Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Καναδάς: Πρώτη ειλικρινής συγγνώμη για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου KATA του κορωνοϊού - H φωνή της σπάει, καθώς συνειδητοποιεί τη σημασία της συγγνώμης της

Του Igor Chudov

Πιστεύω ότι μόλις είδαμε την πρώτη ειλικρινή και πλήρη συγγνώμη για τις εντολές εμβολίων που προέρχεται από έναν κυβερνητικό αξιωματούχο (αν κάνω λάθος και δεν είναι η πρώτη, παρακαλώ ενημερώστε με).

Σε αυτό το συγκινητικό βίντεο, μια δημοτική σύμβουλος στο West Nipissing του Οντάριο του Καναδά, η Anne Tessier, ζητά επίσημα συγγνώμη για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Η Anne αναγνωρίζει ότι οι εντολές ήταν λάθος. Παραδέχεται ότι έκαναν λάθος τη στιγμή που θεσπίστηκαν. Η φωνή της σπάει, καθώς συνειδητοποιεί τη σημασία της συγγνώμης της.

«Θέλω να αναγνωρίσω ότι αυτή η πολιτική έχει προκαλέσει πολύ περιττό κακό και εχθρότητα στο εργατικό δυναμικό και την κοινότητά μας. Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική υιοθετήθηκε λανθασμένα πριν από 12 μήνες. Ο γενικός πληθυσμός γνωρίζει σήμερα ότι το εμβόλιο για την Covid δεν σταματά την εξάπλωση του ιού. Πριν από 12 μήνες, το δημοτικό συμβούλιο γνώριζε καλά ότι η εξάπλωση του ιού δεν συσχετίστηκε με το καθεστώς εμβολιασμού πριν από την υιοθέτηση αυτής της πολιτικής.

Ένας αντιπρόσωπος παρουσίασε στο συμβούλιο τα δεδομένα Δημόσιας Υγείας του Οντάριο που έδειχναν ότι έως τον Ιανουάριο του 2022, αναφέρθηκαν περισσότερα κρούσματα κατά κεφαλήν σε εμβολιασμένους, έναντι των μη εμβολιασμένων. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από το δημοτικό συμβούλιο είχε ως αποτέλεσμα την εφαρμογή αυτής της τιμωρητικής πολιτικής. Με όλη μου την καρδιά, ζητώ συγγνώμη σε όσους επηρεάστηκαν αρνητικά από αυτή την πολιτική και ελπίζω ως δήμος και κοινότητα να προχωρήσουμε. Ευχαριστώ».

Με συγκινεί η δήλωσή της. Η Anne, μια αξιωματούχος μικρής πόλης, έχει κάνει αυτό που κανείς άλλος δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ζήτησε συγγνώμη. Δεν εξέδωσε μια “συγγνώμη χωρίς συγγνώμη” – παραδέχτηκε πλήρως τα αδικήματα της πόλης, αναγνώρισε τη ζημιά τους και ζήτησε απερίφραστα συγγνώμη.

Συγκρίνετε την ειλικρίνεια της Anne με τον Γερμανό υπουργό Karl Lauterbach. Ο Καρλ κατηγόρησε ψευδώς τους “επιστήμονες” που δεν κατονόμασε (ήταν και ο ίδιος επιστήμονας πολλαπλών βαθμίδων) και αρνήθηκε να ζητήσει συγχώρεση.

Η κυρία Tessier, μία αξιωματούχος μικρής πόλης, υψώθηκε πάνω από τον Karl Lauterbach και ζήτησε συγγνώμη…

Αν και κανείς δεν πρέπει να εξαιρεθεί από μελλοντικές έρευνες για την καταστροφή που επέφερε το εμβόλιο για την Covid, η ειλικρινής μεταμέλεια και η ειλικρινής συγγνώμη της Anne Tessier θα πρέπει να επηρεάσουν τη συγχώρεση.

Η συγγνώμη της Anne Tessier είναι αισίως η αρχή μιας νέας τάσης. Δεν θα είναι όλες οι μελλοντικές συγγνώμες ειλικρινείς. Βλέπω, ωστόσο, ότι η Anne είναι ειλικρινής και εύχομαι σε αυτήν και στην πόλη της τα καλύτερα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες συγγνώμες; Πρέπει οι ειλικρινείς τύψεις να επηρεάσουν τις μελλοντικές επιπτώσεις του εμβολίου για την Covid;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις