Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Στέλεχος υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ αποκαλύπτει πως 8.000.000 παιδιά το χρόνο πέφτουν θύματα αδίστακτων σαδιστών, μέχρι την βασανιστική θανάτωσή τους!


 Ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ, κατέθεσε ως μάρτυρας στο Διεθνές Δικαστήριο για τη Φυσική Δικαιοσύνη, σχετικά με την εμπορία ανθρώπων και τον ρόλο των κρατών, των οργανώσεων φροντίδας νέων και της προστασίας των παιδιών.

«Ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ είναι πρώην πεζοναύτης, αξιωματικός της CIA και συνιδρυτής της δραστηριότητας πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ. Με 18 χρόνια εμπειρίας εργασίας στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ακολουθούμενα από 20 ακόμη χρόνια στην εμπορική πληροφόρηση και εκπαίδευση, η υποδειγματική καριέρα του Steele έχει εκτείνεται σχεδόν σε όλους τους τομείς του μυστικού κόσμου», σύμφωνα με το International Tribunal for Natural Justice.

Η κατάθεση έγινε το 2020 και αυτά που ακούστηκαν είναι πραγματικά απίστευτα. Η πιο νοσηρή φαντασία ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα. Ένας ολόκληρος πλανήτης κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Η Διεθνής Κοινότητα και τα αμόδια θεσμικά όργανα θα πρέπει πλέον να μας απαντήσουν, αν είναι συνένοχοι ή απλώς άχρηστοι! 

Πριν βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα από τα ντοκουμέντα που σας παραθέτουμε, να σας προετοιμάσουμε λέγοντας πως ο κ. Στιλ δηλώνει πως αναπαράγονται αλλά και εισάγονται παιδιά στις ΗΠΑ με σκοπό να δολοφονηθούν. Μόνο για τις ΗΠΑ το πρώην μέλος της CIA, λέει πως πάνω από 600.000 πέφτουν στα χέρια αδίστακτων σαδιστών, όπως επίσης ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν ουσιαστική έρευνα πάνω σε αυτά τα δεδομένα και πως τα αποτελέσματα που προκύπτουν, θέτουν υπό ολική αμφισβήτηση το ρόλο της αμερικανικής κυβέρνησης!

Τέλος τινάζοντας τα πάντα στον αέρα, ο πρώην συνιδρυτής της δραστηριότητας πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και πρώην πράκτορας της κρατικής ασφάλειας καταθέτει πως οι αμερικανικές βάσεις στο εξωτερικό βρίσκονται εκεί αποκλειστικά για την υποστήριξη εγκληματικών ενεργειών!

Το βάρος που πέφτει στους “ευαίσθητους” θεσμικούς παράγοντες που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα διακαιώματα είναι ανυπολόγιστο και καλούνται να παρουσιάσουν έργο με αποτέλεσμα και χρονοδιάγραμμα για το μέλλον, έτσι ώστε καμία παιδική ψυχούλα να μην περάσει τα ανήκουστα που θα ακούσετε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις