Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Αυτοκτόνησε αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη – Δέθηκε με χειροπέδες και βούτηξε με το αυτοκίνητο στον Θερμαϊκό [Eικόνες & Bίντεο]


Θεσσαλονίκη: Μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών έδωσε τέλος στη ζωή του ένας άνδρας (σ.σ. οι πρώτες μη διασταυρωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για αστυνομικό με καρκίνο στον εγκέφαλο)  σήμερα το μεσημέρι (8/3) στη Θεσσαλονίκη, βουτώντας με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος του Ποσειδωνίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που έπεσε στη θάλασσα είναι ηλικίας  35 ετών που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr καρέ καρέ τα όσα είδε τα οποία είναι πραγματικά συγκλονιστικά. Συγκεκριμένα η γυναίκα ανέφερε: «Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.





Θεσσαλονίκη: Ήταν αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του
Νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν επίσης στο σημείο, δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα thestival.gr ότι ο εν λόγω άνδρας είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι και στη συνέχεια έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα καθώς ήταν απόλυτα  συνειδητοποιημένος για την πράξη του. Είπαν επίσης  πως ένας ιερέας έτρεξε να αποτρέψει τον άνδρα να τερματίσει η ζωή του, αλλά ο οδηγός τον αγνόησε.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το λιμενικό και δύο ασθενοφόρα ενώ αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρησης ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις