Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: «Mαμά κοιμήσου θα αργήσω» είπε και από τότε αγνοείται – «Ντρέπομαι για το κράτος που ζω» λέει η κοπέλα του «Είμαστε σε άγνοια» λέει η σύντροφος του 20χρονου φοιτητή Αναστάσιου Κουτσόπουλου, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη


 Η οικογένεια του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου, επιβάτη της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, δεν έχει ακόμη καμία ενημέρωση.

Η σύντροφός του, Μαριέττα, επικοινώνησε με το «Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του 21χρονου φοιτητή, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καρδίτσα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, να επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Μάλλον ήταν στο τρίτο βαγόνι

«Έχουμε πληροφορίες, σύμφωνα με μία κοπέλα που ήταν στο τρίτο βαγόνι, ότι τον είδαν εκεί, ότι ήρθαν αντικριστά την ώρα του δυστυχήματος. Όποιος έχει δει κάτι από το τρίτο βαγόνι, από το κυλικείο, να έχουμε μία ιδέα, μία εικόνα… Μας έχουν αποκλείσει την ιδέα του κυλικείου».

«Το μόνο που έχω να πω είναι πως ότι μπορούμε να κάνουμε, να δούμε τις κάμερες του ΟΣΕ… Εκεί κάπου θα φαίνεται που μπήκε, γιατί υπήρχε ένα τέταρτο καθυστέρηση. Δεν ξέρουμε τι έγινε μετά το τέταρτο. Αυτή τη στιγμή είναι αγνοούμενος, δεν έχουμε καμία πληροφορία. Δεν μας ενημέρωσαν ότι ταυτοποιήθηκε, είμαστε σε άγνοια».

Το βράδυ της Τρίτης ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος είχε επικοινωνήσει με τη σύντροφό του και τη μητέρα του, στην οποία είχε πει πως το τρένο έχει καθυστέρηση και της ζήτησε να κοιμηθεί και να μην το περιμένει.

«Θλίβομαι που είμαι στην Ελλάδα εν έτει 2023. Ντρέπομαι για το κράτος που ζω. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα. Ντρέπομαι… Θα έπρεπε να ντρέπονται και όλοι αυτοί για τα συστήματα που ακολουθούν», ήταν το ξέσπασμα της Μαριέττας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις