Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Αυτοκτονία - META THN ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ διαζύγιο με την Λατινοπούλου, ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ... ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ!!!


TO ENA XTYΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ....
Σωστή αυτοκτονία η συνεργασία με τον κύριο Εμφιετζογλου καθώς είναι ορατή η διάλυση του, αφού και έφυγε το κύριο στέλεχος του η κυρία Λατινοπουλου και σήμερα η αποχώρηση του κινήματος Κ.Υ.Μ.Α. ... 

Δημοσιογραφικές μας πηγές λένε ότι αποχωρούν και τα υπόλοιπα κινήματα και κόμματα!!!!

Δείτε την ανακοίνωση του κινήματος Κ.Υ.Μ.Α. που μιλάει για υποτιθέμενη συνεδρίαση του συμβουλίου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ του κυρίου Μπογδάνου!

Σε μια υποτιθέμενη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, που μέχρι πρότινος συνεργαζόμασταν, αποφασίστηκε η συμπόρευση με την ‘’Πατριωτική Ένωση’’ του Π. Εμφιετζόγλου όπου όντας επικεφαλής αυτής της κίνησης, όρισε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο Αντιπρόεδρο του κόμματος.

Φυσικά δεν λήφθηκε υπ’ όψιν η αντίθετη άποψη της Αντιπροέδρου της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, Αφροδίτης Λατινοπούλου όπως επίσης δεν συμπεριλήφθηκε στην απόφαση αυτή ούτε το Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που του είχε ανατεθεί και μέρος του οργανωτικού τομέα καθώς και της προετοιμασίας του προεκλογικού αγώνα για τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.

Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πως μια τέτοια συνεργασία δεν ήταν στα πολιτικά πλάνα του, και τις πολλαπλές αναφορές του σε Έθνος και “ιδεολογίες”, γίναμε αυτόπτες μάρτυρες της «πολιτικής» η οποία αποσκοπεί προφανώς σε μια επανεκλογή και της έλλειψης φερεγγυότητας προς το πρόσωπό του.

Παρά το πλήθος των άκρως αντεθνικών παλαιότερων δηλώσεών του και της δημοσιογραφικής του καριέρας, πιστέψαμε πως πράγματι έχει αναθεωρήσει και αυτές οι αλλαγές στην συμπεριφορά/φρασεολογία κάποιου μπορούν να είναι ειλικρινείς και όχι “κωλοτούμπες” που αποσκοπούν στην συλλογή ψήφων. Η επικαιρότητα όμως τα διαψεύδει.

Με αυτή την εξέλιξη διαφάνηκε πλήρως ότι τα γνωστά συστημικά κέντρα – εντός και εκτός κυβέρνησης – έχουν σαν διαρκή στόχο τον κατακερματισμό του Εθνικοπατριωτικού χώρου και προπαντός των αγνών Ελληνίδων και Ελλήνων που αγωνίζονται αδιάκοπα για Έθνος, Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

Σε μια εποχή όπου η κρίση στις Αρχές, τις Αξίες και τους Θεσμούς είναι πολύ έντονη και σε συνδυασμό με τον πόλεμο των διεθνιστικών κέντρων για εφαρμογή της ατζέντας τους, δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε. Βέβαια από τις πρώτες ημέρες της συνεργασίας του Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. δεν ήταν λίγες οι παρεμβάσεις των διεθνιστικών κέντρων, που γνωρίζουν τον Εθνικιστικό χαρακτήρα του Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και προσπάθησαν με την επιρροή τους να το περιορίσουν.

Με το παρόν Δελτίο Τύπου γνωστοποιούμε πως όλοι μας οι υποψήφιοι αποχωρούν από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους καθώς αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε σχήματα και σε συνεργασίες που διαφαίνεται ότι σκοπό έχουν μόνο την κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών των μελών τους και χωρίς να έχουν επιδείξει τον ίδιο ζήλο στους Εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες. Όσο ο Εθνικοπατριωτικός χώρος θα λυμαίνεται από συκοφάντες, γραφικούς, αδιάφορους, διαπλεκόμενους και Εθνικά επικίνδυνους δεν πρόκειται να υπάρξει ομόνοια και σύμπραξη. Αυτό άλλωστε είναι που επιζητεί διαχρονικά το πολιτικό σύστημα.

Σαν Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα πρέπει να τονίσουμε την αγωνιστικότητα της Α. Λατινοπούλου για τα Εθνικά θέματα, την οργανωτικότητά της καθώς και την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και ευελπιστούμε να διατηρήσουμε μαζί της.

Το Κ.Υ.Μ.Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα συνεχίσει τον αγώνα του για να διατηρήσει καθαρά και αναλλοίωτα την Εθνική Μνήμη, τις Αξίες και τα Ιδανικά της Φυλής και του Έθνους μας. Να αγωνιστεί για την Ελλάδα που θέλουμε και για το μέλλον των παιδιών μας.

Γραφείο Τύπου Κ.Υ.Μ.Α. Ελληνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις