Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ασπρόπυργος: «Έπεφταν πολλές σφαίρες – Κάθε μέρα παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα» λέει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε - Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών οι oπoίοι σώθηκαν από θαύμα


 Τη στιγμή του τραυματισμού του το βράδυ της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο από πυροβολισμό που δέχθηκε στην κοιλία περιέγραψε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως είπε ήταν το αλεξίσφαιρο γιλέκο αυτό που τον έσωσε καθώς από τον πυροβολισμό υπέστη θλαστικά τραύματα στην κοιλιά.

Παρά, δε, τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης ο αστυνομικός διαμηνύει ότι «είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ξεκινώντας την περιγραφή του επεισοδίου ο τραυματισμένος αστυνομικός είπε ότι «ήμασταν δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. και δίναμε οδηγίες σε πολίτη, τον οποίο μόλις είχαν ληστέψει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου».

«Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία σφαίρα με χτύπησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο. Αμέσως κινήθηκα πέντε μέτρα προς τα πίσω για να προστατεύσω τους συναδέλφους μου, γιατί έπεφταν πολλές σφαίρες. Μόλις είδα ότι στέκομαι όρθιος, ψάξαμε να βρούμε τη σφαίρα και τη βρήκαμε πάνω σε μία από τις μηχανές μας» συνέχισε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τον ίδιο «πήγαμε τη σφαίρα στο Α.Τ. Ασπροπύργου κι εγώ μεταφέρθηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, έχω μόνο θλαστικά τραύματα στην κοιλιά. Με έσωσε το γιλέκο».

«Κάθε μέρα παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα στον Ασπρόπυργο, στο Ζεφύρι, στο Μενίδι, στα Διυλιστήρια. Και καθημερινά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε έτοιμοι για όλα» κατέληξε στη δήλωσή του ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις