Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Το πλήρες ντοκιμαντέρ “Πάνω από το Majestic” του David Wilcock.


 Ο David Wilcock είναι ένας επαγγελματίας διαισθητικός σύμβουλος που, από τότε που διάβασε το “The Monuments of Mars” του Richard C. Hoagland το 1993, έχει ερευνήσει εντατικά την ουφολογία, τους αρχαίους πολιτισμούς, την επιστήμη της συνείδησης και νέα παραδείγματα ύλης και ενέργειας. Είναι ο συγγραφέας μιας τριλογίας επιστημονικών ερευνητικών εργασιών, γνωστής ως σειρά Convergence, η οποία υποστηρίζει οριστικά την ιδέα ότι μια αλλαγή στην ύλη, την ενέργεια και τη συνείδηση ​​συμβαίνει τώρα στη Γη και σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα.

Ο Wilcock έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, έχει δώσει διαλέξεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία, έχει δημοσιεύσει διάφορα άρθρα σε περιοδικά και έχει εμφανιστεί σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές συζήτησης. Είναι ο συν-συγγραφέας του βιβλίου «The Reincarnation of Edgar Cayce», που είναι τώρα διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα, και μια περίληψη της τελευταίας επιστημονικής του δουλειάς εμφανίζεται σε αυτό, όπου αποκαλύπτεται μια πρωτοποριακή περίπτωση για μαζική, αυθόρμητη εξέλιξη DNA στη Γη. Ο Ντέιβιντ είναι επίσης καταξιωμένος μουσικός και συνθέτης σε διάφορα στυλ, συμπεριλαμβανομένης της jazz-fusion, της διαλογιστικής και της παγκόσμιας μουσικής.

Ο Ντέιβιντ Γουίλκοκ εξηγεί στις 19 Μαρτίου 2020 κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου περιορισμού του κορωνοϊού ότι ΔΕΝ είναι το τέλος του κόσμου. Τα lockdown αποσκοπούν στη διασφάλιση της ασφάλειας των ανθρώπων κατά τις παγκόσμιες μαζικές συλλήψεις σε συνδυασμό με την Επιχείρηση Defender Europe 2020.

Ευχαριστώ, ελπίζω να είστε όλοι ψύχραιμοι εκεί έξω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις από το BIN News!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις