Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

H Θύρα 7 απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη με νέο πανό: «Ετοιμάσου»


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αυτή την ώρα την Μπάγερν Μονάχου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η... κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον κόσμο των ερυθρολεύκων παίρνει νέα τροπή.

Την Τρίτη, στο ματς με την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ αναρτήθηκε ένα πανό εναντίον του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Ένα πανό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου κυρίως μέσω των Social Media και σχολιάστηκε από πολλούς.

Μεταξύ αυτών; Και από τον Άδωνι Γεωργιάδη, o οποίος μεταξύ άλλων το χαρακτήρισε εμετικό.

«Όταν άρχισε η διαστρέβλωση των δηλώσεων και η στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε υπερασπίστηκα, όχι τον φίλο μου, αλλά το δικαίωμα του οποιουδήποτε σε αυτή τη Χώρα να μιλάει ελεύθερα και χωρίς φόβο ότι θα τον ξυλοφορτώσουν ή θα τον καταστρέψουν διότι δεν τους αρέσει η γνώμη του, φυσικά άρχισε και η δική μου στοχοποίηση αλλά σε αυτό είμαι συνηθισμένος. Μετά το χθεσινό εμετικό πανό στο γήπεδο του ΣΕΦ (δεν το ανεβάζω διότι είναι τόσο χυδαίο που δεν μπορώ), ελπίζω να αντιλαμβάνονται ορισμένοι με δημόσιο βήμα που οδηγούν τη Χώρα και τί ευθύνη αναλαμβάνουν!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Και στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα υπήρξε απάντηση από τη θύρα 7 και νέο πανό, που αυτή τη φορά αναφερόταν στον υπουργό Ανάπτυξης.

«Άδωνι ετοιμάσου», αναφέρει το πανό που είναι κρεμασμένο στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης κ Φιλίας, δίνοντας νέα διάσταση στην κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ των φίλων του Ολυμπιακού, του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε, με αφορμή όλα όσα ειπώθηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις