Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ο Άδωνις «Kάρφωσε» την Hμερομηνία των εκλογών Mέσα στη vύχτα!


 Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να έχει προβεί στην προσφιλή τακτική του, να διαρρέει ημερομηνίες εκλογών που όμως δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές προθέσεις του Μητσοτάκη, ο Άδωνις όμως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε «μαρτυριάρης».

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ξεκαθάρισε ότι η κοινοβουλευτική θητεία της παρούσας κυβέρνησης λήγει τον Ιούλιο, άρα είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να προκηρυχθούν τότε οι εκλογές.

Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί προσεκτικά τις δημόσιες εμφανίσεις του υπουργού ανάπτυξης, φαίνεται πως υπήρξε κάποια παρέμβαση και προς το τέλος της εκπομπής, ο Άδωνις αναδιπλώθηκε. Ξεκαθαρίζοντας ότι μίλησε θεσμικά, προκειμένου να θέσει τα συνταγματικά όρια της προσφυγής στις κάλπες.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Άδωνις «κάρφωσε» τις πραγματικές προθέσεις του Μαξίμου. Επιβεβαιώνοντας έτσι την αποκάλυψη του newsbreak.gr, ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να κάνει εκλογές εάν πρώτα δεν έχει εξασφαλίσει την διαδοχή της προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η θητεία των οποίων λήγει τον Ιούνιο!

Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται πλέον για την πολιτική του επιβίωση, ούτε για την επιβίωση του κόμματος του. Τον ενδιαφέρει μόνο η προσωπική του σωτηρία. Γι’ αυτό τον σκοπό, είναι απαραίτητο να έχει επιλέξει ο ίδιος την ηγεσία της δικαιοσύνης η οποία θα τον κρίνει όταν πάψει να είναι πρωθυπουργός.

Συστημικοί δημοσιογράφοι μάλιστα που έχουν άμεση επαφή με το Μαξίμου, ανοίγουν τα κιτάπια τους για να δουν ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για την διενέργεια των εκλογών. Για να τους βοηθήσουμε, θα τους πούμε ότι είναι η 13η Αυγούστου.

Πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις