπλα, ομάδες διότι θα υπάρχουν οι αντιομάδες….

Όταν σας έλεγα ότι ένας βασιλέας Εβραίος προσποιούμενος τον Βααλιστή ανακοίνωσε σύναξη όλων των Βααλιστών πριν την άφιξη του. Αφού μπήκαν μέσα ερώτησε ο στρατιώτης: λείπε κανένας; Ναι απάντησαν ο τάδε και το τάδε, πηγαίνετε φωνάξετε τους είπε ο στρατιώτης, ντροπή να έρθουν μετά τον βασιλέα. Αφού τους έφεραν ξανά ερώτησε: λείπει κανένας; Όχι, είστε βέβαιοι; Ναι. Κλείστε τις θύρες διά να τις ανοίξετε πανηγυρικά όταν έρθει ο βασιλέας. Το έκαναν και τότε τους άναψαν φωτειά και τους έκαψαν….  Τα ίδια έκανε λέγεται ο Λέων ο Σοφός σε Εβραίους μηχανορράφους στο Βυζάντιον.

Λοιπόν, άμα σε κλείσουν στην Αθήνα, άμα απέξω από την Θεσσαλονίκη υπάρχουν αποθήκες πυρομαχικών, πως θα φύγεις άμα σου ρίξουν φωσγένιον όπως στην Ανατολική Παλαιστίνη Η.Π.Α., διότι θα σου πουν: από τυχαία έκρηξη ή λάθος του τάδε ή τινά φουκαρά σταθμάρχη ή μαννάβη, έγινε και έκρηξη χυμικών και τα λοιπά του διηγήματος της εξαπατήσεως που θυμάστε είπαμε διά να είναι εξαπάτηση πρέπει να έχει μέρος αλήθειας [οι εκρήξεις], ψεύδος και παραπλάνηση όπως και τώρα στα Τέμπη….

Όταν σου έλεγα μην εμπιστεύεσαι την τεχνολογία διότι άμα διαχειριστεί εχθρικά από εκείνους που την κάνουν και εκείνους που την ελέγχουν πως θα την αντιμετωπίσεις; Μπορώ να σου φέρω χιλιάδες παραδείγματα, χιλιάδες όχι εκατοντάδες!

Αρκετά παιδιά πήγαιναν διά να ζητήσουν χείραν αρραβώνος και ο Ελληνοκύπριος ήταν αρραβωνιασμένος και δεν ακολούθησε το κορίτσι του που επέστρεψε, κάπου είχε να πάει δύο ημέρες. Αυτόν όταν το άκουσα είπα ο ίδιος αυτοπροσώπως ο σατανάς το κανόνισε, αλλά του δώσαμε «δικαιώματα», έτσι δεν είναι με τις καρναβααλολατρείες!

Σου είπα μην χαίρεσαι διά τα ηλεκτρονικά πλοία, υποβρύχια και αεροπλάνα τελευταίας γενεάς διότι άμα θέλει ο κατασκευαστής τα ρίχνει, εξουδετερώνει μέχρι και τους πυραύλους τους στρέφει εναντίον σου, συνεπώς αν μη τι άλλον συνδυασμός με δευτέρης γενεάς μηχανικά όπλα που δεν ελέγχονται από ηλεκτρονικά!

Σου είπα ότι τα βλήμματα που μας έδωσαν οι συμμάχοι στην εκστρατεία της Μικράς Ασίας περιείχαν μέσα άμμο αντί θραυσμάτων μετάλλλων, έσκαγαν και όσοι εχθροί ήσαν κάπως μακρυά δεν πάθαιναν τίποτε εκτός εάν είχαν τα μάτια ανοικτά και λάγχαινε να τυφλωθούν από τον άμμο. Πλησιάζαν οι Έλληνες νομιζόμενοι ότι ήσαν νεκροί οι εχθροί και πυροβολούνταν εν εκπλήξει των.

Συνάμα πριν την Άγκυρα, συμμάχοι και εχθροί Ευρωπαίοι έστησαν σημαίες και πολεμούσαν τους Έλληνες με τυφέκια 300 μέτρων ωφέλιμου βεληνικές ενώ οι Έλληνες είχαν των 100 μέτρων και δεν ήξεραν τίποτε για αυτά τα τυφέκια από τους δήθεν συμμάχους, αντιλαμβάνεσαι; Την νύχτα καταδρομικώς τους έσφαξαν όλους και αναγκάστηκαν οι μασονόπληκτοι αξιωματικοί να δώσουν στους έμπειρους μάχιμους εκ των Βαλκανικών Πολέμων άδεια άνευ επιστροφής με προειδοποίηση εάν επιστρέψουν θα τυφεκιστούν ως «προδότες» «εσχάτης» «προδοσίας» προς τους Προδότες.

Νομίζω δεν χρειάζεται να ειπώ άλλα, παρά μόνον ότι ο Αντίπελλος/Αντίτρελλος των σύγχρονων Φαραώ είναι οι προσευχές του σύγχρονου Εισραήλ/Ισραήλ εάν υπάρχει τέτοιος Λαός ήτοι εις Ρα Ηλ προς βασιλέα του Φωτός και προς βασιλέα Ηλ της Δικαιοσύνης!….

Ή δε μη και όλοι «αδικημένοι» και άδικοι είναι με τον Βαάλ τότε ο Βαάλ θα ευνοήσει τους ισχυρούς κοπαδούς του και Ο Θεός βεβαίως δεν ευνοεί κανέναν άδικον ή έστω άδικον που δεν προσεύχεται καν.

Ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός είπε: προσεύχεστε πολύ διότι μετά όταν αρχίσουν τα γεγονότα και ο πόλεμος Ο Θεός δεν θα εισακούει τις προσευχές σας [επειδή άρχισαν να προσεύχονται μόνον όταν ο πόλεμος άρχισε]….

Ο σαρκοφάγος, αιματοφάγος και ψυχοφάγος του Ελληνισμού/Χριστιανισμού δεν κόπασε ποτέ να παραπλανεί, εξαπατεί, χάνει και θυσιάζει….

Άκουσα ότι κάποια θύματα στα Τέμπη ήσαν ζωντανά και καλά και μετά νεκρά χωρίς αίμα και θαύονται με όρον να μην ανοικτούν τα σεντούκια ή κενοσεντούκια;

Πάντως το φωσγένιον έκανε την δουλειά του, και μπορεί να την κάνει μία νύχτα όταν όλοι κοιμούνται αναίσθητοι από μεθύσι, καμμία γιορτή θρησκευτική που αντί να προσευχόμαστε θα πάμε να μεθύσουμε για να πορνεύσουμε, όπως έπαθαν οι Τρώες με τον Δούρειον Ίππον επειδή ήσαν ανόητοι ένεκα ασέβειας της κλεψίγαμου Ωραίας Ελένης….

Διαβάστε το κατά Ματθαίον κεφ. 18 τι παθαίνει ο δούλος που εκλιπαρεί να του χαριστεί το χρέος και του χαρίζεται και την ίδια ώρα ζητάει σκληρόκαρδα εξόφληση χρέους από συνδούλον του, ο αφέντης πωλεί οικογένεια και συγγενείς του σκλάβους, αυτό αναφέρεται και διά οικογένεια και διά πατρίδα και διά υποκριτές θρησκείας, όπως εμείς, και αναφέρεται σε Λαόν που κάνει ο καθένας στον άλλον εξαπάτηση και καταδίωξη και την ίδια ώρα θέλει βοήθεια εκ Θεού….

Δες έναν μέρος του κεφαλαίου 18 σε αυτόν το άρθρον:

Παναγιώτης Δίας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις