Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

O Τσίπρας ψάχνει απεγνωσμένα ψηφοφόρους - Tώρα θυμήθηκε και την… Oικολογία


 Το εκλογικό τμήμα στο οποίο στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Λαμία, στο Συνέδριο «Star Forum».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «όλες οι μετρήσεις, οι ποιοτικές, λένε ότι ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων αποφασίζει τι θα ψηφίσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου», προσθέτοντας πως «είναι σημαντικό ότι γνωρίζουμε την ημερομηνία των εκλογών», παρότι, όπως είπε, δεν υπήρχαν άλλα χρονικά περιθώρια.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό κατηγορώντας τον ότι θέτει «διχαστικά διλήμματα». «Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αφήσει τα διχαστικά διλήμματα και τις κορόνες και θα έρθει να συζητήσουμε» συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας πως «εγώ θέλω να μιλήσουμε για την πολιτική ουσία», για τα πολιτικά προβλήματα που έχει ο τόπος και το πώς αυτά θα συγκριθούν.

Ως προς τις δυνητικές συνεργασίες και στο κεντρικό και στο αυτοδιοικητικό επίπεδο, «είναι πολύ ωραία η καινούργια ποδοσφαιρική στολή της Πορτογαλίας» σχολίασε με νόημα ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ακόμη πως «υπάρχει και το πράσινο της οικολογίας βέβαια, το οποίο δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας δήλωσε προβληματισμένος για τη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη. «Με ξενίζει ότι το μόνο πρόβλημα του κ. Ανδρουλάκη για να συνεργαστεί το κόμμα του με τη Δεξιά είναι μόνο ένα πρόσωπο, ο κ. Μητσοτάκης» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύτηκε από το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα περί ακυβερνησίας ή σταθερότητας», δήλωσε από την πλευρά του ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αυτό που ζητάει ο Ελληνας πρωθυπουργός είναι αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργία για τον ίδιο, άρα δεν τον ενδιαφέρει το καλό των Ελλήνων, αλλά η δική του καρέκλα. Ελπίζουμε, ευχόμαστε τη μόνη αλήθεια που είπε να την τηρήσει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει τις δεύτερες εκλογές μέσα στον Ιούλιο, όταν οι νέοι μας και οι νέες μας, οι εργαζόμενοι ως εποχικοί δεν θα μπορούν να ψηφίσουν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις