Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

«Φαρμακερή» απάντηση ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ από την Άντζι Σαμίου: «Μεγάλη HMEPA θα HTAN AN ΗΣΟΥΝ MONOΣ ΣΟΥ ΣΤΟ TPENO»! Α.Γεωργιάδης: Πανηγυρίζει για Ειδικό Δικαστήριο «επάνω» από τους νεκρούς των Τεμπών! – «Μεγάλη ημέρα»! – Τον βρίζουν όλοι!


 Σε δεύτερο ατόπημα υπέπεσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Την 1η Μαρτίου ημέρα εθνικού πένθους από την τραγωδία στη Τέμπη, ο βουλευτής της ΝΔ επέλεξε να ανεβάσει tweet πανηγυρίζοντας για τα «κατορθώματα»  στο «καλάθι του νοικοκυριού» και σήμερα την ημέρα της κηδείας πολλών από αυτούς πανηγυρίζει για την «αστεία» καταδίκη Παπαγγελόπουλου από το Ειδικό Δικαστήριο!


Συγκεκριμένα, αποκάλεσε τη σημερινή ημέρα (4/03/2023) λόγω της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως «μεγάλη ημέρα», την ώρα που κηδεύονταν τα θύματα του κυβερνητικού εγκλήματος των Τεμπών

Ο υπουργός ανάπτυξης όμως Άδωνις Γεωργιάδης, θεώρησε πρέπον την ημέρα του εθνικού πένθους, να εκδώσει πανηγυρική ανακοίνωση, λέγοντας «Μεγάλη ημέρα η σημερινή»!

Το αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστούν οι χρήστες του Twitter και να του επιτεθούν, Υπενθυμίζοντας του ότι «σήμερα κηδεύονται τα παιδιά μας στα Τέμπη».

Ξεχωρίζει η «φαρμακερή» ανάρτηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Άντζυς Σαμίου για τον Α.Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν, αν ήσουν μόνος σου στο τρένο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις