Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Iωάννα Μαλέσκου: Παντρεύεται με τον Κωνσταντίνο Δανιά - H ανακοίνωση


 Λίγες εβδομάδες πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς θα παντρευτούν.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης και το ευχάριστο νέο έγινε γνωστό μέσα από το προφίλ της Soula Glamorous.

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής», ανέφερε η αναγγελία.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα γεννήσει τον Απρίλιο και το ζευγάρι, όντας παραδοσιακό σε όλα, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου! Η επιτυχία τους ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο και το μόνο βέβαιο είναι ότι η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να λάμπει!

Ιωάννα Μαλέσκου – Το μήνυμα για τις γυναίκες

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου! Μια γλυκιά αφορμή, η σημερινή ημέρα, για να σας στείλω την αγάπη μου και ευχές να είστε πάντα υγιείς, δυνατές και ευτυχισμένες. Να μην τα παρατάτε, με το κεφάλι ψηλά να χαράζετε τη δική σας διαδρομή. Να αγκαλιάζετε τις καταστάσεις που η ζωή φέρνει (ακόμη και τις πιο δύσκολες) και να πορεύεστε με καλοσύνη και ευγένεια προς το φως. Είστε μοναδικές, μην το ξεχνάτε», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάροντας με κατακόκκινο φόρεμα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο κορίτσι και αυτό την έχει κάνει να αγαπά ακόμη περισσότερο τις γυναίκες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις