Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Τη σύλληψη του Υπουργού Υγείας του Covid Lockdown, Matt Hancock, ζητάει με άρθρο της η εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου Daily Telegraph

 


Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Μεγάλη Βρετανία μέσω μηνυμάτων Whatsapp που στάλθηκαν μεταξύ των Υπουργών της εν μέσω της πανδημίας, η εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου Daily Telegraph, ζητά τη σύλληψη του Υπουργού Υγείας του Covid Lockdown, Matt Hancock

 

Η Daily Telegraph δημοσίευσε έναν τίτλο αυτή την εβδομάδα καλώντας τη σύλληψη του ντροπιασμένου πρώην υπουργού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Ματ Χάνκοκ.

«Ο Ματ Χάνκοκ θα πρέπει να συλληφθεί για εσκεμμένη ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσια αξιώματα», έγραψε η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη την πρόσφατη διαρροή περισσότερων από 100.000 προσωπικών μηνυμάτων WhatsApp που αποκαλύπτουν τις συζητήσεις της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τον Covid.

Το InfoWars αναφέρει: Η συγγραφέας του άρθρου, Άλισον Πίρσον, έγραψε στο Twitter την Τετάρτη, «Ακόμη και στο απόγειο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε ποτέ προπαγάνδα για να φοβίσει τον λαό της. Αυτή η παρτίδα έγινε. Παιδιά αυτοκτόνησαν, η ψυχική υγεία κατέρρευσε. Ασυγχώρητος. Ο Ματ Χάνκοκ θα πρέπει να συλληφθεί για εσκεμμένη ανάρμοστη συμπεριφορά στο γραφείο».

Ο Pearson επέκρινε τον Hancock ότι είπε ψέματα ότι τα νοσοκομεία ξεχειλίζουν από ασθενείς για να «φοβίσει» το κοινό, να γονατίσει το NHS λόγω των lockdown και «χρησιμοποιώντας παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ως μοχλό».

Ο συγγραφέας εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι ο Χάνκοκ θα οδηγηθεί ενώπιον μιας Επίλεκτης Επιτροπής, προσθέτοντας: «Προσωπικά, θα ήθελα να τον δω στη φυλακή για το τεράστιο πλήγμα που έχει προκαλέσει».

Συνεχίζοντας, η Pearson είπε ότι γνωρίζει τις οικογένειες που διαμένουν σε σπίτια φροντίδας που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τα μηνύματα WhatsApp σε επερχόμενες αγωγές εναντίον του διεφθαρμένου πρώην Υπουργού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο ερευνητής και λέκτορας Δρ. Έλι Ντέιβιντ τόνισε με ακρίβεια τη σημασία του άρθρου της Telegraph σε μια ανάρτηση στο Twitter την Τρίτη, γράφοντας: «Σήμερα για πρώτη φορά ένα σημαντικό μέσο μαζικής ενημέρωσης (The Telegraph) σε μια δυτική χώρα (Ηνωμένο Βασίλειο) ζήτησε τη σύλληψη και τη δίωξη του υπουργός Υγείας (Ματ Χάνκοκ) για τα εγκλήματά του στον Covid. Το πρώτο ντόμινο έπεσε».

lumi-news.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις