Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

OTAN OI «θεωρίες συνωμοσίας», γίνονται γεγονότα συνωμοσίας!

 Αν δεν λάβουμε υπόψη τα μαθήματα των τελευταίων τριών ετών, θα καταδικαστούμε όντως να τα επαναλάβουμε...

Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, η προπαγάνδα ήταν ασφυκτική και λίγα τα πρόθυμα αυτιά να σε ακούσουν, αλλά όσο κλέινει η ατζέντα Covid19, τόσο εμφανίζονται κάποιες αλήθειες.

Από τη μία πλευρά, πολλοί από τους βασικούς ισχυρισμούς πίσω από τα lockdown, τις μάσκες και τα εμβόλια ξετυλίγονται και η επικρατούσα αφήγηση έχει υποχωρήσει σε όλα μέτωπα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά μας, όπως φαίνεται και από την προσβλητική άρνηση της κυβέρνησης Μπάιντεν να αφήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς να παίξει στο Indian Wells.

Από την άλλη πλευρά, τα εκρηκτικά στοιχεία της Telegraph στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταρρίψει την επίσημη αφήγηση και ακολουθούν κι άλλα. Εμείς οι σκεπτικιστές είχαμε δίκιο στις υποψίες μας για τα κίνητρα, την επιστημονική βάση και τα στοιχεία πίσω από τις κυβερνητικές αποφάσεις, αλλά ακόμη και εμείς δεν καταλάβαμε ποτέ πόσο επιθετικά και εντελώς περιφρονητικά για τους πολίτες τους είναι μερικά από τα καθάρματα που είναι υπεύθυνοι για την υγεία μας, τις ζωές, τα προς το ζην, και το μέλλον των παιδιών.

«Η κόλαση είναι άδεια, Και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ» ( Σαίξπηρ ). Πράγματι, Θα πρέπει να φτιάξουν νέες φυλακές για να φιλοξενήσους όλους τους δράστες που έχουν κυριαρχήσει στον κόσμο από το 2020.

Το lockdown ήταν μια πειραματική πολιτική που εφαρμόστηκε από πολιτικούς και προϊστάμενους υγείας ενάντια στην ορθή επιστήμη και χωρίς την δημόσια αντιπαράθεση, χρησιμοποιώντας ως εργαλεία όλες τις πρακτικές και τα βιβλία των τυράννων για παραπληροφόρηση και για λογοκρισία.

Το πραγματικό μέγεθος της δημόσιας αντίθεσης δεν αναγνωρίστηκε, επειδή τα τρομοκρατικά μέσα ενημέρωσης συνεννοήθηκαν να μην αναφέρουν τις διαμαρτυρίες.

Τα γνήσια λάθη ήταν λίγα και συγχωρούνται. Τα περισσότερα όμως ήταν εσκεμμένες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας, ξεκάθαρα ψεύδη και μια συστηματική εκστρατεία τρομοκράτησης των ανθρώπων ώστε να συμμορφωθούν με μια ατζέντα, με προσπάθειες για δυσφήμηση, φίμωση και λογοκρισία όλων των επικριτών χρησιμοποιώντας τις πλήρεις εξουσίες του κράτους, δωροδοκία, απειλές, κτλ.

Κάποιοι απο μας απειλήθηκαν, δέχτηκαν μηνύσεις και παρεμβάσεις εισαγγελέων, και όλα αυτά γιατί; Γιατί υπερασπιστήκαμε το δικαιωμά να μιλάμε ελεύθερα και να διαδίδουμε την πληροφορία.

Παράδειγμα: Κλήση για προκαταρκτική εξέταση απο το 2020 για ψευδείς ειδήσεις που αποδείχθηκαν αληθινές

Τι κι αν δικαιωνόμαστε και οι θεωρίες συνωμοσίας γίνονται γεγονότα συνωμοσίας… Αν δε γίνει σωστός απολογισμός του εγκλήματος και δεν υπάρξει τιμωρία, κανείς δε θα μας ζητήσει συγνώμη, κανείς δεν θα το παραδεχτεί!

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι, είναι πως αν δεν τιμωρηθεί το έγκλημα, τότε όταν θα το επιχειρήσουν και πάλι (με διάφορους τρόπους), θα είναι και πιο έμπειροι και πιο αδίστακτοι απεναντί μας. Πριν όμως φτάσουμε σε αυτό, πρέπει να συνοψίσουμε πού βρισκόμαστε.

Τι είναι πλέον γνωστό στο κόσμο αλλά όχι καθολικά αποδεκτό;

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε ότι θα αντληθούν τα σωστά μαθήματα πολιτικής, ώστε ποτέ ξανά, ούτε για έναν νέο κορονοϊό ούτε για οποιαδήποτε άλλη μολυσματική ασθένεια, να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της παραφροσύνης της πολιτικής και να σταματήσει κάθε κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική δραστηριότητα – ή να δώσει πλήρη δύναμη και έλεγχο σε κοινωνιοπαθείς και ψυχοπαθείς.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι πως σχεδόν όλα όσα εκφράστηκαν από σκεπτικιστές τις αρχές του 2020 και χλευάστηκαν, σήμερα είναι αποδεκτά γεγονότα:

  1. Ο ιός προήλθε από το εργαστήριο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν.
  2. Τα lockdown δεν λειτουργούν.
  3. Τα lockdown σκοτώνουν μέσω διεστραμμένων συνεπειών και προκαλούν άλλες επιζήμιες βλάβες.
  4. Το κλείσιμο σχολείων ήταν κακή πολιτική. Δεν περιόρισαν τη μετάδοση, αλλά προκάλεσαν μακροπρόθεσμη βλάβη στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη και τη συναισθηματική ευημερία των παιδιών.
  5. Οι μάσκες ήταν βλαβερές. όχι μόνο δεν σταματούν τη μετάδοση αλλά έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.
  6. Η φυσική ανοσία είναι η μόνη που οφελεί, σε αντίθεση με τον εμβολιασμό.
  7. Τα εμβόλια κατά του Covid δεν σταματούν τη μετάδοση, τη νοσηλεία και τον θάνατο.
  8. Η ασφάλεια των εμβολίων που χρησιμοποιούν νέα τεχνολογία δεν είχε καθοριστεί οριστικά, ούτε βραχυπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα.
  9. Οι βλάβες από τα εμβόλια είναι πραγματικές και ουσιαστικές, αλλά τα περιστατικά έχουν παραβλεφθεί και αγνοηθεί συνοπτικά.
  10. Τα εμβόλια mRNA  δεν περιορίζονται στον βραχίονα  αλλά εξαπλώνονται γρήγορα σε όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των αναπαραγωγικών οργάνων, με δυνητικά δυσμενείς συνέπειες στη γονιμότητα και τις γεννήσεις.
  11. Η καταστολή των σκεπτικιστικών και αντίθετων φωνών θα  μειώσει την εμπιστοσύνη στους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας, στους εμπειρογνώμονες και στα ιδρύματα, και πιθανώς στους επιστήμονες γενικότερα.
  12. Οι εκτιμήσεις για το “Long Covid” βγήκαν ψεύτικες (εκτίμηση του CDC για 20 τοις εκατό των μολύνσεων από Covid έναντι εκτίμησης της μελέτης στο Ηνωμένο Βασίλειο για 3 τοις εκατό) χρησιμοποιώντας γενικευμένα, μη ειδικά συμπτώματα όπως ήπια κόπωση και αδυναμία.
  13. Οι παρεμβάσεις της πολιτικής στην υγεία ήταν εντολές απο μια παγκόσμια ελίτ με σκοπό την υλοποίηση μιας παγκόσμιας εγκληματικής ατζέντας (αυτό ίσως ακόμα αναμένεται).
  14. Υπήρξε πρωτόκολλο θανάτου. (εντάξει, κι αυτό αναμένεται).
  15. Εναλλακτικές θεραπείες όπως βιταμίνη D, Ιβερμεκτίνη κτλ. πραγματικά βοηθούσαν και ήταν ακίνδυνες!

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν χαθεί εκατομμύρια ζωές, πολιτισμένοι τρόποι ζωής καταστράφηκαν, παραβιάστηκαν ελευθερίες που προηγουμένως δεν παραβιάζονταν για κανένα λόγο, οι πολιτικές ελευθερίες μετατράπηκαν σε προνόμια που πρέπει να παραχωρούνται απο το ίδιο το κράτος.

Οι αστυνομικοί μετατράπηκαν σε τραμπούκους του δρόμου που έδερναν τους ίδιους τους ανθρώπους που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν και να προστατεύουν, επιχειρήσεις καταστράφηκαν, οικονομίες καταστράφηκαν, παραβιάστηκε η σωματική ακεραιότητα, απαξιώθηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ανθρώπινη ζωή.

Τώρα ξέρουμε πως η τυραννία είναι εύκολη για τους πολιτικούς μας, η γραφειοκρατία, η επιστημονική και η δημοσιογραφική αλητεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Οι κυρίαρχες ελίτ, όταν απελευθερώθηκαν από τη δημοκρατική λογοδοσία και τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, μεταμορφώθηκαν σε απάνθρωπους μικροτύραννους και ανέπτυξαν νευραλγία σε οποιαδήποτε ιδέα που θα μπορούσε να αμφισβητήσει την τακτική τους.

Το κράτος ποινικοποίησε καθημερινές δραστηριότητες όπως το να κάθεσαι σε ένα παγκάκι στο πάρκο, να περπατάς στην παραλία και να συναντάς την ευρύτερη οικογένεια. Τα μηνύματα δημόσιας υγείας χρησιμοποιήθηκαν για να ομαλοποιήσουν και να ιεροποιήσουν τα επίπεδα κοινωνικής απομόνωσης. Ακόμη και η Στάζι της Ανατολικής Γερμανίας δεν εμπόδισε τους ηλικιωμένους να αγκαλιάσουν τα εγγόνια τους. Οι ηλικιωμένοι ασθενείς αναγκάζονταν να πεθάνουν μόνοι τους και στα επιζώντα μέλη της οικογένειας απαγορεύτηκε να πουν τον τελευταίο αποχαιρετισμό και αρνήθηκαν την παρηγοριά μιας πλήρους κηδείας.

Εάν τα τεράστια ποσά που ρίχνονται στον Covid είχαν ανακατευθυνθεί στις κορυφαίες θανατηφόρες ασθένειες και αναβαθμίσεις σε υποδομές δημόσιας υγείας, χρησιμοποιώντας την τυπική μέτρηση προσαρμοσμένης ποιότητας ετών ζωής, πολλά εκατομμύρια θάνατοι θα είχαν αποφευχθεί σε όλο τον κόσμο τις επόμενες δεκαετίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Tίποτα δεν τελείωσε! Αν δεν λάβουμε υπόψη τα μαθήματα των τελευταίων τριών ετών, θα καταδικαστούμε όντως να τα επαναλάβουμε, όχι μόνο για νέες πανδημίες μολυσματικών ασθενειών αλλά και για άλλες κρίσεις όπως η «κλιματική έκτακτη ανάγκη»…

ΠΗΓΗ: https://anazitiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις