Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ευρωπαϊκή Άνοιξη: Εκατομμύρια Γερμανοί ξεσηκώνονται και απορρίπτουν τη «NEA παγκόσμια τάξη»


 Ευρωπαϊκή Άνοιξη: Εκατομμύρια Γερμανοί ξεσηκώνονται και απορρίπτουν τη «νέα παγκόσμια τάξη».. Εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την παγκοσμιοποιητική ελίτ που είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει τα δικαιώματά τους.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες στη Γερμανία πρόκειται να σταματήσουν δραματικά καθώς το συνδικάτο Verdi της χώρας, καθώς και το σωματείο σιδηροδρόμων και μεταφορών EVG, είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν «παραλυτικές απεργίες» στα αεροδρόμια και τους σιδηροδρόμους της χώρας.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Αυτό που ξεκίνησε ως «χειμώνας δυσαρέσκειας» μεταμορφώνεται τώρα σε «άνοιξη δυσαρέσκειας», καθώς πολλά έθνη σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης όχι μόνο της Γερμανίας αλλά και της Γαλλίας και της Ελλάδας, εξελίσσονται σε αναταραχή για την καταρρέουσα παγκόσμια οικονομία.

Η Verdi διαπραγματεύεται για λογαριασμό 2,5 εκατομμυρίων εργαζομένων του δημόσιου τομέα στη Γερμανία που εργάζονται σε αεροδρόμια και άλλους κόμβους δημόσιων συγκοινωνιών για υψηλότερους μισθούς εν μέσω επίμονων πληθωριστικών πιέσεων. Η EVG, εν τω μεταξύ, στοχεύει να βοηθήσει 230.000 εργαζόμενους στη σιδηροδρομική εταιρεία Deutsch Bahn και σε εταιρείες λεωφορείων να βρουν παρόμοια ανακούφιση.

Όλα αυτά συμβαίνουν καθώς η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης βυθίζεται επίσης σε ύφεση, η οποία μοιάζει ολοένα και περισσότερο ότι σύντομα θα μετατραπεί σε μια   παγκόσμια ύφεση .

«Η γερμανική οικονομική δραστηριότητα πιθανότατα θα υποχωρήσει ξανά το τρέχον τρίμηνο», ανέφερε η Bundesbank, επικαλούμενη συρρίκνωση 0,4% του ΑΕΠ (ΑΕΠ) το τέταρτο τρίμηνο του 2022. «Ωστόσο, η πτώση είναι πιθανό να είναι μικρότερη από ό,τι στο τελικό τρίμηνο του 2022».

Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει σε ένα τέλειο σενάριο καταιγίδας

Ο ισχυρισμός είναι ότι δύο διαδοχικά τρίμηνα αρνητικής ανάπτυξης είναι ενδεικτικά μιας ύφεσης, αν και αυτός ο ορισμός φαίνεται να αλλάζει διαρκώς προκειμένου να κλωτσήσει την ύφεση στο δρόμο. Σε συνδυασμό με τον ακρωτηριαστικό πληθωρισμό, το βιοτικό επίπεδο του μέσου ανθρώπου μειώνεται – και οι άνθρωποι είναι ανήσυχοι και αναστατωμένοι γι’ αυτό.

Στη γειτονική Γαλλία, την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, ένα παρόμοιο κύμα διαμαρτυριών, απεργιών και αναταραχών εντείνεται αφού ο Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν «ενέκρινε» ένα εξαιρετικά αντιδημοφιλές «νομοσχέδιο» για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος που, ως συνήθως, βλάπτει τον εργαζόμενο ενώ ωφελεί τους χοντρές γάτες.

Στη συνέχεια, έχουμε την οικονομική ύφεση εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο πληθωρισμός, οι ελλείψεις, τα δεινά της εφοδιαστικής αλυσίδας και πολλά άλλα ακρωτηριάζουν και αυτή την οικονομία. Είναι σχεδόν σαν ο στόχος να είναι να σακατέψει ολόκληρο τον κόσμο σε μια  τέλεια καταιγίδα  οικονομικής αποτυχίας.

«Αν θέλεις αλλαγή, πρέπει να βάλεις την πλάτη σου», έγραψε ένας σχολιαστής επικρίνοντας τους διαδηλωτές που εμφανίζονται στις φωτογραφίες των μέσων ενημέρωσης να «τρέχουν με γιλέκα ασφαλείας κουβαλώντας πανό από χαρτόνι και να τραγουδούν ανόητες κουβέντες».

«Πηγαίνετε στα κυβερνητικά κτίρια και ξεριζώστε την καρκινική σήψη από τις ρίζες και σταματήστε να διορίζετε τους εγκληματικά παράφρονες στο γραφείο», πρόσθεσε αυτό το άτομο με αηδία.

Ένας άλλος έδειξε την ταινία «V for Vendetta» ως παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί όταν όλοι κινητοποιούνται μαζί κάτω από ένα πανό.

«Δεν χρειάζεται λοιπόν για βία», εξήγησε αυτό το άτομο για έναν άλλο πιθανό τρόπο να διορθωθούν όλα αυτά. «Γιατί πιστεύετε ότι το παροιμιώδες «αυτοί» επικεντρώνεται τόσο στη λογοκρισία και τον πνιγμό του λόγου;»

Σε αυτό, ο αρχικός σχολιαστής απάντησε ότι η ταινία είναι απλώς «ανατρεπτική προπαγάνδα του Χόλιγουντ» και «μια καλά συντονισμένη ψυχολογική δράση που σε κάνει να πιστεύεις ότι αν πιστεύεις πιο σκληρά, προσεύχεσαι πιο σκληρά, δείχνεις πιο σκληρά και ψηφίζεις πιο σκληρά, τότε το καλό θα θριαμβεύει πάντα. κακό.”

«Η πραγματικότητα είναι αρκετά προφανής στην ιστορία», υποστήριξε αυτό το ίδιο πρόσωπο. «Οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται, κακοποιούνται και σκοτώνονται από την «ελίτ» μέχρι να φτάσουν σε οριακό σημείο. Μόνο τότε κάνουν χρήση των ανώτερων αριθμών τους, ενεργούν ως ένα και αφαιρούν τον ζυγό τους».

Πολλοί άλλοι σχολίασαν συμφωνώντας ότι κάτι πρέπει να γίνει πριν όλοι παντού αλυσοδεθούν για πάντα και υποδουλωθούν στους αφέντες του χρήματος.



lumi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις