Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Πώς τα φέρνει ο Kαιρός… Γιατροί παγκοσμίως κατά των εμβολίων covid – «Ανήκουν στον σκουπιδοτενεκέ της Iστορίας»


Σοκάρουν δηλώσεις κορυφαίων γιατρών

Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και την

«πραγματική» ζωή ότι οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί να ακούνε ψέματα από τις υγειονομικές αρχές των κυβερνήσεων.

Μετά από 3 χρόνια πανδημίας, το αφήγημα για τα «αποτελεσματικά, σωτήρια εμβόλια» για τον κορωνοϊό έχει παταγωγώς καταρρεύσει.
Οι αιφνίδιοι θάνατοι, οι χιλιάδες περιπτώσεις ατόμων που υπέστησαν παρενέργειες οδηγούν στην μαύρη λίστα τους εμβολιασμούς, γεγονός που παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι οι γιατροί.

Οι θάνατοι συνεχίζονται

Υπήρξε μια έξαρση αιφνιδίων, ανεξήγητων για την ηλικία θανάτων σε τουλάχιστον 30 χώρες στον βιομηχανοποιημένο κόσμο.

Στην Ιρλανδία, τόσοι πολλοί άνθρωποι πέθαναν τον Ιανουάριο που οι κηδείες έπρεπε να αναβληθούν, σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις .
Ο Ed Dowd, στο νέο του βιβλίο, “Cause Unknown”: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022″, υποστηρίζει ότι οι ξαφνικοί θάνατοι σε νέους στις βιομηχανικές χώρες οφείλονται σε εμβόλια mRNA.

Ο Dowd δείχνει πώς ο αριθμός των υπερβολικών θανάτων στην Αμερική που αποδόθηκαν στον COVID-19 το 2020 ήταν στην πραγματικότητα πολύ χαμηλότερος από την τεράστια αύξηση των αιφνιδίων θανάτων που ξεκίνησε το 2021 αφότου άρχισαν να διανέμονται ευρέως τα εμβόλια για τον COVID-19.
Είναι σημαντικό ότι οι περισσότεροι από τους θανάτους του 2021, που σημειώθηκαν κυρίως σε άτομα ηλικίας 18 έως 64 ετών, δεν αποδίδονταν στον COVID.

Περισσότεροι θάνατοι παρά κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ

«Από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022, οι millennials βίωσαν το ισοδύναμο ενός πολέμου στο Βιετνάμ, με περισσότερους από 60.000 υπερβολικούς θανάτους», έγραψε ο Ντάουντ, ο οποίος είναι ειδικός στην παρακολούθηση και την πρόβλεψη των τάσεων ενώ είναι επίσης εταίρος στην παγκόσμια επενδυτική εταιρεία Phinance Technologies.

«Ο πόλεμος του Βιετνάμ χρειάστηκε 12 χρόνια για να σκοτώσει τον ίδιο αριθμό υγιών νέων που μόλις είδαμε να πεθαίνουν σε 12 μήνες».

Γενναίοι γιατροί σε όλο τον κόσμο μιλούν ανοιχτά

Με τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι το εμβόλιο COVID-19 κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, γιατροί και ειδικοί στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, μιλούν τώρα εναντίον της συνέχισης των εμβολίων mRNA.
Ιδιαίτερα προβληματικό, λένε, είναι η χορήγηση εμβολίων mRNA σε νέους ανθρώπους για τους οποίους το COVID-19 είναι συνήθως μια ήπια ιογενής λοίμωξη που ξεπερνιέται εύκολα.

Ιάπωνας καρδιοχειρουργός: Σταματήστε τις ενισχυτικές δόσεις

Ο Δρ Kenji Yamamoto, καρδιοχειρουργός στην Ιαπωνία, υποστήριξε ότι η χορήγηση περαιτέρω εμβολίων για τον COVID-19 είναι πολύ επικίνδυνη.
«Ως μέτρο ασφαλείας, οι περαιτέρω ενισχυτικοί εμβολιασμοί θα πρέπει να διακοπούν», επέμεινε ο Γιαμαμότο σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Virology . Έχει δει θανατηφόρες περιπτώσεις ανοσοθρομβωτικής θρομβοπενίας που προκαλείται από εμβόλια.

Αυτός και οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια έχουν οδηγήσει ορισμένους ασθενείς σε τέτοια έντονη δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Μερικοί έχουν πεθάνει από δύσκολα ελεγχόμενες λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά, την υποκείμενη αιτία των οποίων ο Yamamoto απέδωσε σε προβλήματα του ανοσοποιητικού που προκαλούνται από εμβόλια.

«Μέχρι σήμερα, όταν συγκρίνουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εμβολίων mRNA, ο εμβολιασμός συνιστάται συνήθως.
Καθώς η πανδημία του COVID-19 ελέγχεται καλύτερα, τα επακόλουθα των εμβολίων είναι πιθανό να γίνουν πιο εμφανή», έγραψε.

Βρετανός καρδιολόγος

Ο Δρ Aseem Malhotra, ένας Βρετανός καρδιολόγος που τάσσεται σθεναρά υπέρ των εμβολίων σε ολόκληρη την ιατρική του καριέρα, αρχικά υπερασπίστηκε το πρόγραμμα εμβολίων για τον COVID-19 .

Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που τα έλαβαν… όμως άλλαξε γνώμη μετά τα σοκαριστικά στοιχεία.
Αλλά αφού ξόδεψε αμέτρητες ώρες ερευνώντας τα εμβόλια και εξετάζοντας προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα , ο Malhotra δεν τα συνιστά πλέον.

Τώρα πιστεύει ότι αυτά τα εμβόλια προκαλούν «πρωτοφανείς βλάβες», όπως εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του .
Επιπλέον, έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα με κριτές που εξηγούν τα δεδομένα. «Η εκ νέου ανάλυση τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών με χρήση της τεχνολογίας αγγελιοφόρου ριβονουκλεϊκού οξέος (mRNA) υποδηλώνει μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια από ό,τι η νοσηλεία από το COVID-19», έγραψε ο Malhotra .

Ο Αυστραλός καρδιολόγος καλεί να σταματήσουν οι εμβολιασμοί

Ο Δρ Ross Walker, ένας καρδιολόγος με έδρα το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έχει δει περίπου 70 περιπτώσεις καρδιακών προβλημάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο μετά από εμβόλια mRNA μόνο στο ιατρείο του.

Τώρα πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA είναι «πολύ προφλεγμονώδη» και ότι αυτά τα εμβόλια δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν επιβληθεί.
Στους ασθενείς του, τα καρδιακά προβλήματα – που περιλαμβάνουν αρρυθμία, πόνο στο στήθος και δύσπνοια – διαρκούσαν έως και μισό χρόνο μετά τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τον Walker.

«…δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε εμβόλια mRNA όπως Pfizer και Moderna», είπε ο Walker στην Daily Mail Australia .

«Θα πρέπει να σταματήσουν σύντομα»

«Το πρόγραμμα εμβολιασμού για τον COVID-19 θα πρέπει να σταματήσει με συνοπτικές διαδικασίες επειδή τα σήματα για ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, είναι άνευ προηγουμένου», δήλωσε ο Δρ. Μποσέ Ραβένελ, ένας συνταξιούχος παιδίατρος με έδρα στη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος πέρασε 31 χρόνια σε ιδιωτικό ιατρείο, 11 χρόνια ως ακαδημαϊκός παιδίατρος με έξι χρόνια άσκησης της ολοκληρωμένης παιδιατρικής
Ο Ράβενελ είπε στους The Epoch Times ότι έχει μετρήσει πάνω από 4.500 ώρες μελετώντας τον SARS-CoV-2, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων.

«Ο κίνδυνος θανάτου ή σοβαρής ασθένειας από τα τρέχοντα στελέχη COVID είναι στατιστικά χαμηλός», συνέχισε, «διατίθεται αποτελεσματική περιπατητική θεραπεία και η απόλυτη μείωση του κινδύνου από τα εμβόλια είναι 0,5 έως 1,6 τοις εκατό – αυτό είναι πολύ χαμηλό», είπε.
«Αυτά τα εμβόλια mRNA αποτυγχάνουν να επιτύχουν τη θεμελιώδη λειτουργία ενός εμβολίου για τη διακοπή της μόλυνσης ή της μετάδοσης σε άλλους».

«Ανήκει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας»

Ο Δρ Thomas Redwood είναι γιατρός στα επείγοντα για περισσότερα από 30 χρόνια. Επί του παρόντος, ασκούσε το επάγγελμά του στην Αλαμπάμα, ήταν ιατρός ER στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης Wellstar και Piedmont στην Ατλάντα της Τζόρτζια, έως ότου τα προνόμιά του τερματίστηκαν επειδή δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές εμβολίου για τον COVID-19.

«Πρέπει να τερματίσουμε το πρόγραμμα εμβολίων κατά του COVID, τελεία», είπε ο Ρέντγουντ στους The Epoch Times. «Αυτό που διαφημιζόταν ως ασφαλές και αποτελεσματικό δεν είναι τίποτα από τα δύο .»

Ο Ρέντγουντ πρόσθεσε επίσης ότι είναι έκπληκτος που η ιατρική κοινότητα εξακολουθεί να υπερασπίζεται -ακόμα και να προωθεί- αυτά τα εμβόλια.
«Οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο με παρόμοιο προφίλ ανεπιθύμητων ενεργειών έχει αποσυρθεί από την αγορά», είπε.
«Η αδυναμία του εμβολίου να αποτρέψει τη μόλυνση και επομένως τη μετάδοση υπογραμμίζει περαιτέρω γιατί αυτό το πειραματικό φάρμακο ανήκει στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας».

Καρδιοτοξικό

Ο Δρ Kirk A. Milhoan, παιδοκαρδιολόγος και ιατρικός διευθυντής μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ονομάζεται For Hearts and Souls, λέει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια γνωστή καρδιοτοξίνη.

«Είναι πλέον γνωστό ότι λειτουργεί ως καρδιοτοξίνη», έγραψε ο Milhoan σε ένα email στην Jennifer.
Σύμφωνα με τον Milhoan, το να έχουμε συνειδητά το σώμα μας να παράγει μια καρδιοτοξίνη με την ελπίδα ότι αυτό θα μας βοηθήσει να προστατευτούμε από έναν αναπνευστικό ιό με πολύ χαμηλό ποσοστό μόλυνσης-θνησιμότητας δεν έχει κανένα επιστημονικό νόημα.

Cammy Benton, MD: Μετά από αυτή την επίθεση στην υγεία, όλοι πρέπει να θεραπευτούμε

Η Δρ Κάμι Μπέντον, οικογενειακή γιατρός σε ιδιωτικό ιατρείο στο Χάντερσβιλ της Βόρειας Καρολίνας, είπε ότι ήταν δύσπιστη για το πρόγραμμα εμβολίων για τον COVID-19.

«Η επιστήμη από την αρχή απλά δεν πληρούσε τα κριτήρια έγκρισης για χρήση», είπε ο Benton στους The Epoch Times.
«Τα συνεχιζόμενα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι το εμβόλιο απέτυχε στις υποσχέσεις του και έχει προκαλέσει σημαντικές βλάβες, όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο αλλά και σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα», είπε. «Πρέπει να θεραπευτούμε σε όλα τα επίπεδα μετά από αυτή την επίθεση στις ελευθερίες και την υγεία μας».

bankingnews.gr

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις